Raci Şaşmaz Yıldız Oyuncunun Peşini Bırakmıyor

Hayaller ve hayatlar:X
bunu diyince aklıma şu geldi :F sizin kenan her dilde rezil oldu sinemle evlenerek :F soldaki hayaller sağdaki hayatlar :F @Çiğdem- @Yiğitt @eskici @Harunnn60 @gizem ak @MayısKralı @Harunnn60 @vadikızı

CpslMb4WYAARdXv.jpg

Yaaa gitmişler en kötü fotosunu bulmuşlar kızın:F Kenan napsaydı? Berguzarı mı tavlasydı:AGerçi Arda'ya taktı boynuzu ama Halite de acımasaydı :F
höst haddini bil .ss

zaten bergüzar olsun diyen yok bergüzar gibi azıcık boylu poslu,kenanın yanına yakışacak, kariyeri kenanın yanında cücük kalmayacak biri olsun diyolla fanları :F

höst haddini bil .ss

zaten bergüzar olsun diyen yok bergüzar gibi azıcık boylu poslu,kenanın yanına yakışacak, kariyeri kenanın yanında cücük kalmayacak biri olsun diyolla fanları :F
Ben de dedim, Ramiz Dayı gibi nasihat verdim Kenan'a, Berguzar'ı tavla evlat dedim ama gitti bi kokunun üstüne kondu:F

Hit alma çabaları vol 87897 :A

Kötüde olsa ilk tefa @Çiğdem- 'e iltifat ettin. :A Çiğdem ekran görüntüsü al, hatıra olarak saklarsın. :F

Yaaa gitmişler en kötü fotosunu bulmuşlar kızın:F Kenan napsaydı? Berguzarı mı tavlasydı:AGerçi Arda'ya taktı boynuzu ama Halite de acımasaydı :F

amann karşılaştırdığı kişiye bak andır kalsın böyle iltifat :F :F :F
dün haberi çıakrttılar bugün kesin sonuca gidecekler hadi bakalım :A @eskici @destere @cookies