erkekler sana lazım değil mi kız ne seviniyonhhahha ayy ne güzel dövüyor erkekleri ellerine sağlık
erkekler sana lazım değil mi kız ne seviniyonhhahha ayy ne güzel dövüyor erkekleri ellerine sağlık
Yok ölmemiştir.ssgetti getti victoria grayson getti koskoca queen kadın öldü gitti Allah seni bildiği gibi yapsın @Çiğdem- kahrol mahvol geber emi.ss
grayson malikanesini havaya uçurdu da gitti çok pompişik oldu
@Harunnn60 @gözlemci @sokak sanati @vadikızı @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 44377
dizi iki haftaya final yapıyor bir oyun varsa finalde dönerYok ölmemiştir.ss
Neyse daha etiketleme bu konuda beni çünkü daha izleyemedim bazı bölümleri , spoiler yemek istemiyorumdizi iki haftaya final yapıyor bir oyun varsa finalde döner
daha büyük spoi olmaz herhalde göreceğini gördün neyse jack @Çiğdem- i diziye çekmek için soyunuyor galibaNeyse daha etiketleme bu konuda beni çünkü daha izleyemedim bazı bölümleri , spoiler yemek istemiyorum
Bu dizi sezon arasındayken kendi kafamda finalin nasıl olacağını tasarlamistim , ve hersey tasarladığım gibi çıktıdaha büyük spoi olmaz herhalde göreceğini gördün neyse jack @Çiğdem- i diziye çekmek için soyunuyor galiba
Ekli dosyayı görüntüle 44378
helal olsun sanaBu dizi sezon arasındayken kendi kafamda finalin nasıl olacağını tasarlamistim , ve hersey tasarladığım gibi çıktı
Ben özlem diyorum sen Vicky diyorsun ya
acuminati programlarını izlemediğim için çok üzülmüyorum sen şunu izle en azından son 40 saniyesini videonunBen özlem diyorum sen Vicky diyorsun ya
ohaaa 😱acuminati programlarını izlemediğim için çok üzülmüyorum sen şunu izle en azından son 40 saniyesini videonun
lo videoyu izlemedin mi rüya deilse oradan nasıl kurtulsunohaaa 😱
o doktor geri gelmiş
vicky kendine ölü süsü vericek , finalde ölecek
izledim tabikide ya rüya değil eminim , seyirciyi kandırmak isitiyorlar bak görürsünlo videoyu izlemedin mi rüya deilse oradan nasıl kurtulsun
hadi inşallah yoksa mason,margaux ve louise emily ile nolanın sikletinde değiller kötü olur final [HASHTAG]#EmilyvsVictoria[/HASHTAG]izledim tabikide ya rüya değil eminim , seyirciyi kandırmak isitiyorlar bak görürsün
eminimhadi inşallah yoksa mason,margaux ve louise emily ile nolanın sikletinde değiller kötü olur final [HASHTAG]#EmilyvsVictoria[/HASHTAG]
hangi konuda ? boş boş yorum yapılan çok konu var daeminim
ya o değilde konuda hala ben üzgünüm gelmiş bir kaç üye boş boş yorum yapıyor , aynısını biz yapsak kıyameti koparırlar
Survivorhangi konuda ? boş boş yorum yapılan çok konu var da
sen bi kendi mesajlarina bak istersen bi oyle bi boyle isene hangisi gelirse.eminim
ya o değilde konuda hala ben üzgünüm gelmiş bir kaç üye boş boş yorum yapıyor , aynısını biz yapsak kıyameti koparırlar
He He öyledir seni kaç kez uyardım inadına yaptın.sen bi kendi mesajlarina bak istersen bi oyle bi boyle isene hangisi gelirse.