3 bitmek üzere.Hadi 2. ve 3. bölüme de izle çok şanslısın heyecan dolu 150 bölüm seni bekliyor.
@xBUGRAx 1 saattir konudasın ne oldu.![]()
3 bitmek üzere.Hadi 2. ve 3. bölüme de izle çok şanslısın heyecan dolu 150 bölüm seni bekliyor.
@xBUGRAx 1 saattir konudasın ne oldu.![]()
Netflix'de var, üyeliğin varsa İngilizce alt yazılı izleyebilirsin.Ya ben geçen 2ci sezonun ingilizce altyazılısını arıyordum ama bulamadım.
Türkçesini istemiyorum.
Bilen varsa yardım edebilirmi?![]()
@Yiğitt varken ne konuşabiliriz işte oğlanları masaya yatırdık mecazen yani.Bakmıştım ne konuşuyorlar diye.![]()
Ücretsizmi üye olmak? Ve mesela 1 ay ücretsiz falan sonra ücretli gibi bişey yok dimi?Netflix'de var, üyeliğin varsa İngilizce alt yazılı izleyebilirsin.
@Yiğitt varken ne konuşabiliriz işte oğlanları masaya yatırdık mecazen yani.@Çiğdem-
İlk 1 ay ücretsiz üyelik var evet ama o hakka sahip olmak için kredi kartınla yine üye olman gerekiyor yani 1 ay da paralı kalmaya söz veriyorsun. Fiyatı 15 tl falan sizde ne kadar olur bilmiyorum.Ücretsizmi üye olmak? Ve mesela 1 ay ücretsiz falan sonra ücretli gibi bişey yok dimi?![]()
Netflix'de var, üyeliğin varsa İngilizce alt yazılı izleyebilirsin.
@Yiğitt varken ne konuşabiliriz işte oğlanları masaya yatırdık mecazen yani.@Çiğdem-
Beni de kendilerine benzettiler.Ondan baktım ben de profesyonel yorumlar anlıyorlar erkekten.![]()
Beni de kendilerine benzettiler.![]()
kız bu dizideki caleb oğlana CW nin riverdale dizisinden teklif gelmiş ; ariayı oynayan lucy hale de konuk olabilirmiş böylelikle @Çiğdem- ve atacanı da riverdale izleyicisi yapıcaz1x4
Güzel gidiyor dizi, baya bağlıyor.
Aria'nin annesinin aldatıldığı çıkıyor ortaya, A buradan da çıktı valla. Aria da çok güzel.Hanna'ya üzülüyorum, o kadar güzel kız. Ama Sean onla yatmıyor, kendi kaybeder. Babasının Hanna'yı nişanlısı ve nişanlısının kızıyla tanıştırdığı sahne de güzeldi.
2sezonu başlıyor ekimde
seviye çok düştü desene
Senin tuhaf dizilerine torpil geçer artık oda merak sarmıştı @Harunnn60 hemen açarseviye çok düştü desene![]()
atacan gittiyse cw devri de bitti forumdaSenin tuhaf dizilerine torpil geçer artık oda merak sarmıştı @Harunnn60 hemen açar![]()
Benim egom üst seviyede tatlım o yüzden düşmez yani.seviye çok düştü desene![]()
atacan gittiyse cw devri de bitti forumda![]()
niye bitsin haruna açtırıcaz cw stard verir yakındaBenim egom üst seviyede tatlım o yüzden düşmez yani.![]()
![]()
Aaa size kötü mü iyi mi bilemediğim bir haber öğrendim çocuklar.niye bitsin haruna açtırıcaz cw stard verir yakında![]()
![]()
![]()
kzı nolmuş hadi ben uyucam çabuk açAaa size kötü mü iyi mi bilemediğim bir haber öğrendim çocuklar.@xemrexxx Açarım birazdan konusunu.
![]()