etmiş olsa harika olur aria nın geleceği parlak yani kızın kimseye ihtiyacı yok şimdiden iki film hazırlığı varmış ama @xemrexxx aria düşmanı olduğu için onun haberini bile açmamışAcaba Aria Merlene'ye küfür falan mı etti kızı batırdılar resmen.
çıkar çıkmaz izlerim hangi ay gün yayınlanacağı bellimi ha unutmadan monada 2017 için tiger diye bir filmde oynuyormuş o baskülün filminide sana tavsiye ediyorum
Bu kızların hepsini CW'ye aldırıcaz ablamla. @Çiğdem-etmiş olsa harika olur aria nın geleceği parlak yani kızın kimseye ihtiyacı yok şimdiden iki film hazırlığı varmış ama @xemrexxx aria düşmanı olduğu için onun haberini bile açmamış
dizi bitince tek işsiz kalacak kişi sanırım senin alison davulu olur
çıkar çıkmaz izlerim hangi ay gün yayınlanacağı bellimi ha unutmadan monada 2017 için tiger diye bir filmde oynuyormuş o baskülün filminide sana tavsiye ediyorum
spoşun filme ben giderim
spoşun filminin konusu fantastik korku tarzı gibi duruyor @Çiğdem- de kaçırmaz hogatha ile birlikte izleriz sinema halvetinde, pardon sinema salonunda
Bu kızların hepsini CW'ye aldırıcaz ablamla. @Çiğdem-
etmiş olsa harika olur aria nın geleceği parlak yani kızın kimseye ihtiyacı yok şimdiden iki film hazırlığı varmış ama @xemrexxx aria düşmanı olduğu için onun haberini bile açmamış
dizi bitince tek işsiz kalacak kişi sanırım senin alison davulu olur
spoşun filme ben giderim
spoşun filminin konusu fantastik korku tarzı gibi duruyor @Çiğdem- de kaçırmaz hogatha ile birlikte izleriz sinema halvetinde, pardon sinema salonunda
ayy sus hatırlatma @mrt-06 zaten korkuyorum bunlar karınca ordusu gibi dağılıp cw e bulasacaklar diye ariamıdır nedir o baslamıs zaten
CW demişken Vampir Günlükleri'nin 20 dk'sı kaldı yorum konusu var demi onun.ayy sus hatırlatma @mrt-06 zaten korkuyorum bunlar karınca ordusu gibi dağılıp cw e bulasacaklar diye ariamıdır nedir o baslamıs zaten
5-6-7-8 sezonları var cnm genel sohbet yapabilirsin bitti nasılsaCW demişken Vampir Günlükleri'nin 20 dk'sı kaldı yorum konusu var demi onun.
Sen bakıcanmı dizisine arianınalison işsiz kalır onu kimse almaz
aria senin çöplere kalite katmaya geliyor yakında hannoşumda gelecektir
Kıza kafayı taktın ya.alison işsiz kalır onu kimse almaz
aria senin çöplere kalite katmaya geliyor yakında hannoşumda gelecektir
ilk sezonki alison kuğu gibi bişeydi gittikçe şişti şiştikçe gözümden düştü mahfettiler kızıKıza kafayı taktın ya.
tabiki bakacağım aria nerde ben orda tek bölüm sektirmemSen bakıcanmı dizisine arianın
Kız hasta maalesef.ilk sezonki alison kuğu gibi bişeydi gittikçe şişti şiştikçe gözümden düştü mahfettiler kızı
tabiki bakacağım aria nerde ben orda tek bölüm sektirmem
geçmiş olsun kıza evinde dinlenmeye çekilebilir ömür boyuKız hasta maalesef.
ariadan önce beni zehirledin zaten hogatha artık marvel takılıyorum senle @Harunnn60 yüzünden
Hhahah aa 2014 de fantastik cahiliydin gerçekten zorda olsa alıştırdım senigeçmiş olsun kıza evinde dinlenmeye çekilebilir ömür boyu
ariadan önce beni zehirledin zaten hogatha artık marvel takılıyorum senle @Harunnn60 yüzünden
O değil de demin iki sözün aklıma geldi gülme tuttu. @Yiğitt'e kız kardeşim gibi demiştin, @destere'ye de benden farkı yok ev kızı gibi oturuyor demiştin abla sen bir tanesin ya.Hhahah aa 2014 de fantastik cahiliydin gerçekten zorda olsa alıştırdım seni
bu arada @mrt-06 yı tekrar süpernaturala baslattım bundan 2 yıl önce çocuğu soğuttunuz bırakmıstı bu sefer pes etmeyecem
Hhahaha aa ironi oalrak tabi @Yiğitt ne demek istediğimi anlıyordur benim en iyi kız arkadaşım o 3 yıldır parlaklardada baş düşman
umarım izdivacımızdan sonrada aynı rahat ortamım bozulmazHhahaha aa ironi oalrak tabi @Yiğitt ne demek istediğimi anlıyordur benim en iyi kız arkadaşım o 3 yıldır parlaklardada baş düşman
@destere desen gerçekten yanı benim gibi yaşıyor ayoll ev kızıymış gibi ama benden daha rahat durumda o ev işi falanda yapmıyor yan gelip yatıyor askerlik sorunuda yok o konudan aşsnlıyız
Hhahaha aa ironi oalrak tabi @Yiğitt ne demek istediğimi anlıyordur benim en iyi kız arkadaşım o 3 yıldır parlaklardada baş düşman
@destere desen gerçekten yanı benim gibi yaşıyor ayoll ev kızıymış gibi ama benden daha rahat durumda o ev işi falanda yapmıyor yan gelip yatıyor askerlik sorunuda yok o konudan aşsnlıyız
Ben hala anlamadım nasıl askerlik sorunu yok acaba ihbar mı etsek ne yapsak.umarım izdivacımızdan sonrada aynı rahat ortamım bozulmaz
aşk adamıyım yani ülkemize sanatsal bir ruh katarak vatani görevimi hayli hayli yapıyorumBen hala anlamadım nasıl askerlik sorunu yok acaba ihbar mı etsek ne yapsak.
Ben hala anlamadım nasıl askerlik sorunu yok acaba ihbar mı etsek ne yapsak.
hhahah aa 25 yasında ayoll mağralardamı yasıyor kimse nerede yasıyor bilmiyor ne yüzünü gördük yanı bazen gerçekten avatardakı fok balığı olarak düşnüüyorum bunu elini kaldırıp merhaba çiğdem diyor banaumarım izdivacımızdan sonrada aynı rahat ortamım bozulmaz