8x14. bölüm. Çok güzel bölümdü keyifle izledim, sende izle bence de.haw yormadır ın bu hangi bölümü ? hannoş sayesinde sadece bu bölümün hannoşlu kısımlarına bakabilirim
en kısa sürede izleyeceğim hannoşu8x14. bölüm. Çok güzel bölümdü keyifle izledim, sende izle bence de.
ayy hemen izleyeyim cnm 4 gözle bende bu kızları bekliyordum nerede kaldılar diye
alt yazı yok ki halen
Son 10 bölüm.ayy hemen izleyeyim cnm 4 gözle bende bu kızları bekliyordum nerede kaldılar diye
Belki akşama çıkar Haluk, dün gece yayınlanmamış mıydı zaten yoksa daha önce mi yayınlandı?alt yazı yok ki halen
Dün akşam yayınlandı Freeform da işte sabah çıktı hemen ama altyazısız aynen akşama cıksın artık ya da gece de olsa beklerim.Son 10 bölüm.
Belki akşama çıkar Haluk, dün gece yayınlanmamış mıydı zaten yoksa daha önce mi yayınlandı?
O zaman akşama çıkar, 10 gibi de izleriz. Çok heyecanlı yerinde kalmıştı.Dün akşam yayınlandı Freeform da işte sabah çıktı hemen ama altyazısız aynen akşama cıksın artık ya da gece de olsa beklerim.
No: 309'um reklamlarında bakarım artık o halde. o da bitecek onun da kıymeti bilinmedi ilk bilindi çok , sonra birden düştü çok . yoksa devm edecekti (pll)O zaman akşama çıkar, 10 gibi de izleriz. Çok heyecanlı yerinde kalmıştı.
sen flashı naptın ayoll dizi sen yetiş diye ara verdi 1 aydır bugünde yayınlanmadı onlar seni bekliyor sende öyle durmuş bekliyorsunSon 10 bölüm.
Belki akşama çıkar Haluk, dün gece yayınlanmamış mıydı zaten yoksa daha önce mi yayınlandı?
muhteşem oldu hannoşa kavuştuk sonunda hemen bölüme dalıyorum birazdan
muhteşem oldu hannoşa kavuştuk sonunda hemen bölüme dalıyorum birazdan
@xemrexxxNo: 309'um reklamlarında bakarım artık o halde. o da bitecek onun da kıymeti bilinmedi ilk bilindi çok , sonra birden düştü çok . yoksa devm edecekti (pll)
kazayla girdim konuya bilmem lazımdı oysaki seninde @xemrexxx ye benzediğini spoiler kullanmak gibi pis huyların var@xemrexxx
Bölümü izledim fena değildi, oyun kutusu fikri güzel oldu artık A.D. internatif oynuyor ilk sezonlarda neydi öyle işte bu yüzden A.D. > A.
Fakat ölen oğlanı unuttular galiba? Polis soruşturma da mı yapmadı ya da nasıl kurtuldular onu göstermedi..
21.23'deki mesajında birazdan izliyorum yazmışsın ben de tam o mesajı görünce izlemeye başlamıştım. Ne biliyim izlemediğini.kazayla girdim konuya bilmem lazımdı oysaki seninde @xemrexxx ye benzediğini spoiler kullanmak gibi pis huyların var
@Dosi lafa tuttu oy vermem gereken yerler var sonra izleyeceğim21.23'deki mesajında birazdan izliyorum yazmışsın ben de tam o mesajı görünce izlemeye başlamıştım. Ne biliyim izlemediğini.
sen hiç bir etiketime geri dönüş yapmıyorsun üzülüyorum artık21.23'deki mesajında birazdan izliyorum yazmışsın ben de tam o mesajı görünce izlemeye başlamıştım. Ne biliyim izlemediğini.
Hanna ile Spencer birlikte duşa girecek kaçırma derim elticim.@Dosi lafa tuttu oy vermem gereken yerler var sonra izleyeceğim
Bildirimlerimde tam 5 sayfa geriye gittim senden bildirim göremedim sadece 1 tane onda da duyuru mesajındı. 6. sayfada da dün konuşmutuğumuz bildirimler vardı Tom Jerry muhabbeti yani geri dönüş yapmadın demeni anlayamadım.sen hiç bir etiketime geri dönüş yapmıyorsun üzülüyorum artık
görümcek etiketten ne anlar kafasına oklavayı vur anca öyle gelir konuyasen hiç bir etiketime geri dönüş yapmıyorsun üzülüyorum artık