sana başla dedikte gittin elin arrowlarına takıldın kaldınKonu ne kadar renkli bende katkıda bulunayım bi ara )))
ilk sezon bittimi? yoksa hala 3. bölümdemisinNasıl gidiyor dizi
sana başla dedikte gittin elin arrowlarına takıldın kaldınKonu ne kadar renkli bende katkıda bulunayım bi ara )))
ilk sezon bittimi? yoksa hala 3. bölümdemisinNasıl gidiyor dizi
Pll miydi bu Revenge miydisana başla dedikte gittin elin arrowlarına takıldın kaldın
ilk sezon bittimi? yoksa hala 3. bölümdemisin
bilmez olurmuyum başladım diyenin peşini bırakmam kolay kolay takipteyimPll miydi bu Revenge miydi
Pll imiş vallaha 3. bölüm nerden bildin
Başlayayım en kısa zamanda
aynen gece izlemek süper yabirazdan bende başlarım diziye tam izleme saati geldi
Eye Candy i izleyeyim dedim son 15 dakikasını göstermiyor ( indirmiştim o yüzden )bilmez olurmuyum başladım diyenin peşini bırakmam kolay kolay takipteyim
Aynen öylede yarın 6 da kalk akşam 8 de evin kapısından içeri gir var mı böyle üniversite ?aynen gece izlemek süper ya
bilmem varmıAynen öylede yarın 6 da kalk akşam 8 de evin kapısından içeri gir var mı böyle üniversite ?
Birde o da yetmiyor 1 bölüm açıktan 1 bölümde çap yapayım diyorsunAynen öylede yarın 6 da kalk akşam 8 de evin kapısından içeri gir var mı böyle üniversite ?
Öğrenince noluyor valla en güzeli evde koyun gibi yatmak )))bilmem varmı
sağol ya gece gece bugün gülmeye ihtiyacım vardı iyi oldu buÖğrenince noluyor valla en güzeli evde koyun gibi yatmak )))
Bu dönem niye yoğunlaştı anlayamadım,Bizim rektöredeki kafa yapısı kimsede yok siz çok gayret ederek dersleri öğrenmek isityorsunuz biz derslerinizi azaltırsak hata etmiş oluruz diyor birdeBirde o da yetmiyor 1 bölüm açıktan 1 bölümde çap yapayım diyorsun
Beyin Error verir söyleyeyim
Ne kadar da düşünceliymiş o rektör öyle Allah hiçbir üniversitenin başına böyle bir rektör vermesinBu dönem niye yoğunlaştı anlayamadım,Bizim rektöredeki kafa yapısı kimsede yok siz çok gayret ederek dersleri öğrenmek isityorsunuz biz derslerinizi azaltırsak hata etmiş oluruz diyor birde
Konu nerelere geldi ))) Amaa şunu söylemeden edemeyecem ;Ne kadar da düşünceliymiş o rektör öyle Allah hiçbir üniversitenin başına böyle bir rektör vermesin
iyiymiş iyi gecelerKonu nerelere geldi ))) Amaa şunu söylemeden edemeyecem ;
Ülkemizin bütününde hakim olan yoğun kar yağışı ve buzlanma ulaşımı büyük oranda engellemiş bulunmaktadır. Değerli öğrencilerimizin üstün gayretlerine rağmen derslerini istemeden aksatmalarına meydan vermemek üzere Üniversitemizde 19 Şubat Perşembe günü eğitime bir gün ara verilmiştir.
Ya işte böyle neyse konuya şey ettim bide sıvadım ((( olmadı neyse sizlere iyi geceler
emily nin dansı @Çiğdem- i 10 bin parçaya bölmüşşXX5x21. bölüm
muhteşemdi ya
alison un yüzünü sıkıntıdan sivilce basmış cezaevi değil yol geçen hanı kızlar günü birlik ziyaret ediyor birde varjak çıktı başımıza neyin nesi varjak o da foss çıkar her zamanki gibibu sefer A uluslararası çalışıyordu etki alanını genişletmiş @xemrexxx spoşun çantasında kan damlıyordu spoşta boş durmuyor ordada kendine colin parlağını buldu oxford a yazılacakmış? spoş zeki kız niye saftirik aria ile arkadaşlık kurar anlamam
bölümün en güzel yeri emily nin dansıydı
yavaş yavaş sezon sonu yaklaşıyor ama halaemily nin dansı @Çiğdem- i 10 bin parçaya bölmüşşXX
sezon finalinde big A yi öğrenicemişiz .)tahminin alalım kim çıkacak?yavaş yavaş sezon sonu yaklaşıyor ama halaaksiyon adına bir cacık yok dizide ))