Ygs - lys filan )) eşit ağırlığımnasıl bir tavsiye istiyin
Biraz mat da zorlanıyorum
Ygs - lys filan )) eşit ağırlığımnasıl bir tavsiye istiyin
bence zorlanacak bişi yok,puanlar hep düşiyiYgs - lys filan )) eşit ağırlığım
Tmm yarın sana özelden istediğin bölümü söyleyeceğim sende istediğim bölümü değerlendirirsin ))bence zorlanacak bişi yok,puanlar hep düşiyi
iyi olduğun derslere yoğunlaş gözün çok yükseklerde değilse
Bu saate forumda olduğuna gore normal zorlanan ))Ygs - lys filan )) eşit ağırlığım
Telefondan bildirim geldi o yüzden bir bakayım dedimBu saate forumda olduğuna gore normal zorlanan ))
Bu arada bu dizinin 3. Sezonu başlayacaktı Türkiye de bir türlü başlamadi Acep ne oldi)))
bu bölüm bikinili dolaştı sonra pembe bir elbise giydi daniele boxer hediye etti düşün kadın neler düşüniyioyyyyy)
diziye böylemi katıldı? yoksa elbise falanmı giyiniyor beybi
hastahaneden kaçış efsaneydi victoria yine asaletiyle @çiğdem- türünü çatlattıSonunda bende izledim artık
Acikcasi diziyi çok özledigimi fark ettik @xemrexxx ile
Bu yazacaklarim spoiler değil bakın sizde
Dizinin oyuncuları bazıları imaj değiştirmis nolan yeni imajı çok kötü ama asıl felaket olan fransız kadın margarin saç şekli @xemrexxx allah aşkına şuraya kadının resmini koyda Millet görsün )))) @destere @Forumdash
@Çiğdem- sen istediğin kadar eleştirebilirisn bu kadını
___4X1___
_______SPOİLER_______
____IZLEMEYENLER BAKMASIN ____
Emily Malikâneye taşınmış süper olmuş
Çok güzel kız gerçekten
Jack polis olmuş yani 6 ayda nasıl polis olunuyor böyle elini kolunu sallayan polis oluyor
Conrad unutulmuş ben bu kadarını beklemiyordum neyse iyi oldu
Charlotte çok itici olmuş gitmiş tipsiz birisini bulmuş
Ve sıra Victoria geldi bu kadar Asaleti ünlü birisi olabilir mi dünyada ? O hapishanede Kaçış şekli süperdi ve son sahne o karşılaşma
8
____________^^_
Aynen keşke Türk olsada Türk dizilerinde görsek onu )))hastahaneden kaçış efsaneydi victoria yine asaletiyle @çiğdem- türünü çatlattı
nebahat çehre ile iki kardeşi canlandırsalar süperolurAynen keşke Türk olsada Türk dizilerinde görsek onu )))