Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

ayyy 7x19 u izledim haftaya final :T neyse inşallah hepsini @Çiğdem- le @Forumdash ın CW kanalına kakalayıp çatlatıcam melunları:A @mrt-06 monalisacığım ''sen olduğunu asla tahmin etmezdim'' diyor acep kim çıkacak A.D. (b)

final bölümü yüklenmiş hiç elim gitmiyor izlemeye :( dün kösem bugün pll aşırı yükleme oldu ard arda sevdiğim dizilerin finali:(

ay neyse @Yiğitt sen de izle bak @Çiğdem- in favorisi caleb oğlan instagramda totosunun çıplak resmini paylaşınca @destere diziye abanmıştı sen de bir bak oğlanın instagrama:A

@mrt-06 @MelankoliK @Dosi @DarkLeqenD @cookies @vadikızı @Harunnn60 inşallah hannoşumla spoşuma bişi olmaz finalde:(

ayyy 7x19 u izledim haftaya final :T neyse inşallah hepsini @Çiğdem- le @Forumdash ın CW kanalına kakalayıp çatlatıcam melunları:A @mrt-06 monalisacığım ''sen olduğunu asla tahmin etmezdim'' diyor acep kim çıkacak A.D. (b)
7x19'u izledim harikaydı bugün de finali izleyip bitiririm. :T

Tüylerim diken diken izliyorum. :( Bölümün bombası annenin tüm suçu üstlenmesi ve Mona'cığımın yine kafayı sıyırması. :F Ayrıca kilisedeki olay...

Finali beğendin mi gerçekten? :( @xemrexxx

Spencer'ın ikizi ne alaka saçma olmuş bence. :T: Neyseki çiftler birleşti ama tatmin olmadım finalden... Tabii efsane olarak aklıma kalacak dizi.

Madem böyle bir konu olacaktı en az 20 bölüm çıkardı niye erkenden bitirdiniz. :F

Finale puanım: 7/10 o da Aria'nın halveti için. .ss

Spencer'ın ikizi ne alaka saçma olmuş bence. :T: Neyseki çiftler birleşti ama tatmin olmadım finalden... Tabii efsane olarak aklıma kalacak dizi.

Madem böyle bir konu olacaktı en az 20 bölüm çıkardı niye erkenden bitirdiniz. :F

ne cevabı istiyorsun:X

daha farklı şeyler düşünmüştüm ama en azından wren kısmını tutturdum AD için :X

bir sürü şey açığa kavuşmadan bitti dizi mesela melissanın kocası ıan nasıl öldü ; emily nin mayası ne öğrendi de -A onu öldürdü falan :X
Biraz aceleye gelmiş gibi geldi bana. :D

Sondaki sahneden belki yeni PLL çıkarırlar ama aynı hikaye farklı oyuncular izletir mi emin değilim. :D

@Çiğdem- etkisi devam ediyor :F fragmanı izleyince anlayacaksın :F @Forumdash @Harunnn60 @cookies @vadikızı ve filme bayılacak olan @Yiğitt :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan