ABC Revenge 4. Sezon Yorumları

aynen
ben @Çiğdem- den başkasını görmem :)
birde beren , birde meryem birde merve ha birde tuvana hıı birde fahriye birde farah birde ......:)))

aynen gözüm yaşardı o yüzden artık yazamıyorum :))
vayy :D çiğdem sonunda tabularını yıktın :bhr:

@destere gözleri yaşaracak senin mesajı görünce :D
görmüyormusunuz @destere ilk sıraya beni koyuyor ama arkamdan uzun bir liste daha yapıyor nasıl kıymet bilmektir bu :kiki::kiki::kiki:

çocuk gerçekçi davranmış şimdi beren saati ilk sraya koysa kenan doğulu totosuyla güler destereye :F en ulaşılabiliri sensin çocuk mantıklı davranmış :F
yani sana ulaşamazsam diye ? kimbilir hangi parlağı gidip bulursun biz ortada kalırız:) her ihtimale karşı listeyi geniş tutuyorum :))
aaaa emreee doğru bir noktaya deyindi oyüzdenmi destere 😱😱😱

4x3
daha önce izledimde unuttun yorumlamayı

açıkcası ilk 2 bölümün altındaydı ama iyiydi

emily kurtuldu jack sayesinde , ama bu jack çok salak gerçekten kız yaşıyor bu cafe derdine düşmüş kızı atar yapıyor 😱
ilk bölümde hastaneden kızıl kadın çıkamamıştı :( onun çıkmasına sevindim sahşen , üzülmüştüm çünkü , victoria verdiği tepki haklıydı kadın hangi biri ile uğraşşsın @xemrexxx :(

emily babası david, victoria nasıl bu kadar inanıyor anlamadım , bu dizi yeni başladığında o demiyormuydu ki victoria bana ihanet etti diye , şimdi sanki bunlardan haberi yokmuş gibi davranıyor (b) @xemrexxx

bu arada margarin ve daniel çok sıkıcısınız :A

@destere @xemrexxx @Çiğdem-

4x3
daha önce izledimde unuttun yorumlamayı

açıkcası ilk 2 bölümün altındaydı ama iyiydi

emily kurtuldu jack sayesinde , ama bu jack çok salak gerçekten kız yaşıyor bu cafe derdine düşmüş kızı atar yapıyor 😱
ilk bölümde hastaneden kızıl kadın çıkamamıştı :( onun çıkmasına sevindim sahşen , üzülmüştüm çünkü , victoria verdiği tepki haklıydı kadın hangi biri ile uğraşşsın @xemrexxx :(

emily babası david, victoria nasıl bu kadar inanıyor anlamadım , bu dizi yeni başladığında o demiyormuydu ki victoria bana ihanet etti diye , şimdi sanki bunlardan haberi yokmuş gibi davranıyor (b) @xemrexxx

bu arada margarin ve daniel çok sıkıcısınız :A

@destere @xemrexxx @Çiğdem-
@destere o kızıl kadını görse dizinin 1 numaralı fanı olur :X

4x5 i izledim :)))

süzük daniel
kızıl kadını reddetti o kısa saçlı margaux u tercih ett.ss
@destere gibi totoş çıktı yani :)))

charlotte
tam anası olmuş mübarek ama jack iyi laf koydu oh olsun inşşallah birileri kaçırır unu :F

jack in arkadaşı
tüh ona jack i conrad ı öldürmekle suçlici
gibi.ss

@Harunnn60

4x6 yı izledim
david
totoşş naptığını bilmiyi nolna vurması kötü oldu bir de ne saklıyor 10 yıldır başka bir yerdeydi zaar

charlotte
tam doğru yolu buldu diyorduk ki daniele ne anlattı soru işareti birkaç bölüm rehabde kalsın

lousie diziye renk kattı
vicky olmayınca hedefe margaux u aldı bakalım neler yapacak

point:8.2

@destere @Forumdash @Harunnn60 @Çiğdem-

Allaha Şükür dizi iyi gidiyor
bende 4x4 ve 4x5 izledim süperdi
@xemrexxx sana yetiştim

@Forumdash bu diziyi gec izlediğine pişman olacaksın o zman göreceksin kahvaltılik dizi mi yoksa pt1 dizisi olduğunu mu :(

@destere sende oku bence :)

Allaha Şükür dizi iyi gidiyor
bende 4x4 ve 4x5 izledim süperdi
@xemrexxx sana yetiştim

@Forumdash bu diziyi gec izlediğine pişman olacaksın o zman göreceksin kahvaltılik dizi mi yoksa pt1 dizisi olduğunu mu :(

@destere sende oku bence :)
artık revenge'den akşam yemeği olmaz:X Kahvaltılık olarak yazın süper gidecektir:X