Diğer Rectify - Dizi Yorumları

3x4

Bu diziyi bana öneren @Forumdash ve izlemem için baskı yapan @destere'nin Allah evlerine ateşler salsın, kendileri bırakıp gittiler, ben burda diziyi izlerken sıkıntıdan patlıyorum. :)

Yine vasat bir bölümdü, ne olacaksa artık 2 bölüm sonra sezon finalinde olur. :X

Daniel'in durumu saldım çayıra mevlam kayıra, Şerif artık Trey'in yaptıklarını ortaya çıkarırsa yırtar yoksa bu arkadaş kendisini savunmaktan aciz, hatta tüm suçları üstlenmeye de dünden razı. Ben yapmadım demiyor zaten. :)

Tawney gerzekalısı mal kocasına döner yakında, adam isteseydi zaten koynuna girecekti. 4 bölümdür ağlamaktan başka yaptığı bir şey de yok. :)

Amantha iyi has dedik, maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor. Diziye bir katkısı var mı tartışılır, bitmedi Jon sendorumu. :)
7/10

3x5

Bu bölüm biraz daha iyiydi, kötünün iyisi de diyebiliriz. :)

Önceki bölümlerden farklı bir şey olmadı. Trey'in sezon finalinde tutuklanmasını bekliyorum. Tabii George cinayetinden tutuklanacak. Daniel'in aklanması daha sonraki iş.

Komşularının Amantha'nın evinden Daniel'in bir gün içinde taşınmasını istemesi ise saçmaydı. :)
7.5/10

3x6 (Sezon Finali)

Başladığı tempo da bitti sezon. Bu aynı zamanda son sezonumdu. Bu sıkıntıyı daha fazla çekmek istemiyorum. :)

Trey, George'un ölümünden ötürü tutuklandı.

Daniel eyaletten ayrıldı. Tecavüz davasından kurtulmuştu, aklanması için tecavüze uğrayan kızın ölümünde de parmağının olmadığı ortaya çıkarılmalı.

Tawney kocasından nefret eder vaziyette. Evden ayrılmış adam kilit değiştirmekte ne oluyor. Bu kadar nefret ediyorsa niye evlendi o zaman? :)
7.5/10

Dizinin üçüncü sezonu başladı. Konu yukarılara çıksın yeniden. :):)

@Forumdash @sürgünüm @destere

outlander dan sonra sırada bu var :)
yavaş yavaş en kıymetli diziye yaklaşıyorum :)

Ben sezonun ilk bölümünü izleyip bıraktım. @sürgünüm direniyor. :) @destere olsa muhtemelen methiyeler düzerdi ama yokluğunda dizi öksüz kaldı. :D

Bu sezon 6 bölümmüş herhalde. :)
yine yorumlarınızla eminim katlettiniz gül gibi diziyi neyseki telafi ederim bir kaç bölüm izleyince :) tawney in olduğu yer cennet bahçesidir :)

hahah :D Teşekkür ederim. :F
Kendini niye eziyet çektiriyorsun Ozan önce True sonra bu. :D
dizi hakkında yaptığın kötü yorumu not ettim bir yerlere :)

ben yokken dizime ve de tawney e sahip çıkan @sürgünüm e teşekür ediyorum :) gerçek dost dediğiniz böyle kara günde belli olur :) bundan sonra sürgünümün dediği her diziyi (her dizi fazla olur :)) sürgünüm ün tavsiye ettiği bazı dizileri izleyeceğim mutlaka :)

Son düzenleme:
outlander dan sonra sırada bu var :)
yavaş yavaş en kıymetli diziye yaklaşıyorum :)

yine yorumlarınızla eminim katlettiniz gül gibi diziyi neyseki telafi ederim bir kaç bölüm izleyince :) tawney in olduğu yer cennet bahçesidir :)

dizi hakkında yaptığın kötü yorumu not ettim bir yerlere :)

ben yokken dizime ve de tawney e sahip çıkan @sürgünüm e teşekür ediyorum :) gerçek dost dediğiniz böyle kara günde belli olur :) bundan sonra sürgünümün dediği her diziyi (her dizi fazla olur :)) sürgünüm ün tavsiye ettiği bazı dizileri izleyeceğim mutlaka :)
Bende Outlander'ı izledim. :pala: O diziyi kim canlı tuttu acaba git bak hep ben yorum yazmışım. :T: Sende Daradevil'i izleme daha. 🙄

3x1. bölüm

yine muhteşemdi gözümüzün kulağımızın pası gitti hem @OzaN ın dediği gibi fısıldaşarak konuşuyorlar insanı yormuyorlar öyle yumuşak bir diyaloğları varki huzur veriyor, hele tawney im konuşmaya başlayınca bana ninni gibi geliyor ne kadar şeker gibi kadın ya bunun başka bir eşi benzeri yoktur dünyaya gelmemiştir ..
@sürgünüm senin birinci bölüm yorumuna ikinci bölümü izleyince bakacağım iki bölümü aynı spoiler a yazan arkadaşlardan nefret ediyorum :))

@Harunnn60 sanada diziyi ısrarla öneriyorum:)

gelelim bölüm yorumuna
senatör roland hakettiği cezayı aldı sanırım çarpıldı ilahi adalet budur bence :)
daniel ihtiyar ted tarafından evden kovuldu resmen en çokda anne janet e üzüldüm kadın kime yetişeceğini şaşırmış kimseyi kırmakta istemiyor
amantha ile daniel in kapı önündeki sohbetleri harikaydı ? o sahnede keşke amantha gibi oturup iki çift laf yapacağım kafa dengi bir kardeşim olsaydı dedim ... buda kişisel bir yorumum araya sıkıştırayım bunuda :)
tawney bir süreliğine ayrı yaşıyor tedy kerkenezinden ? tedddy de pek rahat değil onunda psikolojisi allak bullak evliliği kurtarmak için danışmana gidelim diyen tawney olumlu cevap alamadı
ergen jared iskeletor kızarkadaşı claire e derdini anlatma peşinde
şerif sudan çıkardığı george u inceliyor
jon la amantha nın arası daniel yüzünden limoni
sondra denen melez şişmandan umutluyuz olayı açığa çıkarırsa o çıkaracak gibi birde tabi şerifin vijdan azabı işe yarayacaktır ..

@Forumdash gelir gelmez diziye başlarsın umarım :) yorumlarını bekliyoruz :)

Son düzenleme:
3x2. bölüm

yine harikaydı yine muhteşemdi
pli pli pli pliiiz julie
pli pli pli pliiz julie :)

amantha nın evinde kalan daniel sıkıntıdan kendine havuz boyama işini buldu
özellikle daniel ın özenerek hazırladığı yemekten sinirle kalkan amantha yı görünce hayal kırıklığına uğradım :) yanlış yaptı yani düşmanına dahi insan o hareketi çekmez :) onca emek boşa gitti ..?
teddy ise kafayı çekip jaredle birlikte tawney in kaldığı evi dikizliyordu bir yandanda jared e ilk ilişkiye girdiği kızı anlatıyordu pli pli pliiz julie diye diye kıza ilişkiye girmeyi kabul ettirmiş demek taktik bu olmalı yoksa kızlar yanaşmıyor o işe :)

şerifle derede ölüsü bulunan george un babası arasındaki diyaloğdan şerifin işi sıkı takibe aldığını görmüş olduk baba pek şerife inanmasada bence şerif iyi biri :)

3x1 ve 3x2

Birinci bölüm İMDb'den 9.1 almış, vallahi ben sıkılarak izliyorum.

The Last Man On Earth dizisinde ki Carol ile birlikte Daniel en nefret ettiğim dizi karakterlerinden biri olmaya devam ediyor.

Daniel, işlemediği suçu kabullenip ruh gibi dolaşıyor ortalıkta. Babası Ted'e yaptıklarından sonra evden de yol gösterdi, şimdi de Amantha'nın başına kaldı.

Amantha'nın durumu da malum Jon ile ayrıldılar. Bu aralar bunalımda.

Sanatör felç geçirdi geberir inşallah. Savcı kadınla Şerif, Daniel'i kurtaracak gibi. Çünkü bizim ki kendisini savunmaktan aciz, insan bütün gün evde oturacağı yerde gerçek katilleri ortaya çıkarmaya çalışır.

Bizim forumda da arkadaşlar Tawney'e aşıklar ama ben bir numarasını göremedim. Bir insan bu kadar ağlak olamaz. Cebinde 5 kuruş parası yok afra tafrasından geçilmiyor ama Ted'in parasına muhtaç.
7/10

tawneyimin gönlü zengin para olmasada olur afrasına tafrasınada razıyım ben :) yeterki omzumda ağlasın :))

daniel ın kendisine faydası olmadığı konusunda hemfikiriz ama yani kendi çapında bişeyler yapmak için çırpınıyor hak veriyorum daniel a :)
yalnız o yemekten amantha öyle kalkmamalıydı ayıp etti :)

3x3. Bölüm

enfes bir bölüm daha :)

tawney le teddy arasındaki sorunlarda tüm kabahat teddy nin mal herif önce kadına niye bensiz psikoloğa gittin dedi? sonra kadın tamam birlikte gidelim diyince kıvırıp lafı ben gitmem dedi tam dayaklık .
daniel boyamaya devam ediyor , melvin le gelecek planlarına ait hayaller kurarken önce tunustan bahsedip sonra tenesse ye dönüş yapması çaresizlikten ..
demekki insanlar yaşadıkları yerleri sevmezmiş ? şimdi buda nerden çıktı demeyin mesela türkiyede bir çok kişi yurtdışana abd ye gitmek ister abd deki vatandaşta hayalinde tunus kartaca ya yerleşmek istiyor ne yaman çelişki :))
@sürgünüm @OzaN sizin amantha forrest la kırıştırmaya başladı yakıştıramadım kıza :)
ordaki espri neydi öyle ?
i'm forrest
i'm tree
buz kestim amantha nın esprisi karşısında :)

şerif in trey soytarısını sorguya çektiği sahnede trey çok kurnazca davranıp george un ölümünü daniel in üstüne yıkmaya çalıştı ama şerif sağlam adam yutmayacaktır ?
yine şerifle daniel in tuvaletteki sohbeti ve jon la katıldıkları sorgulama sahneleri güzeldi ..

3x4

"Bu diziyi bana öneren @Forumdash ve izlemem için baskı yapan @destere'nin Allah evlerine ateşler salsın, kendileri bırakıp gittiler, ben burda diziyi izlerken sıkıntıdan patlıyorum. :)

Yine vasat bir bölümdü, ne olacaksa artık 2 bölüm sonra sezon finalinde olur. :X

Daniel'in durumu saldım çayıra mevlam kayıra, Şerif artık Trey'in yaptıklarını ortaya çıkarırsa yırtar yoksa bu arkadaş kendisini savunmaktan aciz, hatta tüm suçları üstlenmeye de dünden razı. Ben yapmadım demiyor zaten. :)

Tawney gerzekalısı mal kocasına döner yakında, adam isteseydi zaten koynuna girecekti. 4 bölümdür ağlamaktan başka yaptığı bir şey de yok. :)

Amantha iyi has dedik, maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor. Diziye bir katkısı var mı tartışılır, bitmedi Jon sendorumu. :)
"7/10
"Bu diziyi bana öneren @Forumdash ve izlemem için baskı yapan @destere'nin Allah evlerine ateşler salsın, kendileri bırakıp gittiler, ben burda diziyi izlerken sıkıntıdan patlıyorum. :)"

O nasıl bir yorum @sürgünüm :A

3x4. Bölüm

amantha daniel ve tawney tedy sahneleri yine harikaydı ..

psikoloğ sahnelerini sevmem ama işin içinde tawney olursa o sahnelerde harika durdu .. orda ted le tawney in birbirlerini suçladıkları bölüm muhteşemdi tawney konuşmasa bile yüz ifadesiyle yüzlerce şey anlatma yeteneğine sahip, hayranım kıza :)
yine amantha nın daniel le konuşurken odanın ortasına çömelerek başladığı sohbet muhteşemdi .. abi kardeş in sohbetlerine hayranım ..
trey şerif e george un kulubesine gittikleri olayı anlatırken pot kırmaya başladı, haliyle şerif in şüpheleri arttı... özellikle son çağrıda hiç yoktan ceketi işin içine karıştırması kendisini ele verdi... oysa tawney in anlatımında ceket yoktu ortada .. ayrıca tawney in şerife söylediği söz dikkat çekiciydi ''danielin işlediği günah planlı değildi oysa ona karşı işlenen günahlar dikkatli bir şekilde işlendi ?
ihtiyar ted ile anne janet arasında gerilim var ted in daniel e karşı soğuk tavrı karı kocayı birbirine düşürecek türden ..
daniel @sürgünüm ünde dediği gibi eğer şerif olmasa kendisini kurtaracak kapasitede değil çok acınası durumda :) iyiki şerif biraz tarafsız araştırma yapıyor yoksa bir 20 yıl daha yatar içerde :)) zamanında psikolojik veya fiziki işkenceyle suçu üstüne almış daniel, boşu boşuna 20 yıl yatmış..... şu anki tavırlarıyla akıllanmadığını gösteriyor? :)
bölümün en çarpıcı sahnesi daniel den sorumlu görevli kadının saat 5 te mutlaka burada olacaksın demesi ve daniel in koşturarak gitmesi ama kağıdı alan kadının sıradan bir iş gibi ''tamam önümüzdeki hafta görüşürüz'' diyerek olayın ne kadar saçma bir rutinden kaynaklı bir işlem olduğunu gösterdiği sahneydi ?

"Bu diziyi bana öneren @Forumdash ve izlemem için baskı yapan @destere'nin Allah evlerine ateşler salsın, kendileri bırakıp gittiler, ben burda diziyi izlerken sıkıntıdan patlıyorum. :)"

@sürgünüm aslında diziyi çok sevdiğini anlatmış burda :)

3x5. Bölüm

son sahnede janet ve oğlu daniel arasındaki diyaloğlar görülmeye değerdi gözlerim yaşardı mükemmeldi ..

ilk defa danielden yana talih döndü kanunlar açısından hatta orda şeriften o kadar umudu kesmişki daniel ilk başta sorulara saçma cevaplar vermeyi tercih etmişti ama şerif asıl suçlunun trey olduğunu söylediğinde daniel dökülmeye başladı tek tek ? adamın hiçbir günahı yok git 20 yıl yat hiç yoktan sonrada seni rahat bırakmasınlar böyle dünyanın adaletini ...?
havuzda stres atıyordu daniel adama onuda çok gördüler havuz başındaki akşam sefası ve daniel in annesine yolculuk teklif ettiği bölümler muhteşemdi..
amantha nın şerif için kadeh kaldırmamasıda normal :) şerif ilk kez daniel haricinde suçluların olabileceğini düşünebilmiş diye dalğasını geçti amantha .. şerifi ne kadar takdir etsekte şimdi.. zamanında daniel in 20 yıl ceza yemesinde en büyük payı olanlardan biriymiş ?
tawney kathy nin yanında inzivaya çekilmiş ? kadının geçmişinde çok büyük problemler var nedensiz derinlere dalmıyormuş :) teddy nin eve gel teklifine atlamamasınıda takdir ettim :)
son sahnede trey in evi aranırken trey in yüzündeki sırıtış çok rahatsız edici suçlunun suç aletlerini sakladığı gösteren bir sırıtıştı umarım tutuklanır hapishaneyi boylar ...
@sürgünüm @OzaN görmeyeli nasılsınız ne var ne yok :)) @OzaN ı sırf gıcıklığına spoiler içine etiketliyorum şimdi spoiler ı da açamaz meraktan çatlayacaktır :)
hogatha kılıklı @Çiğdem- sen nabıyon nediyon:) totoşgül @xemrexxx gülağalar kovalasın seni :)) @Harunnn60 gagalara gelesin :))

@Forumdash ve @destere diziye başlamam için başımın etini yiyip, birlikte izleyince daha zevkli oluyor gel buyur dediler. Uzun lafın kısası ilk sezonu bitirdik ikinci sezona başlayacağız ikisi de tüymüş ortalıktan. Dizide sıkıcı valla binbir güçlükle izledim ayıptır söylemesi ikisininde kulağını bir hayli çınlattım. :) Hayır madem forumdan ayrılacağınız beni neden diziye başlatıyorsunuz? :)

3x6. Bölüm Sezon Finali

tanrı bir yağmur kurbağası

harika bir sezon finali herşeyiyle mükemmeldi ..

