oklava fobindendir obak orda ilk isim kimi yazmışım ?![]()
oklava fobindendir obak orda ilk isim kimi yazmışım ?![]()
oklavaya karşı artık bağışıklık kazandım bende işlemiyoroklava fobindendir o))
senin toto alışık tabioklavaya karşı artık bağışıklık kazandım bende işlemiyorbaşka bir tehtit aracı bulması lazım
)
aynen
ben @Çiğdem- den başkasını görmem
birde beren , birde meryem birde merve ha birde tuvana hıı birde fahriye birde farah birde ......))
aynen gözüm yaşardı o yüzden artık yazamıyorum)
@Çiğdem- e kapak olsun![]()
görmüyormusunuz @destere ilk sıraya beni koyuyor ama arkamdan uzun bir liste daha yapıyor nasıl kıymet bilmektir bu
yani sana ulaşamazsam diye ? kimbilir hangi parlağı gidip bulursun biz ortada kalırızgörmüyormusunuz @destere ilk sıraya beni koyuyor ama arkamdan uzun bir liste daha yapıyor nasıl kıymet bilmektir bu![]()
çocuk gerçekçi davranmış şimdi beren saati ilk sraya koysa kenan doğulu totosuyla güler destereyegörmüyormusunuz @destere ilk sıraya beni koyuyor ama arkamdan uzun bir liste daha yapıyor nasıl kıymet bilmektir bu![]()
çocuk gerçekçi davranmış şimdi beren saati ilk sraya koysa kenan doğulu totosuyla güler destereyeen ulaşılabiliri sensin çocuk mantıklı davranmış
![]()
aaaa emreee doğru bir noktaya deyindi oyüzdenmi destere 😱😱😱yani sana ulaşamazsam diye ? kimbilir hangi parlağı gidip bulursun biz ortada kalırızher ihtimale karşı listeyi geniş tutuyorum
)
Yani sen Beren Saat te göre daha kolay lokmasın demek istiyoraaaa emreee doğru bir noktaya deyindi oyüzdenmi destere 😱😱😱
@destere o kızıl kadını görse dizinin 1 numaralı fanı olur4x3
daha önce izledimde unuttun yorumlamayı
açıkcası ilk 2 bölümün altındaydı ama iyiydi
emily kurtuldu jack sayesinde , ama bu jack çok salak gerçekten kız yaşıyor bu cafe derdine düşmüş kızı atar yapıyor 😱
ilk bölümde hastaneden kızıl kadın çıkamamıştıonun çıkmasına sevindim sahşen , üzülmüştüm çünkü , victoria verdiği tepki haklıydı kadın hangi biri ile uğraşşsın @xemrexxx
emily babası david, victoria nasıl bu kadar inanıyor anlamadım , bu dizi yeni başladığında o demiyormuydu ki victoria bana ihanet etti diye , şimdi sanki bunlardan haberi yokmuş gibi davranıyor@xemrexxx
bu arada margarin ve daniel çok sıkıcısınız
@destere @xemrexxx @Çiğdem-
emily nin anası gibi kafayı yrmiştiremre bu arada yorumlarında 2 tane 4x4 var heralde 4x3 yerine 4x4 yapmışşsın
spoilerde sana bir soru sordum ona bakarmsını
@destere 3.sezonun son 3 blümünü izle yeter , 4.sezon harika gidiyor pembelikten kurturdu dizi
idare eder
artık revenge'den akşam yemeği olmazAllaha Şükür dizi iyi gidiyor
bende 4x4 ve 4x5 izledim süperdi
@xemrexxx sana yetiştim
@Forumdash bu diziyi gec izlediğine pişman olacaksın o zman göreceksin kahvaltılik dizi mi yoksa pt1 dizisi olduğunu mu
@destere sende oku bence![]()