Diğer Rectify - Dizi Yorumları

Açgözlülük olacak ama ben ikisinden de bi dal alayım :X adamlar öyle güzel seçmişler ki ayırt edemiyorsun:X Kısaca esmerin tadı sarışının adı (yada tam tersiydi (b) )
bende ayırt etmiyorum ama tawney bir bacak boyu kadar önde sayılır :)

Amantha benim dedik ya. @OzaN dağdan gelip bağdakini mi kovuyor. :) Ben diğer oyuncuları pek tutmuyorum, diziyi Amantha için izlediğimi söyleyebilirim. The Affair'de kendime yakın hiçbir karakter bulamadığımdan bırakma kararı aldığımıda bu vesileyle bir kez daha tekrarlayım. İlla bir karakteri sevmeliyim dizide. :)
aranızda anlaşın artık :)
aynı durum bendede var dizi altın yumurtlasada farketmez mutlaka bir karaktere ısınmam lazım yoksa gitmiyor dizi :) ama the affair i bırakma konusunda acele etme onca emek verdin nerdeyse sezon bitecek bari bu sezonu bitir öyle bırak :)

3x1 ve 3x2

Birinci bölüm İMDb'den 9.1 almış, vallahi ben sıkılarak izliyorum.

The Last Man On Earth dizisinde ki Carol ile birlikte Daniel en nefret ettiğim dizi karakterlerinden biri olmaya devam ediyor.

Daniel, işlemediği suçu kabullenip ruh gibi dolaşıyor ortalıkta. Babası Ted'e yaptıklarından sonra evden de yol gösterdi, şimdi de Amantha'nın başına kaldı.

Amantha'nın durumu da malum Jon ile ayrıldılar. Bu aralar bunalımda.

Sanatör felç geçirdi geberir inşallah. Savcı kadınla Şerif, Daniel'i kurtaracak gibi. Çünkü bizim ki kendisini savunmaktan aciz, insan bütün gün evde oturacağı yerde gerçek katilleri ortaya çıkarmaya çalışır.

Bizim forumda da arkadaşlar Tawney'e aşıklar ama ben bir numarasını göremedim. Bir insan bu kadar ağlak olamaz. Cebinde 5 kuruş parası yok afra tafrasından geçilmiyor ama Ted'in parasına muhtaç.
7/10

3x1

Friends nasıl sebepsiz mutlu ediyorsa bu dizi de sebepsiz üzüyor, bunalıma sürüklüyor. Mutlu olmaktan sıkılıp "ah şöyle bir mutsuz olsam, hüzünlensem, içime bir sıkıntı düşse" diyen arkadaşlara şiddetle tavsiye edilir. :):)

Dizinin ilk sezon çok ilginç bir konusu vardı ve aşırı durağanlığına eyvallah dedik, ama gittikçe dizi zayıflıyor. İlgi çekicilik, merak uyandırıcı bir şey zaten kalmadı...

@Harunnn60 geçenlerde uyku problemim var diyordun, hemen başla. Bütün karakterler fısıldayarak yavaş yavaş konuşuyorlar uykusuzluk sorununa birebir. :):)

Daniel'i seviyordum ama geçen sezon finalinde bitirdi kendini. Tawney'i de artık sevmiyorum. Ne yaptığı ne istediği belli olmayan bir karakter işte, ama oynayan kadın iyi oyuncu hakkını verelim. Başka bir dizide karşılaşırız umarım. :)

Abigail Spencer harika, muhteşem. Ekranlardaki en iyi yardımcı kadın oyunculardan ama maalesef onun için bile devam edemeyeceğim diziye. Çok yerden yere vurmuş olmayım (vurdum bile gerçi de neyse :D) ilk sezonu ve kısmen ikinci sezonu güzeldi gerçekten. Farklı tarzı, konusu var ama bu saatten sonra benim için hiçbir ilgi çekiciliği yok dizinin ve bu bölümde terk ediyorum. :)

6/10

3x1

Friends nasıl sebepsiz mutlu ediyorsa bu dizi de sebepsiz üzüyor, bunalıma sürüklüyor. Mutlu olmaktan sıkılıp "ah şöyle bir mutsuz olsam, hüzünlensem, içime bir sıkıntı düşse" diyen arkadaşlara şiddetle tavsiye edilir. :):)

Dizinin ilk sezon çok ilginç bir konusu vardı ve aşırı durağanlığına eyvallah dedik, ama gittikçe dizi zayıflıyor. İlgi çekicilik, merak uyandırıcı bir şey zaten kalmadı...

