konuşmadan bölüm başı 170 bin alıyorÖnce Türkçe konuşmayı öğrensin sonra 100 bin alır.
höst totoş daha yeni O3 ün teklifini reddetti .ssBaktı kimse almıyor EDHO'ya transfer olup kapağı atmaya çalışıyor işte![]()
konuşmadan bölüm başı 170 bin alıyorÖnce Türkçe konuşmayı öğrensin sonra 100 bin alır.
höst totoş daha yeni O3 ün teklifini reddetti .ssBaktı kimse almıyor EDHO'ya transfer olup kapağı atmaya çalışıyor işte![]()
ıyyy kaknem bence sezon ortasına doğru oktay kaynarcayı diziden şutlucaklar vadi gibi olacak alparslan başa geçerKalitesi artar belki bu sayede![]()
önce bir diziye gelebilinde ayoll oktayı şutlayıp başrolu düşünüyorsunuzıyyy kaknem bence sezon ortasına doğru oktay kaynarcayı diziden şutlucaklar vadi gibi olacak alparslan başa geçer@Çiğdem- @batuhankaralar
oh ne güzel sinir oluyorsun helal olsun raciyeMoskova git ve mümkünse bir daha gelme. Raci nin bunun peşinden koştuğuna da inanmıyorum.
ayol oktayla deniz ayrılmış sette huzursuzluk çıkar kesin ikisinden biri şutlanacak görürsünönce bir diziye gelebilinde ayoll oktayı şutlayıp başrolu düşünüyorsunuz![]()
aa dizide size kalacak çok bekelrsinizoh ne güzel sinir oluyorsun helal olsun raciye
ayol oktayla deniz ayrılmış sette huzursuzluk çıkar kesin ikisinden biri şutlanacak görürsün![]()
kalmazsa siz kaybedersiniz türkiyede reklam sektörü ölmüş trt ab-abc1 de 5 alan dizileri bitiriyor meryoş gelmezse edho yu yurtdışına satıp garanti altına alamazsınız atv ye kalsa hala sıla dizisiyle övünüyor neredeyse 10 yıl olmuş final yapalıaa dizide size kalacak çok bekelrsiniz![]()
![]()
![]()
kız @Çiğdem- meryemin abisi buymuş bence bununla birlikte katılsın meryoş adamın tipi komple yabancı bulurlar bir yabancı istihbaratçı rolühem belki meryoş aile indirimi yapar böylece
@destere @Yiğitt @Forumdash @eskici @ozgur2113 @cookies @vadikızı @MayısKralı @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 51436
Konuyu costurmaya mi calisiyorsun iki saattir niye konuyla alaksiz seyler paylasiyorsunkız @Çiğdem- meryemin abisi buymuş bence bununla birlikte katılsın meryoş adamın tipi komple yabancı bulurlar bir yabancı istihbaratçı rolühem belki meryoş aile indirimi yapar böylece
@destere @Yiğitt @Forumdash @eskici @ozgur2113 @cookies @vadikızı @MayısKralı @Harunnn60
adı danyBu adam gerçekte Türk müymüş![]()
napayım gidip maç yorumu mu yapayım .ssKonuyu costurmaya mi calisiyorsun iki saattir niye konuyla alaksiz seyler paylasiyorsun![]()
Meryem'in cidden öz abisi mi?kız @Çiğdem- meryemin abisi buymuş bence bununla birlikte katılsın meryoş adamın tipi komple yabancı bulurlar bir yabancı istihbaratçı rolühem belki meryoş aile indirimi yapar böylece
Yap tabi sen hangi takimlisinadı danyüvey olabilir
napayım gidip maç yorumu mu yapayım .ss
Meryem kaç yaşında da bu adam abisi olsun? Meryemin anası kaç yaşında? Adam meryemin babası yaşında gibikız @Çiğdem- meryemin abisi buymuş bence bununla birlikte katılsın meryoş adamın tipi komple yabancı bulurlar bir yabancı istihbaratçı rolühem belki meryoş aile indirimi yapar böylece
o kadarını bilmiyorum üveydir herhalde türk olsa adı türkçe olurduMeryem'in cidden öz abisi mi?Konuya Fransız kaldım şu an?
![]()
Raci diziye aptal sarışın arıyor neyine üzülecem [emoji6] üstüne bozuk türkçe oldu mu deme keyfine [emoji1]oh ne güzel sinir oluyorsun helal olsun raciye
ayol oktayla deniz ayrılmış sette huzursuzluk çıkar kesin ikisinden biri şutlanacak görürsün![]()
neticede ben bir markayım bu konudaMeryem kaç yaşında da bu adam abisi olsun? Meryemin anası kaç yaşında? Adam meryemin babası yaşında gibi
@eskici'nin dediği gibi ne alaka konu mu coşturuyorsun![]()
yav he he o dediğinden arasa önceden dolu çalıştığı var tek bir kişide ısrar edip durmazRaci diziye aptal sarışın arıyor neyine üzülecem [emoji6] üstüne bozuk türkçe oldu mu deme keyfine [emoji1]
Manevi abisidirneticede ben bir markayım bu konudaayrıca abisi evet geçen seneki doğum günü fotolarında da vardı
yav he he o dediğinden arasa önceden dolu çalıştığı var tek bir kişide ısrar edip durmaz![]()
Meryem Uzerli Türk ama yurt dışında mı büyümüş? Ben o kızı pek çözemedim.o kadarını bilmiyorum üveydir herhalde türk olsa adı türkçe olurdu![]()