Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

aria nın tombiş annesi vardı hatırladıkça gözüm yaşardı şimdi eli orası burası öpülesi şey nerelerde şimdi kimbilir :)
ama burda A.D herşey çıkabilir o konuda bişey diyemem :)
Herhalde tasarruf için anneleri diziden çıkardılar eskiden hepsinin ailesi vardı. :)

Herhalde tasarruf için anneleri diziden çıkardılar eskiden hepsinin ailesi vardı. :)
tasarruf için çıkardılarsa iyi aslında ben unuttuklarını sanıyorum :) o senaryonun devamını hala merakla bekliyoruz orda noldu :)
birde kızların ebeveynleride hiç boş durmuyor onlardaki aksiyon görünmeyen buzdağı gibi mesela spoşun babası zamanında tuttuğunu hamile bırakıyormuş :) ted dediğimiz dana ne işler çevirmiş aileler bir acayip :) bir düzgün aile sadece emily ailesiydi :)

tasarruf için çıkardılarsa iyi aslında ben unuttuklarını sanıyorum :) o senaryonun devamını hala merakla bekliyoruz orda noldu :)
birde kızların ebeveynleride hiç boş durmuyor onlardaki aksiyon görünmeyen buzdağı gibi mesela spoşun babası zamanında tuttuğunu hamile bırakıyormuş :) ted dediğimiz dana ne işler çevirmiş aileler bir acayip :) bir düzgün aile sadece emily ailesiydi :)
Zaten tek düzgün aile Emily'nin olduğu için senarist Marle teyzemiz Emily'nin babasını öldürdü annesini delirtip gönderdi. :)

bu hafta senaryo biraz hızlandı farkındaysan yani 17. bölümde herşey ortaya çıkabilir artık her bölüm kütür kütür sürpriz patlatıyorlar :)
Evet haklısın son bölümlerde ovvv süperdi, uçurdu dizi falan yorumlar yapıyorduk meğersek sona yaklaşmışız haberimiz yokmuş. Güle oynaya finale geldik. :) Bende saf saf daha 5 bölüm var diyordum. :)

Evet haklısın son bölümlerde ovvv süperdi, uçurdu dizi falan yorumlar yapıyorduk meğersek sona yaklaşmışız haberimiz yokmuş. Güle oynaya finale geldik. :) Bende saf saf daha 5 bölüm var diyordum. :)
normalde 20 bölümde az olması lazım her sezonu 20 bölümden fazlaydı ben hatta 24 bölüm sanıyordum :)

normalde 20 bölümde az olması lazım her sezonu 20 bölümden fazlaydı ben hatta 24 bölüm sanıyordum :)
İlk sezonları 24 bölümdü son 2 sezon 20 bölüm çektikler, bu sezon da 20 bölüm olur demiştim o yüzden. :)

Herhalde uzatacak dermanı kalmadı senaristin, kolay değil 150 bölüme yakın böyle bir dizide gizem, heyecan, gerilim unsurlarını koruyarak dizi çekmek. :)

İlk sezonları 24 bölümdü son 2 sezon 20 bölüm çektikler, bu sezon da 20 bölüm olur demiştim o yüzden. :)

Herhalde uzatacak dermanı kalmadı senaristin, kolay değil 150 bölüme yakın böyle bir dizide gizem, heyecan, gerilim unsurlarını koruyarak dizi çekmek. :)
alison 14 yaşlarında sempatik bir kızken katılmış diziye şimdi 23 yaşlarında tosuncuk bir kıza dönüşmüş :) oyuncularda yıpranıyor tabi :) ama zaman bazılarınada faydalı oluyor mesela aria gittikçe güzelleşti :)

alison 14 yaşlarında sempğatik bir kızken katılmış diziye şimdi 23 yaşlarında tosuncuk bir kıza dönüşmüş :) oyuncularda yıpranıyor tabi :) ama zaman bazılarınada faydalı oluyor mesela aria gittikçe güzelleşti :)
23 olduğuna emin misin? Benim bildiğim hepsi 30+ yaşına girdi. (b)

Alison'un bir hastalığı varmış maalesef metabolizması yavaş çalıştığı için kilo alıyormuş ondan şişmanlamış doğum yaptıktan sonra kilo verememiş. :(

Mesela Emily ve Spencer da hiç değişmiyor. Aria'nın uzun saçlı hali de hoştu bence. :A

23 olduğuna emin misin? Benim bildiğim hepsi 30+ yaşına girdi. (b)

Alison'un bir hastalığı varmış maalesef metabolizması yavaş çalıştığı için kilo alıyormuş ondan şişmanlamış doğum yaptıktan sonra kilo verememiş. :(

Mesela Emily ve Spencer da hiç değişmiyor. Aria'nın uzun saçlı hali de hoştu bence. :A
sasha(alison) 96 doğumlu :) nasıl 30 oluyor 23 de değil 21 yaşlarında falan:)
diğerlerindede en büyükleri spoş aria ile hannoş ise yaşıt 94 doğumlu falan :)

Final 20. Bölüm değil mi? 😱 Fragmanda final bölümü 2 hafta sonra diyor yani 17. bölüm oluyor bu. (b) :( @xemrexxx @destere

ayrıntıları tosbağa @xemrexxx ye sormak lazım onun kulağı deliktir dedikoduları çabuk duyar ben ne yayınlarlarsa onu izleyenlerdenim 45 bölümde olsa izlerim :)
hay sizin ingilizcenizi @Çiğdem- öpsün dizi 2 hafta ara verdi orada onu söylüyo 2 hafta sonra final bölümleriyle devam diyor:F