@Harunnn60 geçenlerde uyku problemim var diyordun, hemen başla. Bütün karakterler fısıldayarak yavaş yavaş konuşuyorlar uykusuzluk sorununa birebir. :):)

Daniel'i seviyordum ama geçen sezon finalinde bitirdi kendini. Tawney'i de artık sevmiyorum. Ne yaptığı ne istediği belli olmayan bir karakter işte, ama oynayan kadın iyi oyuncu hakkını verelim. Başka bir dizide karşılaşırız umarım. :)

Abigail Spencer harika, muhteşem. Ekranlardaki en iyi yardımcı kadın oyunculardan ama maalesef onun için bile devam edemeyeceğim diziye. Çok yerden yere vurmuş olmayım (vurdum bile gerçi de neyse :D) ilk sezonu ve kısmen ikinci sezonu güzeldi gerçekten. Farklı tarzı, konusu var ama bu saatten sonra benim için hiçbir ilgi çekiciliği yok dizinin ve bu bölümde terk ediyorum. :)

6/10
hahah :D Teşekkür ederim. :F
Kendini niye eziyet çektiriyorsun Ozan önce True sonra bu. :D

3x3

Bu sezon İMDB'de 6 bölüm gözüküyor. Böylece benimkinin yarısı bitti. :) @OzaN

10 bölüm olsa devam etmezdim, madem bölüm sayısı az inat ettim bitireceğim. :)

Şerif Trey'in açıklamalarından bir şeyler çıkarmıştır umarım. Çünkü Trey çelişkili açıklamalar yaptı.

Ne varsa Şerif'te var, George cinayetini çözdümü Daniel tamamıyla aklanacaktır.

Daniel'e kalsa bütün suçları üstlenecek gerizekalı. :)
7/10

Haklısın, iyiymiş o zaman ama yine de izlemeyeceğim, yeter. :)
Burada yakalamışken sorayım: Senin USB kaç GB dizi alıyor. (Ortalama kaç dizi yapıyor)

Birde bunu sabah akşam bilgisayar-televizyon arasında takıp çıkarıyor musun?

İnternetim yavaşladı. Torrent'den indirip USB'ye yükleyip televizyondan izleyeceğim de.

Burada yakalamışken sorayım: Senin USB kaç GB dizi alıyor. (Ortalama kaç dizi yapıyor)

İnternetim yavaşladı. Torrent'den indirip USB'ye yükleyip televizyondan izleyeceğim de.
Yıllarca 16 gb kullandım ama geçen ay 64 GB'lık aldım. Dizi, film istediğim kadar sığıyor şu an. Ama 16 GB'lıkta da 10-15 bölüm bile sığar. HD değilse çok daha fazla da. :)

Yeni bölüm atacaksam mecburen ama stoktakileri toplu olarak sezon sezon...

Yıllarca 16 gb kullandım ama geçen ay 64 GB'lık aldım. Dizi, film istediğim kadar sığıyor şu an. Ama 16 GB'lıkta da 10-15 bölüm bile sığar. HD değilse çok daha fazla da. :)

Lo bende 4 gblik var :
240 pde 38 bölüm falan aliyor.
360 pdede 23 falan yüksek kalite indirmedigim icin bana yetiyor sana ndn yetmedi 16 gb Ozan hd şartmi :(

İyiymiş o zaman 16 GB'lık benim işimi görür, fizik tedavi görürken dev ekrandan izlerim. :)

Bu arada çok mutluyum ameliyattan yırttım. :)

Fizik Tedavi derken :T noldu sana Alii abi :(

Aa izlenmez haklisin :)
Omurgada bel fıtığı çıkmıştı, KTÜ'de korkuttular ameliyat olmazsan felç kalabilirsin dediler. Ama, Emar raporlarımı Ankara, İstanbul'a gönderdim Fizik Tedavi ile kurtulacağımı söylediler yani ameliyata gerek yokmuş.

Ve Fizil Tedavi'nin faydasını gördüm ağrılarım azaldı. Bir kaç güne tam mesai foruma dönüyorum. :)

Geçen gün aklıma geldi. Dizinin adını bile unutmuştum[emoji26] Nasıl gidiyor? Bu sezon kaç bölüm.
Ben sezonun ilk bölümünü izleyip bıraktım. @sürgünüm direniyor. :) @destere olsa muhtemelen methiyeler düzerdi ama yokluğunda dizi öksüz kaldı. :D

Bu sezon 6 bölümmüş herhalde. :)

Ben sezonun ilk bölümünü izleyip bıraktım. @sürgünüm direniyor. :) @destere olsa muhtemelen methiyeler düzerdi ama yokluğunda dizi öksüz kaldı. :D

Bu sezon 6 bölümmüş herhalde. :)
Benim bu aralar dizilere nasıl olduğumu biliyorsun, şu lafı ettin yaa resmen dizinin üstüne toprak atasım geldi[emoji28] [emoji28] ilk bölüme bakmayı denicem ben de umarım 6 bölümdür.