oklava fobindendir o ))bak orda ilk isim kimi yazmışım ?
oklava fobindendir o ))bak orda ilk isim kimi yazmışım ?
oklavaya karşı artık bağışıklık kazandım bende işlemiyor başka bir tehtit aracı bulması lazım )oklava fobindendir o ))
senin toto alışık tabi kazık bile işlemiyimiş ))oklavaya karşı artık bağışıklık kazandım bende işlemiyor başka bir tehtit aracı bulması lazım )
aynen
ben @Çiğdem- den başkasını görmem
birde beren , birde meryem birde merve ha birde tuvana hıı birde fahriye birde farah birde ......))
aynen gözüm yaşardı o yüzden artık yazamıyorum )
@Çiğdem- e kapak olsun
görmüyormusunuz @destere ilk sıraya beni koyuyor ama arkamdan uzun bir liste daha yapıyor nasıl kıymet bilmektir bu
yani sana ulaşamazsam diye ? kimbilir hangi parlağı gidip bulursun biz ortada kalırız her ihtimale karşı listeyi geniş tutuyorum )görmüyormusunuz @destere ilk sıraya beni koyuyor ama arkamdan uzun bir liste daha yapıyor nasıl kıymet bilmektir bu
çocuk gerçekçi davranmış şimdi beren saati ilk sraya koysa kenan doğulu totosuyla güler destereye en ulaşılabiliri sensin çocuk mantıklı davranmışgörmüyormusunuz @destere ilk sıraya beni koyuyor ama arkamdan uzun bir liste daha yapıyor nasıl kıymet bilmektir bu
çocuk gerçekçi davranmış şimdi beren saati ilk sraya koysa kenan doğulu totosuyla güler destereye en ulaşılabiliri sensin çocuk mantıklı davranmış
aaaa emreee doğru bir noktaya deyindi oyüzdenmi destere 😱😱😱yani sana ulaşamazsam diye ? kimbilir hangi parlağı gidip bulursun biz ortada kalırız her ihtimale karşı listeyi geniş tutuyorum )
Yani sen Beren Saat te göre daha kolay lokmasın demek istiyoraaaa emreee doğru bir noktaya deyindi oyüzdenmi destere 😱😱😱
@destere o kızıl kadını görse dizinin 1 numaralı fanı olur4x3
daha önce izledimde unuttun yorumlamayı
açıkcası ilk 2 bölümün altındaydı ama iyiydi
emily kurtuldu jack sayesinde , ama bu jack çok salak gerçekten kız yaşıyor bu cafe derdine düşmüş kızı atar yapıyor 😱
ilk bölümde hastaneden kızıl kadın çıkamamıştı onun çıkmasına sevindim sahşen , üzülmüştüm çünkü , victoria verdiği tepki haklıydı kadın hangi biri ile uğraşşsın @xemrexxx
emily babası david, victoria nasıl bu kadar inanıyor anlamadım , bu dizi yeni başladığında o demiyormuydu ki victoria bana ihanet etti diye , şimdi sanki bunlardan haberi yokmuş gibi davranıyor @xemrexxx
bu arada margarin ve daniel çok sıkıcısınız
@destere @xemrexxx @Çiğdem-
emily nin anası gibi kafayı yrmiştiremre bu arada yorumlarında 2 tane 4x4 var heralde 4x3 yerine 4x4 yapmışşsın
spoilerde sana bir soru sordum ona bakarmsını
@destere 3.sezonun son 3 blümünü izle yeter , 4.sezon harika gidiyor pembelikten kurturdu dizi
idare eder charlotte ile daniele sinir oldum çssbende 4x4 izledim de yarın yaparım yorumu
4x5 iyi bir bölüm mü @xemrexxx 4x4 çok iyiydide
artık revenge'den akşam yemeği olmaz Kahvaltılık olarak yazın süper gidecektirAllaha Şükür dizi iyi gidiyor
bende 4x4 ve 4x5 izledim süperdi
@xemrexxx sana yetiştim
@Forumdash bu diziyi gec izlediğine pişman olacaksın o zman göreceksin kahvaltılik dizi mi yoksa pt1 dizisi olduğunu mu
@destere sende oku bence
@Forumdash ın izlemesi için dizinin ergenik olması lazım))@Forumdash şeytana uyma lütfen. .
Aksiyon var dizide artık sen seversin