Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

sasha(alison) 96 doğumlu :) nasıl 30 oluyor 23 de değil 21 yaşlarında falan:)
diğerlerindede en büyükleri spoş aria ile hannoş ise yaşıt 94 doğumlu falan :)
O zaman ben kaldırılmışım. :F

hay sizin ingilizcenizi @Çiğdem- öpsün dizi 2 hafta ara verdi orada onu söylüyo 2 hafta sonra final bölümleriyle devam diyor:F
O nasıl tanıtım yahu ben onu 2 hafta sonra final olarak anladım. "Final bölümleri" ne demek ne saçma. :S

Hayır yani final dediğin tek bir bölümdür final bölümleri diye çoğaltmak mantıksız, yanlış anlamam normal. :A

Neyse 2 hafta ara benim için iyi oldu. Ramazanda izleriz. :A
2 hafta sonra yayınlanacak bölümün yönetmeni spoş olacakmış yani troian bellasario biraz reklam yapmak istediler zaar finale doğru:A

O zaman ben kaldırılmışım. :F

O nasıl tanıtım yahu ben onu 2 hafta sonra final olarak anladım. "Final bölümleri" ne demek ne saçma. :S
@destere kaçırmaz o zaman bak bölümü Spoşun çekiyormuş. :A

Gecenin üçünde bu konuda 4 misafir ne geziyor acaba. :F
harbiden final bölümleri diye bişeymi olurmuş ? final tek bölümdür bölümleri neyin nesi o zaman bir sezonuda final bölümlerine ayırsınlar benim için hava hoş 40 bölüm daha izlerim rahatlıkla :)

hay sizin ingilizcenizi @Çiğdem- öpsün dizi 2 hafta ara verdi orada onu söylüyo 2 hafta sonra final bölümleriyle devam diyor:F
sasha(alison) 96 doğumlu :) nasıl 30 oluyor 23 de değil 21 yaşlarında falan:)
diğerlerindede en büyükleri spoş aria ile hannoş ise yaşıt 94 doğumlu falan :)
23 olduğuna emin misin? Benim bildiğim hepsi 30+ yaşına girdi. (b)

Alison'un bir hastalığı varmış maalesef metabolizması yavaş çalıştığı için kilo alıyormuş ondan şişmanlamış doğum yaptıktan sonra kilo verememiş. :(

Mesela Emily ve Spencer da hiç değişmiyor. Aria'nın uzun saçlı hali de hoştu bence. :A
hahah aa evet fragman 2 hafta sonra devam edecez diyor bunlarda 2 bölüm sonra biticek sanmıslar :F :F :F

Aldın gözlüğümü. :A
Ben direkt diss i bastim bu arada nasil anlamiş çikinella ne denildigini 250bölum süperportakal izledigi halde bişi anlamiyordu demek ki ilgisini cekmeyen şeyleri anlatabiliyor ama şunlar olunca anlamiyordu @Çiğdem- çikinellasi:A @Yiğitt
images (26).jpg

7x15. Bölüm

idare eder bir bölümdü :)

@Çiğdem- emily nin yumurtalarını merak ettiysen emin ellerde artık alisonla ortak doğum yapacaklar o haberi vereyim rahat uyu :)

lucas ın A.D olma ihtimalini çok zorladılar demekki lucas A.D çıkmayacak ona emin olduk :)

totosu yere yakın monanın hannoşla birlikte oyuncak evi kurcaladıkları bölüm en iyi yerlerden biriydi @mrt-06 @xemrexxx :) mona o işe el attıysa mutlaka çözecektir kızda yip yok ama kafa zehir gibi :)
spoş zor durumda parlak polis sevgilisi marco kızı çok sıkıştırıyor? en yakın zamanda markonun imha edilmesi şart, başka türlü rahat etmeyecek spoşum :)

7x15. Bölüm

@Çiğdem- emily nin yumurtalarını merak ettiysen emin ellerde artık alisonla ortak doğum yapacaklar o haberi vereyim rahat uyu :)

lucas ın A.D olma ihtimalini çok zorladılar demekki lucas A.D çıkmayacak ona emin olduk :)

totosu yere yakın monanın hannoşla birlikte oyuncak evi kurcaladıkları bölüm en iyi yerlerden biriydi @mrt-06 @xemrexxx :) mona o işe el attıysa mutlaka çözecektir kızda yip yok ama kafa zehir gibi :)
spoş zor durumda parlak polis sevgilisi marco kızı çok sıkıştırıyor? en yakın zamanda markonun imha edilmesi şart, başka türlü rahat etmeyecek spoşum :)
Yorumlarının hepsine katılıyorum ek bir şey yazmama gerek yok. :)

Birde son sahne dikkat çekiciydi Wren geldi. :)

Yorumlarının hepsine katılıyorum ek bir şey yazmama gerek yok. :)

Birde son sahne dikkat çekiciydi Wren geldi. :)
7x15. Bölüm

Ortak doğum ne ayoll çocuğu birliktemi çıakrıcakalr tövbe tçvbe :A :A :A