aria denilen kız sanırım cw de bir diziyle anlaşmış @xemrexxx biliyor o duyurmustu hangi konuda konustuk bulamadım ayoll senide çok etiket yapmısıtk ama gitmemiş demekkiAblacım harika haber hangi dizi.
aria denilen kız sanırım cw de bir diziyle anlaşmış @xemrexxx biliyor o duyurmustu hangi konuda konustuk bulamadım ayoll senide çok etiket yapmısıtk ama gitmemiş demekkiAblacım harika haber hangi dizi.
Aria cw dizisine başrol olacakmiş seneyeAblacım harika haber hangi dizi.
@mrt-06 birde emilyde gelse diyor karınca ordusu gibi cw kanalımızamı sarıcaklarAria cw dizisine başrol olacakmiş seneye
Aria cw dizisine başrol olacakmiş seneye
Ben Emily istiyordum evet, tam süper kahraman imajı var çünkü. Keşke SuperGirl'ün bacısı olarak gelse.@mrt-06 birde emilyde gelse diyor karınca ordusu gibi cw kanalımızamı sarıcaklar
aa flashta senin müzikaldakı çocuk geldi emre flash ve süpergirl müzikal şarkı söylediler
fantastik dizi değilmiş galiba komediymiş aria kanalımızı batırıcak ayoll bir sen @xemrexxx izler aa @destere de çekeriz belki cw e aria var diyeBen Emily istiyordum evet, tam süper kahraman imajı var çünkü. Keşke SuperGirl'ün bacısı olarak gelse.
How I Met Your Mother'ı izliyorum 7. sezon finali galiba anneyi görecem.
sabırsızlıkla bekliyoruz finalde alison ölür umarım
hannoştada süper kahraman özellikleri var onuda bekliyoruz fantastik dizilere ayrıca spoşun neyi eksik o da gelsin mona ile alison gelmesin diğerleri gelebilir
sabırsızlıkla bekliyoruz finalde alison ölür umarım
hannoştada süper kahraman özellikleri var onuda bekliyoruz fantastik dizilere ayrıca spoşun neyi eksik o da gelsin mona ile alison gelmesin diğerleri gelebilir
spencerdan mesaj var @Çiğdem- i gebertin diyor güzel kızı kırmak olmazKomedi olmaz cidden yakışmaz.
Yine anneyi göremedim ya 8 sezon oldu ayıptır.
ne diyo tam anlamadım ama şu pencerede gördüğünüz binalarda ne biçim halvet yapılır tarzı bişeyler söylüyorspencerdan mesaj var @Çiğdem- i gebertin diyor güzel kızı kırmak olmaz
https://www.facebook.com/video.php?v=10154373144790233
palayfest diyi bir şey varmış aria ile spencer katılmıyormuş işleri varmış aria da video göndermiş böylene diyo tam anlamadım ama şu pencerede gördüğünüz binalarda ne biçim halvet yapılır tarzı bişeyler söylüyor
palayfest diyi bir şey varmış aria ile spencer katılmıyormuş işleri varmış aria da video göndermiş böyle) o yüzden fanlardan özür diliyor gelemediği için
bugün westworldle pll varmış senin için ikisi bir arada kaçırdın yanibak böyle açıklamalı net olsun mesajınspoş yüzünden paleyfest i de öğrendik
http://dizi-mania.com/paleyfest-2017-programi-belli-oldu/
resimdeki zenci gözlüklüyü tanıdınmı ?
baştaki zaten bizim westworld daki dolores
canlı izleyemiyormuyuz öyle bir kanala bağlanma imkanımız yokmubugün westworldle pll varmış senin için ikisi bir arada kaçırdın yani
aria geliyormuş cw e komedi dizisiymiş cw e transfer ediyoruz seni ayollsabırsızlıkla bekliyoruz finalde alison ölür umarım
dua et hannoşta gelsin onun sayesinde caleb parlağınada kavuşursunaria geliyormuş cw e komedi dizisiymiş cw e transfer ediyoruz seni ayoll
paleyfest in twitter daki konusuna baktımda her taraf pll ile dolu ama doloresle ilgili tek haber yok son anda westworld etkinlikten çıkarılmışmıydı acaba ?palayfest diyi bir şey varmış aria ile spencer katılmıyormuş işleri varmış aria da video göndermiş böyle) o yüzden fanlardan özür diliyor gelemediği için
sosyal medyaya bakarsan tabi göremezsindua et hannoşta gelsin onun sayesinde caleb parlağınada kavuşursun
paleyfest in twitter daki konusuna baktımda her taraf pll ile dolu ama doloresle ilgili tek haber yok son anda westworld etkinlikten çıkarılmışmıydı acaba ?
sosyal medyaya bakarsan tabi göremezsin
dua et hannoşta gelsin onun sayesinde caleb parlağınada kavuşursun
paleyfest in twitter daki konusuna baktımda her taraf pll ile dolu ama doloresle ilgili tek haber yok son anda westworld etkinlikten çıkarılmışmıydı acaba ?
aaa asıl caleb gelse cw e onun için pll yan dizisi izlemiştim fantastik diziyede alışkın cw e bekliyoruz ayollKomedi olmaz cidden yakışmaz.
Yine anneyi göremedim ya 8 sezon oldu ayıptır.
oğlanla neler yaptın rüyanda Allah biliraaa asıl caleb gelse cw e onun için pll yan dizisi izlemiştim fantastik diziyede alışkın cw e bekliyoruz ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?