Raci Şaşmaz Yıldız Oyuncunun Peşini Bırakmıyor

'Görüşüyorlar' deyip bırakırlar zirvede. :F

Rutenyalı ajan olacakmış diye duydum. :A

5 sayfa olmus gözün doysun :A

meryemin ayağı kayar kafası patlar inş :A :A :A
RUTENYALI AJAN ROLÜnde zorlanmaz gibi :A

Korkup yurt dışına mı kaçmış :(
ne alakası var sadece şov için programını bozmamış kadın zaten çekimler hariç hep almanya ve fransada sevgilisi 2 evin kirasına 35 bin euro veriyor @Çiğdem- le @vadikızı bu duurmda alple hemen evlenirdi hatta @Yiğitt bile :A

ayol önemli olan meryoş-deniz çarkı ve sanem çelik in aynı anda aynı dizide oynayıp @Çiğdem- i her hafta çatşatması :A
saydıkların üçüde başrol oyuncusuydu ama üçü aynı dizide bir araya gelirse sadece deniz çakır işin kaymağını yer diğerleri babayı alır gibime geliyor :))

müjde uzman kiralık aşka gelmiş meryem eşkiyaya ayy kabus gibi vlla :F :F :F
müjde uzmanı seviyorum ben onun sayesinde kiralık aşka göz atabilirim çok yumoş bir kız :)

şu an gözüm gökçeye doğru seyiriyor :)hayatımın aşkı güzel bir diziymiş özellikle ordaki gökçe çok sempatik duruyor ama oğlancık olarak başrole kazmanın birini vermişler vatandaş tipiyle gelmiş ama rol kabiliyeti yerlerde sürünüyor :) @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60

Son düzenleme:
saydıkların üçüde başrol oyuncusuydu ama üçü aynı dizide bir araya gelirse sadece deniz çakır işin kaymağını yer diğerleri babayı alır gibime geliyor :))

müjde uzmanı seviyorum ben onun sayesinde kiralık aşka göz atabilirim çok yumoş bir kız :)

şu an gözüm gökçeye doğru seyiriyor :)hayatımın aşkı güzel bir diziymiş özellikle ordaki gökçe çok sempatik duruyor ama oğlancık olarak başrole kazmanın birini vermişler vatandaş tipiyle gelmiş ama rol kabiliyeti yerlerde sürünüyor :) @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60
ıyy ne buldun o saçma diziden :F

Yoklukta bu kadar düştün demek.😕:F

kız senin hayalin işte güzerl olmayan kıza 2 parlak oğlan şapıyor :F
Gökçe mi güzel değil 😱
Gökçe baya güzel istersen @destere ye soralım :)
b4377726470766f1936c4d974fa5ebf8.jpg

@Çiğdem- zaten çirkin der ona sormaya gerek yok bi kadın nefes aldığı zaman onun için çirkindir :)

Hit alma çabaları vol 87897 :A

Yaaa gitmişler en kötü fotosunu bulmuşlar kızın:F Kenan napsaydı? Berguzarı mı tavlasydı:AGerçi Arda'ya taktı boynuzu ama Halite de acımasaydı :F

5 sayfa olmus gözün doysun :A

Korkup yurt dışına mı kaçmış :(

bende loading tweet ler açılmıyor malesef o yüzden espriyi kaçırdım sanırım :)

hayrettir ? alıntı yapınca açıldı tweet :)

meryemi eşkiyaya kakalamaya çalısıyor :F :F :F

Yoklukta bu kadar düştün demek.😕:F

Gökçe mi güzel değil 😱
Gökçe baya güzel istersen @destere ye soralım :)
b4377726470766f1936c4d974fa5ebf8.jpg

@Çiğdem- zaten çirkin der ona sormaya gerek yok bi kadın nefes aldığı zaman onun için çirkindir :)

ranini teyze bu ka sinirlendiğine göre raci hala ısrar ediyor demektir:A @Aserat @ozgur2113