ABC Revenge 4. Sezon Yorumları

4x12 yi izledim son sahneye vışşhh 😱
malcolm amca nasıl serbest kaldı davidin hani delilleri varidi (b) fbı da mı malcolm black için çalışiyi 😱 malcolm totoşu emily ve victoriayı kaçırdı .ss

nolan ve emily loise i kurtardı ailesinden maşşallah ailesi de ne kötüymüş kızın parası için delirtmişler.ss

ben, margaux a yardım etti, emily hakkındaki gerçeği de öğrendi böylece gerçeği bilmeyen kalmadı

point: 8.8

4x13 ü izledim
vicky vicky likten vazgeçti şimdi de margaux vickye dönüşyor
louise ile nolan evlendi louiseciğim zararsız erkek buldu kendine :bhr: ama anası tam cadı çıktı babasını öldürdüğünü yaymakla tehdit ediyor güzelim kızı
ben ile emily arasında bişiler olacak gibi emilysever erkekler gibi ben de ölür sezon finaline:F
vicky ile david ayrıldı tamameen
malcolm un macerası 3 bölüm sürdü rest in peace

point:9.2 @Harunnn60 çabuk izle @destere ile @Çiğdem- izlemese de olur kalite düşmanları.ss

4x13 ü izledim
vicky vicky likten vazgeçti şimdi de margaux vickye dönüşyor
louise ile nolan evlendi louiseciğim zararsız erkek buldu kendine :bhr: ama anası tam cadı çıktı babasını öldürdüğünü yaymakla tehdit ediyor güzelim kızı
ben ile emily arasında bişiler olacak gibi emilysever erkekler gibi ben de ölür sezon finaline:F
vicky ile david ayrıldı tamameen
malcolm un macerası 3 bölüm sürdü rest in peace

point:9.2 @Harunnn60 çabuk izle @destere ile @Çiğdem- izlemese de olur kalite düşmanları.ss
şimdiden heyecanlandırdın :D

Acaba türk versiyonu yayından kalkmayaydi kaçıncı sezonda olurdu. Amerikalılar yapınca kaliteli oluyor pirim))

Amerikan dizilerini tadında birakacan işte))))
zaten hepsi tadında tuzunda bitiyor :) beniim izlediğim yabancı dizilerin kalitesinde tek yerli dizi çıksaydı eminim bir 30 sezon devam edip çip ederlerdi :) ama onlarda fazla uzatma yok senaryoyu batırırız ama reytingden vazgeçmeyiz demiyorlar senaryonun gidebileceği son mantıklı noktadan sonra dizi bitiriliyor :)

zaten hepsi tadında tuzunda bitiyor :) beniim izlediğim yabancı dizilerin kalitesinde tek yerli dizi çıksaydı eminim bir 30 sezon devam edip çip ederlerdi :) ama onlarda fazla uzatma yok senaryoyu batırırız ama reytingden vazgeçmeyiz demiyorlar senaryonun gidebileceği son mantıklı noktadan sonra dizi bitiriliyor :)
Türkler intikamı daha tadında bıraktı ama)))

mesajları göremiyim beren diyorsan bu konuda kesin beyazsoy varidir :)) tuba kpa ile battı, ben de engelledim hüloğizm başkanını demek berene sardı yine:X
@beyazsoy var tabi olmaz olurmu? beyazsoy un aslında berenden yana bir yarası olmaması lazım fanatik vadici de değildi:) ama nedense vadicilerden daha bir vadici duruyor beren sözkonusu olunca :)

@beyazsoy var tabi olmaz olurmu? beyazsoy un aslında berenden yana bir yarası olmaması lazım fanatik vadici de değildi:) ama nedense vadicilerden daha bir vadici duruyor beren sözkonusu olunca :)
yok o öyle değil vadi geçen sene fet o amcayı diziye getirip öldürünce üstüne aziz yıldırım ı getirip suçlu gösterince beyazsoyun ibre ister istemez polat polat demeye başladı :X