Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

Ya ben geçen 2ci sezonun ingilizce altyazılısını arıyordum ama bulamadım. :(
Türkçesini istemiyorum.
Bilen varsa yardım edebilirmi? :D

Netflix'de var, üyeliğin varsa İngilizce alt yazılı izleyebilirsin. :D

@Yiğitt varken ne konuşabiliriz işte oğlanları masaya yatırdık mecazen yani. :A @Çiğdem-
Ücretsizmi üye olmak? Ve mesela 1 ay ücretsiz falan sonra ücretli gibi bişey yok dimi? :D

Ücretsizmi üye olmak? Ve mesela 1 ay ücretsiz falan sonra ücretli gibi bişey yok dimi? :D
İlk 1 ay ücretsiz üyelik var evet ama o hakka sahip olmak için kredi kartınla yine üye olman gerekiyor yani 1 ay da paralı kalmaya söz veriyorsun. Fiyatı 15 tl falan sizde ne kadar olur bilmiyorum. :D

1x4

Güzel gidiyor dizi, baya bağlıyor. :bhr:

Aria'nin annesinin aldatıldığı çıkıyor ortaya, A buradan da çıktı valla. Aria da çok güzel. :bhr: Hanna'ya üzülüyorum, o kadar güzel kız. Ama Sean onla yatmıyor, kendi kaybeder. Babasının Hanna'yı nişanlısı ve nişanlısının kızıyla tanıştırdığı sahne de güzeldi. :D

Beni de kendilerine benzettiler. :F

1x4

Güzel gidiyor dizi, baya bağlıyor. :bhr:

Aria'nin annesinin aldatıldığı çıkıyor ortaya, A buradan da çıktı valla. Aria da çok güzel. :bhr: Hanna'ya üzülüyorum, o kadar güzel kız. Ama Sean onla yatmıyor, kendi kaybeder. Babasının Hanna'yı nişanlısı ve nişanlısının kızıyla tanıştırdığı sahne de güzeldi. :D
kız bu dizideki caleb oğlana CW nin riverdale dizisinden teklif gelmiş ; ariayı oynayan lucy hale de konuk olabilirmiş böylelikle @Çiğdem- ve atacanı da riverdale izleyicisi yapıcaz:A
Riverdale-Cast.jpg