ayyy 7x19 u izledim haftaya final neyse inşallah hepsini @Çiğdem- le @Forumdash ın CW kanalına kakalayıp çatlatıcam melunları @mrt-06 monalisacığım ''sen olduğunu asla tahmin etmezdim'' diyor acep kim çıkacak A.D.
bitmesine senin için seviniyorum ama @mrt-06 için üzülüyorum ayollayyy 7x19 u izledim haftaya final neyse inşallah hepsini @Çiğdem- le @Forumdash ın CW kanalına kakalayıp çatlatıcam melunları @mrt-06 monalisacığım ''sen olduğunu asla tahmin etmezdim'' diyor acep kim çıkacak A.D.
Daha önceki bölümü izledim Ankaraya dönünce izleyeceğim. Sakın spoi verme ha.getti getti neyse son noktayı monalisacığım koydu @mrt-06 yılanı izle de yorumlaşalım
bir de özel bölüm var finalin galasındaki röportajlar falanDaha önceki bölümü izledim Ankaraya dönünce izleyeceğim. Sakın spoi verme ha.
bir de özel bölüm var finalin galasındaki röportajlar falanDaha önceki bölümü izledim Ankaraya dönünce izleyeceğim. Sakın spoi verme ha.
7x19'u izledim harikaydı bugün de finali izleyip bitiririm.ayyy 7x19 u izledim haftaya final neyse inşallah hepsini @Çiğdem- le @Forumdash ın CW kanalına kakalayıp çatlatıcam melunları @mrt-06 monalisacığım ''sen olduğunu asla tahmin etmezdim'' diyor acep kim çıkacak A.D.
ne cevabı istiyorsunFinali beğendin mi gerçekten? @xemrexxx
Spencer'ın ikizi ne alaka saçma olmuş bence. Neyseki çiftler birleşti ama tatmin olmadım finalden... Tabii efsane olarak aklıma kalacak dizi.
Madem böyle bir konu olacaktı en az 20 bölüm çıkardı niye erkenden bitirdiniz.
Finale puanım: 7/10 o da Aria'nın halveti için. .ss
daha farklı şeyler düşünmüştüm ama en azından wren kısmını tutturdum AD içinFinal seni tatmin etti mi?
Biraz aceleye gelmiş gibi geldi bana.daha farklı şeyler düşünmüştüm ama en azından wren kısmını tutturdum AD için
bir sürü şey açığa kavuşmadan bitti dizi mesela melissanın kocası ıan nasıl öldü ; emily nin mayası ne öğrendi de -A onu öldürdü falan
Evet o kısma sevindim kendine hem parlak sevgili buldu hem de gerçek insan oyuncaklara.
@Çiğdem- etkisi devam ediyor fragmanı izleyince anlayacaksın @Forumdash @Harunnn60 @cookies @vadikızı ve filme bayılacak olan @YiğittFinali beğendin mi gerçekten? @xemrexxx
Spencer'ın ikizi ne alaka saçma olmuş bence. Neyseki çiftler birleşti ama tatmin olmadım finalden... Tabii efsane olarak aklıma kalacak dizi.
Madem böyle bir konu olacaktı en az 20 bölüm çıkardı niye erkenden bitirdiniz.
Finale puanım: 7/10 o da Aria'nın halveti için. .ss
Pll'drki oğlan değil mi gay olan Hanna'nın yavuklusu?@Çiğdem- etkisi devam ediyor fragmanı izleyince anlayacaksın @Forumdash @Harunnn60 @cookies @vadikızı ve filme bayılacak olan @Yiğitt
Hanna'nın kocası gay mi. Bu nasıl film herkes biribiyle halvette kombinasyonu çözemedim.@Çiğdem- etkisi devam ediyor fragmanı izleyince anlayacaksın @Forumdash @Harunnn60 @cookies @vadikızı ve filme bayılacak olan @Yiğitt