Yeni batarya taktırdım ondan.İyi gitmiş.
Benimki artık yaşlanıyor ama yinede günümü kurtarıyor
71 (şu an şarj oluyor)
Bende toplam 13 yıldır elmacıyım.Sağol canımm, 512![]()
Kaça mâl oldu ?Yeni batarya taktırdım ondan.![]()
Batarya takma yerine biz direk telefon değiştirmek zorunda kalıyoruz. TamirYeni batarya taktırdım ondan.![]()
Allah Allah ilginç yahu sıfır tel daha mı ucuz demek ki vergi yok sizde. Bizde boru gibi vergi döşüyorlar. Aha kart çıktı.Batarya takma yerine biz direk telefon değiştirmek zorunda kalıyoruz. Tamir
İşleri bizde pahalı![]()
Benim kaç sene oldu hatırlamıyorum.Bende toplam 13 yıldır elmacıyım.Tel 2.el ama az kullanılmış, Apple TV ile Saati eksik. Onlara da ihtiyaç duymuyorum. İlk İPad , sonra telefon (alalı 3 yıl olacak) zirveyi MacBook ile kapattım.
Ekosistemine bayılıyorum.
@Bully de bizden
------
Kaça mâl oldu ?
Aaaa 0 tel almak daha mı mantıklı? 😱Batarya takma yerine biz direk telefon değiştirmek zorunda kalıyoruz. Tamir
İşleri bizde pahalı![]()
Enflasyon bir elin parmağından az olunca tamir düşünmüyor insan.Benim kaç sene oldu hatırlamıyorum.
Kaça patladığını hiç sorma.
------
Aaaa 0 tel almak daha mı mantıklı? 😱
Keşke bizde de öyle olsa.Enflasyon bir elin parmağından az olunca tamir düşünmüyor insan.@Dosi
Kahvaltı yapıyordum o ara dolmuş.Şarj ederken wifi ve hücreseli kapatıyor musun?Benimde.![]()
Kapatıyorum daha hızlı doluyor.Kahvaltı yapıyordum o ara dolmuş.Sen şarj ederken wifi ve hücreseli kapatıyor musun?
Akıllı insanın hali başka oluyor.Kapatıyorum daha hızlı doluyor.
Sağol canım.Akıllı insanın hali başka oluyor.
Tamire yollarsan tamir olup olmayacağı garanti değil ama bakma parası ödüyorsun. Tamir edilecek kısmıda ödediğinde ne kadar çalışacağının garantisi olmadığı için yeni telefon en mantıklısıBenim kaç sene oldu hatırlamıyorum.
Kaça patladığını hiç sorma.
------
Aaaa 0 tel almak daha mı mantıklı? 😱