sen bunu araştır meraklsınıdır magazineManevi abisidir Anasının çıktığı filan meryem küçüktür o zamanlar baba yerine abi diyordur filan
sen bunu araştır meraklsınıdır magazineManevi abisidir Anasının çıktığı filan meryem küçüktür o zamanlar baba yerine abi diyordur filan
Adam patlamış balon seviyor demek [emoji1]neticede ben bir markayım bu konuda ayrıca abisi evet geçen seneki doğum günü fotolarında da vardı
yav he he o dediğinden arasa önceden dolu çalıştığı var tek bir kişide ısrar edip durmaz
ne bileyim müge ile gülşene mesaj at senin kanalından değil mi araştırsınlarMeryem Uzerli Türk ama yurt dışında mı büyümüş? Ben o kızı pek çözemedim.
Sen bilmeyecen de onlar mı bilecek?ne bileyim müge ile gülşene mesaj at senin kanalından değil mi araştırsınlar
adama niye bencil diyorsun şimdi ) yani raci 15 dizi yapıp 2 sini tutturmuşsa nolmuş yani adamı patlamış balon ilan ediyorsun ayıp ayıp.ssAdam patlamış balon seviyor demek [emoji1]
Ben yazdım hikayeyi öyledirsen bunu araştır meraklsınıdır magazine
Bu mesajdan sonra mesajımın yerine ulaşıp can yaktığını anladım [emoji1]adama niye bencil diyorsun şimdi ) yani raci 15 dizi yapıp 2 sini tutturmuşsa nolmuş yani adamı patlamış balon ilan ediyorsun ayıp ayıp.ss
can yakmaz gülüm merak etme ölümüne savunduğunuz adam iki aydır meryoşun peşinde benen önce canı yanan çok kiş ivar forumdaBu mesajdan sonra mesajımın yerine ulaşıp can yaktığını anladım [emoji1]
İyi geceler [emoji4]can yakmaz gülüm merak etme ölümüne savunduğunuz adam iki aydır meryoşun peşinde benen önce canı yanan çok kiş ivar forumda
iyi geceler rüyanda patlamış balonları görİyi geceler [emoji4]
Meryemi görüpte rüyamı kabusa çevirmek istemiyorum [emoji1] neyse gidip sahilde biraz yürüyeyimde aklımdan çıksın yaşlı teyze [emoji4]iyi geceler rüyanda patlamış balonları gör
raci panpan açıklama yapardı 2 aydır dönüyor haberlerAllah kimseyi Raci Şaşmaz'ın bu hatunun peşinden koşacağına inanacak duruma düşürmesin Ulan Raci Şaşmaz kimlerle çalışmış bu kim
üzüntünü anlıyorumMeryemi görüpte rüyamı kabusa çevirmek istemiyorum [emoji1] neyse gidip sahilde biraz yürüyeyimde aklımdan çıksın yaşlı teyze [emoji4]
Kaale almadığından açıklama yapma gereği duymamıştır bu kim laraci panpan açıklama yapardı 2 aydır dönüyor haberler
üzüntünü anlıyorum
ülkenin en çok kazanan dizi oyuncusu tanımaman senin ayıbınKaale almadığından açıklama yapma gereği duymamıştır bu kim la
Normalleşme sürecine girdik, milletimiz darbeyi püskürttü. Meryem Uzerli ne diye korkuyormuş acaba?
Adı bu kadar anıldığına göre muhakkak göreceğiz gibime geliyor, konudaki gibi konuk olacak anladığım kadarıyla.
Ne demek, var mı başka istediğin?
Bu ne geçtiğimiz ünlü
Meryem #darbeyehayır filan dedi mi? Yada #demokrasi'ye sahip çıktı mı? Hayır şuan 15 temmuz olayı yazısını okuyunca Sıla gibi üstüne yuklenebilirler
hiç gerek yok bu kadına bence diziye katkısıda olmaz @xemrexxx
Uçankuş haberlerine inanmayan @xemrexx konu Meryem olunca hemen inanmış
Baktı kimse almıyor EDHO'ya transfer olup kapağı atmaya çalışıyor işte
Kalitesi artar belki bu sayede
meryoşum muhteşem yüzyıldaki son sahnesi deniz çakırlaydı inşallah bu kavganın devamını görüp çiğdemle @vadikızı nı çatlatırız @cookies @Aserat @Harunnn60Bu adam gerçekte Türk müymüş
Şimdi gelecek mi bu Meryem diziye. Hele bir anlat bakalım.meryoşum muhteşem yüzyıldaki son sahnesi deniz çakırlaydı inşallah bu kavganın devamını görüp çiğdemle @vadikızı nı çatlatırız @cookies @Aserat @Harunnn60
<iframe src="" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe>
bilmiyorum bnm için sakıncası yok konuk oyuncuysa 13 maksimum 15 bölüm oynayabilir tükenmesin yine deŞimdi gelecek mi bu Meryem diziye. Hele bir anlat bakalım.
O sahne de 100.bölümde. Meryos 100 bölüm oynadı toplam. 😎
Tamam konuyu iyi costurdun yetermeryoşum muhteşem yüzyıldaki son sahnesi deniz çakırlaydı inşallah bu kavganın devamını görüp çiğdemle @vadikızı nı çatlatırız @cookies @Aserat @Harunnn60
<iframe src="" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe>