İçimi mi okuyon şüphe duymaya başladım ??biliyorum sen şimdi inceleyip en güzel dizileri listeliyorsun iki hafta sonra 5 diziye birden girişeceksin
İçimi mi okuyon şüphe duymaya başladım ??biliyorum sen şimdi inceleyip en güzel dizileri listeliyorsun iki hafta sonra 5 diziye birden girişeceksin
bazen diziye heyecan katmak için çok saçma sahneler yerleştiriyorlarbölümü izledim şimdi
alison totoşu hapite kunçun kunçun ediyi çıkamaz inşallah ama saf hannoşum yine dayanamadı ve gitti
emily yemekyapamadı gitti bence aşçı kızdan hoşlandı yeni hedefi gibi
aria totoşu üniye girmek için ezrayı sattı -A nin eline düştü yine
spence vecaleb delili yok etti -A BUNU da kullanır
holbrook totoşuortalıkta yok bakalım
bıçaktoby nin evindense jenna da işin içinde olabilir
@Çiğdem- sni çatlatacak bir sahne izle
@destere @Harunnn60 @MelankoliK
hannoş saftirik o yüzden yapabilir bu tarz şeyler misal spencer olaydı saçma olurdu o sahnebazen diziye heyecan katmak için çok saçma sahneler yerleştiriyorlarhannoş holbrook u görmeye gittiğinde orda gördüğü bebeği niye eline aldı niye karnındaki ipi çekti? oralar sebepsiz hareketler
şimdi A ne düşünmüş olabilir kız burdan geçerken oyuncak beebk görecek eline alıp karnındaki ipi çekecek karnındanda dana kıyma çıkacak vede korkup panikleyecek ben o A yin mercimek gibi kafasını bilmem napiyim ? öyle planmı olur
aria ya ne oluyorsa hakediyor zerre kadar üzülmüyorum
ayrıca geçenki 14. bölüm pek bişeye benzemiyordu bu bölüm çok daha güzeldi
onun saflığı kalbininde kendisi kadar saf ve temiz ve güzel oluşundan kaynaklı yoksa kızın zekası zehir gibihannoş saftirik o yüzden yapabilir bu tarz şeyler misal spencer olaydı saçma olurdu o sahne
Kadın Şu sarışın kızın rahat durmayan anası mı ?bölümü izledim şimdi
alison totoşu hapite kunçun kunçun ediyi çıkamaz inşallah ama saf hannoşum yine dayanamadı ve gitti
emily yemekyapamadı gitti bence aşçı kızdan hoşlandı yeni hedefi gibi
aria totoşu üniye girmek için ezrayı sattı -A nin eline düştü yine
spence vecaleb delili yok etti -A BUNU da kullanır
holbrook totoşuortalıkta yok bakalım
bıçaktoby nin evindense jenna da işin içinde olabilir
@Çiğdem- sni çatlatacak bir sahne izle
@destere @Harunnn60 @MelankoliK
aynen o işte hannoşun annesi kendine taze av bulduKadın Şu sarışın kızın rahat durmayan anası mı ?
Bu dizi , normal dizilerden değişik bir dizi , kadınlar erkeklere sarkıyor ve erkekler de yüz vermiyor 😱🙄 ne diyorsun @destere
spencer a dizide böyle yumoşlar düşüyor işte kızın kaderi kötüEkli dosyayı görüntüle 42912
spencerı jamees franco ile aldatıyormuş hain parlak @Çiğdem- ağla @destere sevin
izlemedin mi daha bölümü .ssben sandım yeni bölüm çıktı bu dediklerin yeni bölümdemi yoksa tahminmi yürütüyorsun
hala izlemedim bu akşama kısmetseizlemedin mi daha bölümü .ss
yeni bölüm geldi totoşhala izlemedim bu akşama kısmetse
bir iki bölüm birikse toplu izleriz kızları daha bir heyecanlı oluryeni bölüm geldi totoş
emily e yeni bir füzyon geldi görsen dibin düşerbir iki bölüm birikse toplu izleriz kızları daha bir heyecanlı olur
birazdan izlemeye başlarımemily e yeni bir füzyon geldi görsen dibin düşer
ezra aria ya tekemyi bastı beter olsun bodur
toby totoşu da işini spence e tercih ediyi melun.ss
hannoşla caleb batarsa birlikte batacak gibi -A depoya girdiklerini kanıtlici gibi
ashley ile jason işi büyür bence
hangisini geçen bölümü d izlememişinbirazdan izlemeye başlarım
ikisini üstüste izlerim sorun olmazhangisini geçen bölümü d izlememişin
ayyyy kızlardan banane bee5x16. bölüm
züperrr
demekki depo hannoş adına kiralanmış
kanlı manlı depo, monayı varile koymuşlar güzelde yapmışlar
ted adlı papaz hannoşumun anasına yan gözle bakıyor gerçi hannoşumun anası jasona virdi ama ted le daha bir uyumlular gibi ,
emily nin yanıdaki aşçı kadın emily i mi ayartacak yoksa ezranın kalçalarınamı dikkat kesilecek kadının niyetini anlamadım
spoşum güzel kuşum jony adlı yeni parlakla fazla sıkı fıkı ..
aria sadece totoyu gezdirdi bu bölüm pekde bir iş yaptığını görmedim
@xemrexxx @Çiğdem- (kızlar muhteşemdi )
@MelankoliK @gözlemci ..
@gözlemci unutuldun sanma hala black sails in ilk bölüm yorumunu bekliyoruz senden bu diziyide aradan çıkarırsın