Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

Ortak doğum ne ayoll çocuğu birliktemi çıakrıcakalr tövbe tçvbe :A :A :A
Aynen kolu bacağını biri kafasını biri çıkaracak sonra birleştirecekler uhuyla. :A @destere
@mrt-06 doğru tahmin etmiş çocuğun belden aşağısı alisonda belden yukarısı emily de kalmış ortak doğum sonucu birleştirecekler tekrar :)
yani bamyayı alison doğuracak :)

Yorumlarının hepsine katılıyorum ek bir şey yazmama gerek yok. :)

Birde son sahne dikkat çekiciydi Wren geldi. :)
wrenleyken ezraya yakalandılarda ezranın dünyadan haberi yok spoşun paniklemesi boşunaydı :)

7x16

Abii çıldırıyorum muhteşem bölümdü, ayaklarım yerden kesildi. :)) @destere @xemrexxx @Çiğdem-

Aria hainlikte çığır açtı, kız o ne nefretle etrafı yıkmaktı öyle, birde manyak kan sıçrattı yatak odasına. :F Merlene biraz fazla abarttı sanki 6 sezon boyunca o da -A'dan çekti şimdi kötü karakter olması biraz haksızlık oldu. :X Beklenen öpüşme gerçekleşti. :A Kitap tanıtımı ve Hanna'nın operasyonu güzeldi. Lucas doğruyu söylemiyor gibi. :D

4M2194.png

JlrqWo.png

Puanım; 9/10

yorumunu okumuyorum izleyene kadar yine spoiler kullanmamışsındır tumansız yayınlamışsındır yorumu :) @mrt-06

resmi koymayı becerememiş görümcek bende bişey gözükmüyor iki tane img var ne demekse artık :)
Sayfaya çevrim dışı baktım yine gözüküyor emin misin? Peki şimdi?

fotototototot.png

hhaha aman görme zaten öpüşen kızlar koymus ramazanda cw izlemeye çekiniyor bunları izliyor :A :A :A

luciferin sezon finaliymiş yorum yaptım destere :A
Masum bir öpücük ablacım CW'de biraz abartıyorlar sanki. :A

7x16 Bölüm

güzel bir bölümdü yalnız ben aria nın emily ile alisonun aşk yuvasına neden girdiğini anlamadım siz anladıysanız bir zahmet banada anlatın @xemrexxx @mrt-06 ? :) bölümdeki en güzel sahneler bence spoşun sorgu sahnesiydi manyak marco kızı çok sıkıştırdı zaten spoşun bu dallamanın yanında ne işi olur hiç anlamış değilim :)
hannoşum lucas ını kimseye yedirmedi o suçsuzdur diye diye kızın dilinde tüy bitti ve suçsuzmuş lucas yumurtası, aynı zamanda hannoşada aşıkmış? olmasa şaşardım:)
arianın A.D tarafından kullanılıyor olması benimde pek işime gelmiyor @mrt-06 :) tamda kıza olan duygularım kabarmışken kızı hain ilan etmeye çalışan senaristleri kınıyoruz burda :)
emily ile alisonun bir an önce balayına çıkmaları şart, öyle stresli bir ortamda yeterince oynaşamıyorlar :)

7x16 Bölüm

güzel bir bölümdü yalnız ben aria nın emily ile alisonun aşk yuvasına neden girdiğini anlamadım siz anladıysanız bir zahmet banada anlatın @xemrexxx @mrt-06 ? :) bölümdeki en güzel sahneler bence spoşun sorgu sahnesiydi manyak marco kızı çok sıkıştırdı zaten spoşun bu dallamanın yanında ne işi olur hiç anlamış değilim :)
hannoşum lucas ını kimseye yedirmedi o suçsuzdur diye diye kızın dilinde tüy bitti ve suçsuzmuş lucas yumurtası, aynı zamanda hannoşada aşıkmış? olmasa şaşardım:)
arianın A.D tarafından kullanılıyor olması benimde pek işime gelmiyor @mrt-06 :) tamda kıza olan duygularım kabarmışken kızı hain ilan etmeye çalışan senaristleri kınıyoruz burda :)
emily ile alisonun bir an önce balayına çıkmaları şart, öyle stresli bir ortamda yeterince oynaşamıyorlar :)
Acaba Aria Merlene'ye küfür falan mı etti kızı batırdılar resmen. :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan