erkekler sana lazım değil mi kız ne seviniyonhhahha ayy ne güzel dövüyor erkekleri ellerine sağlık![]()
erkekler sana lazım değil mi kız ne seviniyonhhahha ayy ne güzel dövüyor erkekleri ellerine sağlık![]()
Yok ölmemiştir.ssgetti getti victoria grayson gettikoskoca queen kadın öldü gitti
Allah seni bildiği gibi yapsın @Çiğdem- kahrol mahvol geber emi.ss
grayson malikanesini havaya uçurdu da gittiçok pompişik oldu
@Harunnn60 @gözlemci @sokak sanati @vadikızı @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 44377
dizi iki haftaya final yapıyor bir oyun varsa finalde dönerYok ölmemiştir.ss
Neyse daha etiketleme bu konuda beni çünkü daha izleyemedim bazı bölümleri , spoiler yemek istemiyorumdizi iki haftaya final yapıyor bir oyun varsa finalde döner![]()
daha büyük spoi olmaz herhalde göreceğini gördünNeyse daha etiketleme bu konuda beni çünkü daha izleyemedim bazı bölümleri , spoiler yemek istemiyorum![]()
Bu dizi sezon arasındayken kendi kafamda finalin nasıl olacağını tasarlamistim , ve hersey tasarladığım gibi çıktıdaha büyük spoi olmaz herhalde göreceğini gördünneyse jack @Çiğdem- i diziye çekmek için soyunuyor galiba
Ekli dosyayı görüntüle 44378
helal olsun sanaBu dizi sezon arasındayken kendi kafamda finalin nasıl olacağını tasarlamistim , ve hersey tasarladığım gibi çıktı![]()
Ben özlem diyorum sen Vicky diyorsun ya
acuminati programlarını izlemediğim için çok üzülmüyorum sen şunu izle en azından son 40 saniyesini videonunBen özlem diyorum sen Vicky diyorsun ya![]()
ohaaa 😱acuminati programlarını izlemediğim için çok üzülmüyorum sen şunu izle en azından son 40 saniyesini videonun![]()
lo videoyu izlemedin mi rüya deilse oradan nasıl kurtulsunohaaa 😱
o doktor geri gelmiş
vicky kendine ölü süsü vericek , finalde ölecek
izledim tabikide yalo videoyu izlemedin mi rüya deilse oradan nasıl kurtulsun![]()
hadi inşallah yoksa mason,margaux ve louise emily ile nolanın sikletinde değiller kötü olur finalizledim tabikide yarüya değil eminim , seyirciyi kandırmak isitiyorlar bak görürsün
eminimhadi inşallah yoksa mason,margaux ve louise emily ile nolanın sikletinde değiller kötü olur final[HASHTAG]#EmilyvsVictoria[/HASHTAG]
hangi konuda ? boş boş yorum yapılan çok konu var daeminim
ya o değilde konuda hala ben üzgünüm gelmiş bir kaç üye boş boş yorum yapıyor , aynısını biz yapsak kıyameti koparırlar
Survivorhangi konuda ? boş boş yorum yapılan çok konu var da![]()
sen bi kendi mesajlarina bak istersen bi oyle bi boyle isene hangisi gelirse.eminim
ya o değilde konuda hala ben üzgünüm gelmiş bir kaç üye boş boş yorum yapıyor , aynısını biz yapsak kıyameti koparırlar
He He öyledir seni kaç kez uyardım inadına yaptın.sen bi kendi mesajlarina bak istersen bi oyle bi boyle isene hangisi gelirse.