Meryemde kızları olsunnebahat çehre ile iki kardeşi canlandırsalar süperolur![]()
Meryemde kızları olsunnebahat çehre ile iki kardeşi canlandırsalar süperolur![]()
ne güzel olur tam bir entrika cennetiMeryemde kızları olsun![]()
resmi şimdi anladım
Simdi anladım derken 2 ve 3 bölümü izledimhelal olsun![]()
işte görmek istediğimiz vicky bu4x2
açıkçası güzel bir bölümdü
charlotte sonunda öğrendi , ve sonra gidip öldürmeye kalktı kızı 😱
emily bu sezon çok saflaşmış
david emily tanımıyor haliyle victoria david kendi tarafına çevirdi , kıza düşman edicek gibi gözüküyor 😱 @xemrexxx
Şu 2 bölümdür iyi gidiyor gerçekten geçen sezon türk mantığı ile ilerliyordu ama bu sezon bütün olaylar şimdiden başladı
@xemrexxx @Forumdash @destere @Çiğdem-
3 ve 4 izledim ama onları sonra yorumlarım![]()
aynenişte görmek istediğimiz vicky bu![]()
@destere o kızı görse bırakmaz 4.bölümde beyaz bikini ile havuza giriyor @Çiğdem- görse çat diye çatlar o derecebu arada o yeni gelen polis ne kadar @destere ye benziyor yasürekli emily yanaşıyor , emily pas vermiyor hiç
Ekli dosyayı görüntüle 40612
diğer gele kızıl kadında , parlak daniel göz koydu hemen@Çiğdem- senin yolundan ilerliyor
Ekli dosyayı görüntüle 40611
Aslında bu sezon tam size göre izleyin bence![]()
hayırrr @destere gözü benden başkasını görmezbu arada o yeni gelen polis ne kadar @destere ye benziyor yasürekli emily yanaşıyor , emily pas vermiyor hiç
Ekli dosyayı görüntüle 40612
diğer gele kızıl kadında , parlak daniel göz koydu hemen@Çiğdem- senin yolundan ilerliyor
Ekli dosyayı görüntüle 40611
Aslında bu sezon tam size göre izleyin bence![]()
hayallere bak
aynen
aynen gözüm yaşardı o yüzden artık yazamıyorum
Bakıyorum moralin çok iyiaynen
ben @Çiğdem- den başkasını görmem
birde beren , birde meryem birde merve ha birde tuvana hıı birde fahriye birde farah birde ......))
aynen gözüm yaşardı o yüzden artık yazamıyorum)
yukarıda saydığın isimlere bakarsak birinci ama sondan
bak orda ilk isim kimi yazmışım ?yukarıda saydığın isimlere bakarsak birinci ama sondanneyse duymasın
)