ABC Revenge 4. Sezon Yorumları

1800229_373258286162054_6366191120476901074_n.png

4 seneden nerler değişti neler :F @destere @Forumdash @Çiğdem- @Harunnn60 @KayıpSehir
resmi şimdi anladım :F

4x2
açıkçası güzel bir bölümdü
charlotte sonunda öğrendi , ve sonra gidip öldürmeye kalktı kızı 😱
emily bu sezon çok saflaşmış :F
david emily tanımıyor haliyle victoria david kendi tarafına çevirdi , kıza düşman edicek gibi gözüküyor 😱 @xemrexxx

Şu 2 bölümdür iyi gidiyor gerçekten geçen sezon türk mantığı ile ilerliyordu ama bu sezon bütün olaylar şimdiden başladı :D
@xemrexxx @Forumdash @destere @Çiğdem-

3 ve 4 izledim ama onları sonra yorumlarım :D

4x2
açıkçası güzel bir bölümdü
charlotte sonunda öğrendi , ve sonra gidip öldürmeye kalktı kızı 😱
emily bu sezon çok saflaşmış :F
david emily tanımıyor haliyle victoria david kendi tarafına çevirdi , kıza düşman edicek gibi gözüküyor 😱 @xemrexxx

Şu 2 bölümdür iyi gidiyor gerçekten geçen sezon türk mantığı ile ilerliyordu ama bu sezon bütün olaylar şimdiden başladı :D
@xemrexxx @Forumdash @destere @Çiğdem-

3 ve 4 izledim ama onları sonra yorumlarım :D
işte görmek istediğimiz vicky bu :oley:

bu arada o yeni gelen polis ne kadar @destere ye benziyor ya :Fsürekli emily yanaşıyor , emily pas vermiyor hiç :D

Ekli dosyayı görüntüle 40612

diğer gele kızıl kadında , parlak daniel göz koydu hemen :F @Çiğdem- senin yolundan ilerliyor :D
Ekli dosyayı görüntüle 40611

Aslında bu sezon tam size göre izleyin bence :D
@destere o kızı görse bırakmaz 4.bölümde beyaz bikini ile havuza giriyor @Çiğdem- görse çat diye çatlar o derece :F

@destere o kızı görse bırakmaz 4.bölümde beyaz bikini ile havuza giriyor @Çiğdem- görse çat diye çatlar o derece :F
bu arada o yeni gelen polis ne kadar @destere ye benziyor ya :Fsürekli emily yanaşıyor , emily pas vermiyor hiç :D

Ekli dosyayı görüntüle 40612

diğer gele kızıl kadında , parlak daniel göz koydu hemen :F @Çiğdem- senin yolundan ilerliyor :D
Ekli dosyayı görüntüle 40611

Aslında bu sezon tam size göre izleyin bence :D
hayırrr @destere gözü benden başkasını görmez :A:A:A:A