daniel ile amantha nın veda sahnesi görülmeye değerdi mükemmeldi? anne janetla daniel ın gezisi yine mükemmeldi, sadece sohbet etsinler yeterli benim açımdan aksiyona gerek yok insan psikolojisi doğası herşeyiyle dolu doluydu .. tawney in rüyası: danielle sohbetleri tanrının varlığı yokluğu üzerine harika bir diyaloğ tanrı çiçektedir, tanrı gözyaşındadır, tanrı bir yağmur kurbağası .... avukat jon un çarpılıp felç geçiren rolandı köşeye sıkıştırdığı sahne, ve teddy ile amanthanın karşılıklı oynadıkları kağıt oyunu ??
yukarda bahsettiğim tüm sahneler diziyi izleme sebebim onun haricinde treymi tutuklanmış yoksa gerçek katilmi ortaya çıkmış pekde umrumda değil zaten adam 20 yıl boşu boşuna ömür tüketmiş zamanı geri almak mümkün değil sadece şu anı dolu dolu yaşamak en iyisi bence .....

@sürgünüm @OzaN

yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum ..

3x5. Bölüm

son sahnede janet ve oğlu daniel arasındaki diyaloğlar görülmeye değerdi gözlerim yaşardı mükemmeldi ..

ilk defa danielden yana talih döndü kanunlar açısından hatta orda şeriften o kadar umudu kesmişki daniel ilk başta sorulara saçma cevaplar vermeyi tercih etmişti ama şerif asıl suçlunun trey olduğunu söylediğinde daniel dökülmeye başladı tek tek ? adamın hiçbir günahı yok git 20 yıl yat hiç yoktan sonrada seni rahat bırakmasınlar böyle dünyanın adaletini ...?
havuzda stres atıyordu daniel adama onuda çok gördüler havuz başındaki akşam sefası ve daniel in annesine yolculuk teklif ettiği bölümler muhteşemdi..
amantha nın şerif için kadeh kaldırmamasıda normal :) şerif ilk kez daniel haricinde suçluların olabileceğini düşünebilmiş diye dalğasını geçti amantha .. şerifi ne kadar takdir etsekte şimdi.. zamanında daniel in 20 yıl ceza yemesinde en büyük payı olanlardan biriymiş ?
tawney kathy nin yanında inzivaya çekilmiş ? kadının geçmişinde çok büyük problemler var nedensiz derinlere dalmıyormuş :) teddy nin eve gel teklifine atlamamasınıda takdir ettim :)
son sahnede trey in evi aranırken trey in yüzündeki sırıtış çok rahatsız edici suçlunun suç aletlerini sakladığı gösteren bir sırıtıştı umarım tutuklanır hapishaneyi boylar ...
@sürgünüm @OzaN görmeyeli nasılsınız ne var ne yok :)) @OzaN ı sırf gıcıklığına spoiler içine etiketliyorum şimdi spoiler ı da açamaz meraktan çatlayacaktır :)
hogatha kılıklı @Çiğdem- sen nabıyon nediyon:) totoşgül @xemrexxx gülağalar kovalasın seni :)) @Harunnn60 gagalara gelesin :))
iyiyim sen ne yapıyorsun gargamel kılıklı :F

@Forumdash ve @destere diziye başlamam için başımın etini yiyip, birlikte izleyince daha zevkli oluyor gel buyur dediler. Uzun lafın kısası ilk sezonu bitirdik ikinci sezona başlayacağız ikisi de tüymüş ortalıktan. Dizide sıkıcı valla binbir güçlükle izledim ayıptır söylemesi ikisininde kulağını bir hayli çınlattım. :) Hayır madem forumdan ayrılacağınız beni neden diziye başlatıyorsunuz? :)
Haklıymışsın daha fazlasını hak etmiş o zaman bizim @destere :)

iyiyim sen ne yapıyorsun gargamel kılıklı :F
bak bu spoiler işi iyi oldu çiğdem, spoiler içinde öpüşsekte kimse görmez:) forumun ruhu duymaz? tam bizlik kuytu bir yer :)
@xemrexxx ile @Harunnn60 da gidip gül ağalarla oynaşsınlar kendi spoilerlarında :))

Haklıymışsın daha fazlasını hak etmiş o zaman bizim @destere :)
rectify i izlemeyi unutma :) @sürgünüm seni olumsuz yönde etkilemesin :)