ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

sezon finalinde big A yi öğrenicemişiz .)tahminin alalım kim çıkacak?
umarım muhteşem bir isim olur ters köşe oluruz :)) yoksa 5 sezondur boşa kürek çekmiş olacağız :) benim tahminim 4 kızdan birisinin çıkmasıdır diğer isimler kesmez beni :))

umarım muhteşem bir isim olur ters köşe oluruz :)) yoksa 5 sezondur boşa kürek çekmiş olacağız :) benim tahminim 4 kızdan birisinin çıkmasıdır diğer isimler kesmez beni :))
şey diyiler internette:)
monayı alison öldürdü :) -Ade aria imiş birlikte çalışıyormuş sninkiler:))

şey diyiler internette:)
monayı alison öldürdü :) -Ade aria imiş birlikte çalışıyormuş sninkiler:))
aria da öyle bir zeka yok? spoş çıksa mantıklı olabilir en azından zeki kız,
aria nın zekası arkasıyla denk tamponuyla trampet çalıyor :))

bu sefer deneme yok direkt sonuca gidecekmişiz sezon finalinde:) ana babalardan biri çıkabilir mi acep
analardan hannoşun anası çıksada inandırıcı olmaz :) yine ordada potansiyeli olan kadın spoşun ennesi :)

birde uzun zaman oldu aria nın aria gibi yuvarlak annesi ortada yok nerelere gitti kadın bahsedende yok ?

anne ve babaların olma olasılığı çok düşük aslında ? hiç bir ebeveyn kafadan kontak değilse kendi çocuğunu 5 sezon çip etmez :))
arada monanın shananın bir dealisonn sarışın arkadaşının yaptıkları var belki kızlardan birine bunlar işknece ediyidi:X diğer 4 üne ebevynlrden biri :D

Allah cezanı versin @Çiğdem- Allah kocanı @destere gibi totoş yapsın emi.ss
[spoilerhannoşum mapuslara düştü :( tuzak kurdular güzlim kıza telefonundaki msajlar da gitti elinde ghiçbişi yok :T
aria ezradan ayrıldı dester ile çiğdem artık ezra için kapışır :) aria bu sırada andrewe yelken açıyor
emily tehlikeli işlr girdi varjakın numarısını buldu aradı bakalım kim çıkcak
spencer londrada kldı anasıyla ablası bilrek tutuuyormuşş :) robin parlağı spoşu etkiledi gibi
alisona hapishaned saldoriyiler galiba ya da kendi numara yapıyr [/spoiler]

5x22. Bölüm

harikaydı heyecan bastı beni :))

hannoşum tehlikede koşup kurtarasım var :)

alison un suç ortağı dediler hannoşa birde kazulet dedektif tanner midir ne haltsa menopozlu dedektif hannoş hakkında soruşturma başlatmış güzelim topitopuma turuncu kıyafetler giydirdiler gözlerim yaşardı :)
spoşta oxford görüşmesi diye olay mahallinden uzaklaştırılmış ablası ve annesi tarafından ama boş durmadı bir hamlet sahnesini izledi birde colin e verdi rahatladı kız artık amerika yolculuğu başlasın spoş için :)
aria ezradan ayrılıp andrew la düzüşüyor :)
emily nin para kesesi ile alacalı kasesi çok hoş bir uyum içindeydi tam benim tarzım :)
umarım son iki bölüm çok daha kaliteli olur :)
@xemrexxx @Çiğdem- @MelankoliK @vadikızı

Allah cezanı versin @Çiğdem- Allah kocanı @destere gibi totoş yapsın emi.ss
[spoilerhannoşum mapuslara düştü :( tuzak kurdular güzlim kıza telefonundaki msajlar da gitti elinde ghiçbişi yok :T
aria ezradan ayrıldı dester ile çiğdem artık ezra için kapışır :) aria bu sırada andrewe yelken açıyor
emily tehlikeli işlr girdi varjakın numarısını buldu aradı bakalım kim çıkcak
spencer londrada kldı anasıyla ablası bilrek tutuuyormuşş :) robin parlağı spoşu etkiledi gibi
alisona hapishaned saldoriyiler galiba ya da kendi numara yapıyr [/spoiler]
bu nasıl spoiler la ? içine etmişsin olayın :) spoiler ın totoyu başı dağıtmış vaziyette iyiki izlemeden okumadım :)

5x22. Bölüm

alison un suç ortağı dediler hannoşa birde kazulet dedektif tanner midir ne haltsa menopozlu dedektif hannoş hakkında soruşturma başlatmış güzelim topitopuma turuncu kıyafetler giydirdiler gözlerim yaşardı :)
spoşta oxford görüşmesi diye olay mahallinden uzaklaştırılmış ablası ve annesi tarafından ama boş durmadı bir hamlet sahnesini izledi birde colin e verdi rahatladı kız artık amerika yolculuğu başlasın spoş için :)
emily nin para kesesi ile alacalı kasesi çok hoş bir uyum içindeydi tam benim tarzım :)

bu nasıl spoiler la ? içine etmişsin olayın :) spoiler ın totoyu başı dağıtmış vaziyette iyiki izlemeden okumadım :)
@Çiğdem- izliyormu bunu :)

5x22. Bölüm

hahahahha ohh olsun sana enmisin abna spoi veren sürekli:F:F:F

hannoş portakal is yeni black dizisine katılmış @destere .ss
2014 yılı tweet şampiyonu TWD olmuş ikinci sırada PLL var :)

Nielsen, bu yılın hakkında en çok tweet atılan dizilerni açıkladı. The Walking Dead, açık ara 2014'ün en çok tweet atılan dizisi oldu. AMC'nin zombi draması bölüm başına 576 bin tweet alırken, bölümü takiben sabah beşe kadar, 4.93 milyon insan en azından diziyle ilgili bir tweet okumuş.
Walking Dead'in ardından ikinci sırayı ABC Family'nin gizemli gençlik dramasıPretty Little Liars, bölüm başına 489 bin tweetle alıyor ve onu da 391 bin tweetle ABC'nin Scandal'ı takip ediyor.

2014 yılı tweet şampiyonu TWD olmuş ikinci sırada PLL var :)

Nielsen, bu yılın hakkında en çok tweet atılan dizilerni açıkladı. The Walking Dead, açık ara 2014'ün en çok tweet atılan dizisi oldu. AMC'nin zombi draması bölüm başına 576 bin tweet alırken, bölümü takiben sabah beşe kadar, 4.93 milyon insan en azından diziyle ilgili bir tweet okumuş.
Walking Dead'in ardından ikinci sırayı ABC Family'nin gizemli gençlik dramasıPretty Little Liars, bölüm başına 489 bin tweetle alıyor ve onu da 391 bin tweetle ABC'nin Scandal'ı takip ediyor.
hannoşu gören twet atıyor işşte fark-ı hannoş :F