Hit alma çabaları vol 87897meryem yazsa kimse konuya bakmayacak oyüzden cnm![]()
![]()
![]()
Hit alma çabaları vol 87897meryem yazsa kimse konuya bakmayacak oyüzden cnm![]()
![]()
![]()
Bir de ''yıldız oyuncu'' yazmış atalım kendimizi![]()
başlıkta raci şaşmaz da var bakan çok olurdumeryem yazsa kimse konuya bakmayacak oyüzden cnm![]()
![]()
![]()
Kanal D'me gelsin onu baş tacı da yaparım, ne diyorsun sen @Çiğdem-başlıkta raci şaşmaz da var bakan çok olurduyiğit sen hiç konuşma total d de dizi yapsa kraliçe ilan edersin
![]()
bunu diyince aklıma şu geldiHayaller ve hayatlar![]()
Gönül bu ota da konar ona da konar yani.bunu diyince aklıma şu geldisizin kenan her dilde rezil oldu sinemle evlenerek
soldaki hayaller sağdaki hayatlar
@Çiğdem- @Yiğitt @eskici @Harunnn60 @gizem ak @MayısKralı @Harunnn60 @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 51444
bence @Çiğdem- sinemden güzel artık düşün sinem ne ka çirkinGönül bu ota da konar ona da konar yani.
Hem Sinem Kobal da güzel kız, ''ona da'' lafını hak etmiyor bence.![]()
Yaaa gitmişler en kötü fotosunu bulmuşlar kızınbunu diyince aklıma şu geldisizin kenan her dilde rezil oldu sinemle evlenerek
soldaki hayaller sağdaki hayatlar
@Çiğdem- @Yiğitt @eskici @Harunnn60 @gizem ak @MayısKralı @Harunnn60 @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 51444
höst haddini bil .ssYaaa gitmişler en kötü fotosunu bulmuşlar kızınKenan napsaydı? Berguzarı mı tavlasydı
Gerçi Arda'ya taktı boynuzu ama Halite de acımasaydı
![]()
Ben de dedim, Ramiz Dayı gibi nasihat verdim Kenan'a, Berguzar'ı tavla evlat dedim ama gitti bi kokunun üstüne konduhöst haddini bil .ss
zaten bergüzar olsun diyen yok bergüzar gibi azıcık boylu poslu,kenanın yanına yakışacak, kariyeri kenanın yanında cücük kalmayacak biri olsun diyolla fanları![]()
bergüzar en iyisine sahip kenana bakmaz o yüzdenBen de dedim, Ramiz Dayı gibi nasihat verdim Kenan'a, Berguzar'ı tavla evlat dedim ama gitti bi kokunun üstüne kondu![]()
Yok bizim oğlan evli olduğu için yan bakmadı. Çocuk var ortada sonuçta. Ezel dizisinde babaliği tattiği için awafsdagafabergüzar en iyisine sahip kenana bakmaz o yüzden![]()
ıyyy saçmalamada nirvana oldu bu.ssYok bizim oğlan evli olduğu için yan bakmadı. Çocuk var ortada sonuçta. Ezel dizisinde babaliği tattiği için awafsdagafa(ayy tamam sus
)
amann karşılaştırdığı kişiye bak andır kalsın böyle iltifatbence @Çiğdem- sinemden güzel artık düşün sinem ne ka çirkin![]()
Hit alma çabaları vol 87897![]()
Yaaa gitmişler en kötü fotosunu bulmuşlar kızınKenan napsaydı? Berguzarı mı tavlasydı
Gerçi Arda'ya taktı boynuzu ama Halite de acımasaydı
![]()
dün haberi çıakrttılar bugün kesin sonuca gidecekler hadi bakalımamann karşılaştırdığı kişiye bak andır kalsın böyle iltifat![]()
![]()
![]()