Çok merak ettiysen çikinca izleHanna'nın kocası gay mi. Bu nasıl film herkes biribiyle halvette kombinasyonu çözemedim.
Çok merak ettiysen çikinca izleHanna'nın kocası gay mi. Bu nasıl film herkes biribiyle halvette kombinasyonu çözemedim.
@Çiğdem- etkisi devam ediyor fragmanı izleyince anlayacaksın @Forumdash @Harunnn60 @cookies @vadikızı ve filme bayılacak olan @Yiğitt
Hanna'nın kocası gay mi. Bu nasıl film herkes biribiyle halvette kombinasyonu çözemedim.
caleb değilmi o ayoll sırf onun için pll in yan dizisine bakmıstım pll den tek sevdiğim kişiydi 😱😱😱Pll'drki oğlan değil mi gay olan Hanna'nın yavuklusu?
Tam yakışan rolü oynamiş Çadırda(dışardan görünüş) hannayla yiyiştiği bölüm geldi aklıma kim erkek kim kadın belli değildi
Kiz bir oğlani daha gay yaptincaleb değilmi o ayoll sırf onun için pll in yan dizisine bakmıstım pll den tek sevdiğim kişiydi 😱😱😱
Kiz bir oğlani daha gay yaptin
Emre sen bilirsin gerçekte de gay mi?caleb değilmi o ayoll sırf onun için pll in yan dizisine bakmıstım pll den tek sevdiğim kişiydi 😱😱😱
Nereden bileyim ama pll kizlarinin gercek hayatta en samimi pozlar verdigi oglandi diziden olabilitesi yüksekEmre sen bilirsin gerçekte de gay mi?
Emre sen bilirsin gerçekte de gay mi?
emre niye biliyorki aaa 😱😱😱Kiz bir oğlani daha gay yaptin
Ben bir bakistan anlarim misal Se nin hogatha @destere nin camış @Forumdash in faruk olduğunu anlamiştimemre niye biliyorki aaa 😱😱😱
Nereden bileyim ama pll kizlarinin gercek hayatta en samimi pozlar verdigi oglandi diziden olabilitesi yüksek
Emre de o camiyadan ya.emre niye biliyorki aaa 😱😱😱
Ay ne var bunda 90 li yillarda ricky martin de tüm hollywood un ünlü kadinlarini elden gecirdi simdi bir erkejle evli 2 de evlatlik aldiEmre de o camiyadan ya.
Ben araştırdım rahat olun.
dizilerde erkekle öpüşen erkekler gerçektede şey olabilir bencede ayoll o duyguyu barındırmayan öpüşmez sonucta istediği kadar para teklif etsinlerAy ne var bunda 90 li yillarda ricky martin de tüm hollywood un ünlü kadinlarini elden gecirdi simdi bir erkejle evli 2 de evlatlik aldi
Ayol caleb oğlan gibiler geneldr 45-50 yasinda gay olduklarini acikkiyor yoksa @Çiğdem- ler izlemiyor bak mesela hogatha 1 numarali parlaği jensen a odaklandi çünkü 2-3-4 numarali parlaklari joseph-ian- stephen in gay sahneleri cikti 5 numarali parlaği da gay olduğuni acikladi hayret jensen oğlan iyi dayaniyor hogathanin bozucu etkisine
Vampir günlüklerinden damonada o suçlamayı attılar ama adam evlenip hepsini utandırdı ayoll öyle sahneleride yoktu dizilerde tamamen ksıkanclıkAyol caleb oğlan gibiler geneldr 45-50 yasinda gay olduklarini acikkiyor yoksa @Çiğdem- ler izlemiyor bak mesela hogatha 1 numarali parlaği jensen a odaklandi çünkü 2-3-4 numarali parlaklari joseph-ian- stephen in gay sahneleri cikti 5 numarali parlaği da gay olduğuni acikladi hayret jensen oğlan iyi dayaniyor hogathanin bozucu etkisine
Big Bang Theoy'de iki adam öpüştü ikisi de gerçekte evli gay değiller.dizilerde erkekle öpüşen erkekler gerçektede şey olabilir bencede ayoll o duyguyu barındırmayan öpüşmez sonucta istediği kadar para teklif etsinler
Vampilerdekiler de gay değil. @Çiğdem-Ayol caleb oğlan gibiler geneldr 45-50 yasinda gay olduklarini acikkiyor yoksa @Çiğdem- ler izlemiyor bak mesela hogatha 1 numarali parlaği jensen a odaklandi çünkü 2-3-4 numarali parlaklari joseph-ian- stephen in gay sahneleri cikti 5 numarali parlaği da gay olduğuni acikladi hayret jensen oğlan iyi dayaniyor hogathanin bozucu etkisine
gerçeği bilmemde ayoll hangi yabancı dizide favori tutsam şey karakter çıkıyor
1x1
Bildiğimiz Tatlı Küçük Yalancılar'ı uyarlamışlar bunlar. 😱
En çok Aria'yı sevdim, çok güzel. Aria ve üniversite hocasının aşkı konuşulur baya, ortaya çıkınca da baya ortalık karışır. Emily lezbiyenmiş, bizim Türkler bunu da uyarlasaydı. Maya değişik bir tip. Hanna baya cool, o da çok güzel. Spencer biraz soğuk geldi, ilerde ısınacağız inşallah. Dizinin erkekleri baya yakışıklı.
Dizide şu üçlüyü çözemedim, bizim uyarlamada kimlerdi bunlar? Ren, Melissa ve Melissa'nın kardeşi? Onların olayı nedir, tam anlayamadım? @mrt-06 Ren çok tatlı.
Alison baya güzel, bizdekinin tersine sarışınmış.