şaka olarak söylemiştir onu sopşun ailsi üniye çok taktığı içinsanıyormuşta monaya şekermi bırakıyormuş ormanda ?
neyse ikinci soruya niye cevap vermedin ? sen spoiler kısmını okumuyormusun ?
şaka olarak söylemiştir onu sopşun ailsi üniye çok taktığı içinsanıyormuşta monaya şekermi bırakıyormuş ormanda ?
neyse ikinci soruya niye cevap vermedin ? sen spoiler kısmını okumuyormusun ?
ya da şöyle olabilirmi harvard veya oxford dan hogwarts diye bahsetmiş olabilirlermi ?şaka olarak söylemiştir onu sopşun ailsi üniye çok taktığı için
o kadarını bilemicmya da şöyle olabilirmi harvard veya oxford dan hogwarts diye bahsetmiş olabilirlermi ?
çünkü lafın devamında oxford da geçti ben dedim ya bişeyler karıştı orda ya da annesinin gitmesini istediği okulla dalğa geçiyor kız o yüzden hogwarts dedio kadarını bilemicm
orjinali diyorum bende yanlış anladın sanırım orjinali izlcem dedim@vadikızı bu diziyi izleyeceksen orjinalinden başla izlemeye
bunun şimdi yerli versiyonu çekiliyor ya ben sandım onu izlemeyi düşünüyorsun ? normal orjinali pretty little liars ı izle yani izlediğinde bu sayfada yorumda yapabilirsin, şu an 5. sezon 20. bölümde dizi süresi 45 dakika bol bol bölümün var demektirorjinali diyorum bende yanlış anladın sanırım orjinali izlcem dedim
yerli versiyonuda düşünüuyorumda orjinali merak ettimbunun şimdi yerli versiyonu çekiliyor ya ben sandım onu izlemeyi düşünüyorsun ? normal orjinali pretty little liars ı izle yani izlediğinde bu sayfada yorumda yapabilirsin şu an 5. sezon 20. bölümde dizi süresi 45 dakika bol bol bölümün var demektir
yalnız yorumunun görelim burda dizi hakkındaki düşüncelerini merak ettik ?
bir topaç @xemrexxx ile karşılıklı yorum yapabiliyoruz başka izleyen ve yorumlayan nadir bulunuyor az bişeyde @MelankoliK yoruma katkıda bulunuyor ne kadar yorum o kadar renk demektir )yerli versiyonuda düşünüuyorumda orjinali merak ettim
izlcem inşallah yorum yazarım ben
tamam merak etmeyin yazacambir topaç @xemrexxx ile karşılıklı yorum yapabiliyoruz başka izleyen ve yorumlayan nadir bulunuyor az bişeyde @MelankoliK yoruma katkıda bulunuyor ne kadar yorum o kadar renk demektir )
bu diziye daha başlamadım başlıcam inşallah5x21 i izldin mi @destere bak emily üziği nasıl hissediyor hissttiriyor hannoşla emily bu şarkıya klip yapmalı rihanna ve shakira gibi böylece @Çiğdem- in yürğinee iner kurtuluruz @cookies @vadikızı @MelankoliK
hala başlamamışsıntamam merak etmeyin yazacam
shakira ya(shakira idi söyleyen değilmi yanlışım yok ) helal olsun, o müzik eşliğinde ben kıvırsam emily i geçerim5x21 i izldin mi @destere bak emily üziği nasıl hissediyor hissttiriyor hannoşla emily bu şarkıya klip yapmalı rihanna ve shakira gibi böylece @Çiğdem- in yürğinee iner kurtuluruz @cookies @vadikızı @MelankoliK
sen kıvırsan ben izlemem izle bölümü çabucakhala başlamamışsın
shakira ya(shakira idi söyleyen değilmi yanlışım yok ) helal olsun, o müzik eşliğinde ben kıvırsam emily i geçerim
21. bölümü izlemedim daha
sana izle diyenmi var @Çiğdem- izler benisen kıvırsan ben izlemem izle bölümü çabucak
sen kıvırsan ben izlemem izle bölümü çabucak
Nasıl gidiyor dizisana izle diyenmi var @Çiğdem- izler beni
bugün sanırım izleyememde yarına kaldı artık daha izleyeceğim iki dizi var onları hızlıca halledeyim
bates motele başladım ben birazdan 2.bölümü izlicem ondan sonrahala başlamamışsın
shakira ya(shakira idi söyleyen değilmi yanlışım yok ) helal olsun, o müzik eşliğinde ben kıvırsam emily i geçerim
21. bölümü izlemedim daha
birazdan bende başlarım diziye tam izleme saati geldibates motele başladım ben birazdan 2.bölümü izlicem ondan sonra
bu diziye bakacam
emily nin kıyafetini giyme bari rtük cea verirsana izle diyenmi var @Çiğdem- izler beni
bugün sanırım izleyememde yarına kaldı artık daha izleyeceğim iki dizi var onları hızlıca halledeyim