Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

@Çiğdem- etkisi devam ediyor :F fragmanı izleyince anlayacaksın :F @Forumdash @Harunnn60 @cookies @vadikızı ve filme bayılacak olan @Yiğitt :A
Hanna'nın kocası gay mi. :A Bu nasıl film herkes biribiyle halvette kombinasyonu çözemedim. :F
Pll'drki oğlan değil mi gay olan :F Hanna'nın yavuklusu?
Tam yakışan rolü oynamiş :F Çadırda(dışardan görünüş) hannayla yiyiştiği bölüm geldi aklıma kim erkek kim kadın belli değildi:F
caleb değilmi o ayoll sırf onun için pll in yan dizisine bakmıstım pll den tek sevdiğim kişiydi 😱😱😱

Nereden bileyim ama pll kizlarinin gercek hayatta en samimi pozlar verdigi oglandi diziden olabilitesi yüksek:A
emre niye biliyorki aaa 😱😱😱
Emre de o camiyadan ya. :A

Ben araştırdım rahat olun. :F

391c2788df1ee5c2b7570ae5ca70e9a5_k.jpg

O şeydir ne deniyordu her cinsiyete ilgi duyan @destere iyi bilir. :A

@Çiğdem- yıkıldığı an. :F

Ricky-Martin-His-Boyfriend-Ibiza-September-2016.jpg
Ayol caleb oğlan gibiler geneldr 45-50 yasinda gay olduklarini acikkiyor yoksa @Çiğdem- ler izlemiyor bak mesela hogatha 1 numarali parlaği jensen a odaklandi çünkü 2-3-4 numarali parlaklari joseph-ian- stephen in gay sahneleri cikti 5 numarali parlaği da gay olduğuni acikladi :D hayret jensen oğlan iyi dayaniyor hogathanin bozucu etkisine:A

Ayol caleb oğlan gibiler geneldr 45-50 yasinda gay olduklarini acikkiyor yoksa @Çiğdem- ler izlemiyor bak mesela hogatha 1 numarali parlaği jensen a odaklandi çünkü 2-3-4 numarali parlaklari joseph-ian- stephen in gay sahneleri cikti 5 numarali parlaği da gay olduğuni acikladi :D hayret jensen oğlan iyi dayaniyor hogathanin bozucu etkisine:A
Vampir günlüklerinden damonada o suçlamayı attılar ama adam evlenip hepsini utandırdı ayoll öyle sahneleride yoktu dizilerde tamamen ksıkanclık :A :A :A

dizilerde erkekle öpüşen erkekler gerçektede şey olabilir bencede ayoll o duyguyu barındırmayan öpüşmez sonucta istediği kadar para teklif etsinler :F
Big Bang Theoy'de iki adam öpüştü ikisi de gerçekte evli gay değiller. :F

Vampilerdekiler de gay değil. :F @Çiğdem-

Gerçekten abla kardeş bir cadıya görünsek iyi olur benim sevdiğim lezbiyen çıkıyor ablamın sevdiği gay. :F @Çiğdem-

Big Bang Theoy'de iki adam öpüştü ikisi de gerçekte evli gay değiller. :F

Vampilerdekiler de gay değil. :F @Çiğdem-

Gerçekten abla kardeş bir cadıya görünsek iyi olur benim sevdiğim lezbiyen çıkıyor ablamın sevdiği gay. :F @Çiğdem-
gerçeği bilmemde ayoll hangi yabancı dizide favori tutsam şey karakter çıkıyor
:F :F :F @xemrexxx

1x1

Bildiğimiz Tatlı Küçük Yalancılar'ı uyarlamışlar bunlar. 😱 :A

En çok Aria'yı sevdim, çok güzel. :love1: Aria ve üniversite hocasının aşkı konuşulur baya, ortaya çıkınca da baya ortalık karışır. Emily lezbiyenmiş, bizim Türkler bunu da uyarlasaydı. :F Maya değişik bir tip. Hanna baya cool, o da çok güzel. Spencer biraz soğuk geldi, ilerde ısınacağız inşallah. Dizinin erkekleri baya yakışıklı. :bhr:

Dizide şu üçlüyü çözemedim, bizim uyarlamada kimlerdi bunlar? Ren, Melissa ve Melissa'nın kardeşi? Onların olayı nedir, tam anlayamadım? @mrt-06 Ren çok tatlı. :bhr:

Alison baya güzel, bizdekinin tersine sarışınmış. :A

1x1

Bildiğimiz Tatlı Küçük Yalancılar'ı uyarlamışlar bunlar. 😱 :A

En çok Aria'yı sevdim, çok güzel. :love1: Aria ve üniversite hocasının aşkı konuşulur baya, ortaya çıkınca da baya ortalık karışır. Emily lezbiyenmiş, bizim Türkler bunu da uyarlasaydı. :F Maya değişik bir tip. Hanna baya cool, o da çok güzel. Spencer biraz soğuk geldi, ilerde ısınacağız inşallah. Dizinin erkekleri baya yakışıklı. :bhr:

Dizide şu üçlüyü çözemedim, bizim uyarlamada kimlerdi bunlar? Ren, Melissa ve Melissa'nın kardeşi? Onların olayı nedir, tam anlayamadım? @mrt-06 Ren çok tatlı. :bhr:

Alison baya güzel, bizdekinin tersine sarışınmış. :A

sen nereden bulaştın buraya 😱😱😱 @mrt-06 @xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan