ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

Ben 1 ayda G.o.T. 'un 4 sezonunu bitirmiş biri olarak kısa sürede bu diziyi de tüketirim :) Revenge 'nin 1 sezonu bitmek üzere ona ara vericem Pll ye geçiş yapıyorum şimdi indirmeye başladım hatta :)
GOT un sezon sayısı 10, pll nin sezon sayısı 24 yani aynı değiller birde got 10 sezonuda bir haftada izlenecek dizi insanın izledikçe izleyesi geliyor yıpratmıyor ? :) pll de ise konudan çok kızları seyre dalıyorsun teşvik edici unsur pll de daha az :)

GOT un sezon sayısı 10, pll nin sezon sayısı 24 yani aynı değiller birde got 10 sezonuda bir haftada izlenecek dizi insanın izledikçe izleyesi geliyor yıpratmıyor ? :) pll de ise konudan çok kızları seyre dalıyorsun teşvik edici unsur pll de daha az :)
Daha iyi o zaman hemen bitmeyecek :)
GoT'un hepsini bir anda izledim çok süper oluyor , ama sonra yeni sezonu 5-6 ay bekletiyorlar :)
Bence Pll daha iyi gibi sadece 2 bölümünü izlediğim halde daha iyi geldi.
Pll 'yi indirmemiştim yoksa diziyi yarıda bırakıp Revenge' ye geçiş yapmazdım :)
Bu arada The Killing 'in 3.bölümü de iyiydi.
ne olacağı belli değil erkek polis şüphe uyandırmaya başladı (b)

Daha iyi o zaman hemen bitmeyecek :)
GoT'un hepsini bir anda izledim çok süper oluyor , ama sonra yeni sezonu 5-6 ay bekletiyorlar :)
Bence Pll daha iyi gibi sadece 2 bölümünü izlediğim halde daha iyi geldi.
Pll 'yi indirmemiştim yoksa diziyi yarıda bırakıp Revenge' ye geçiş yapmazdım :)
Bu arada The Killing 'in 3.bölümü de iyiydi.
ne olacağı belli değil erkek polis şüphe uyandırmaya başladı (b)
yalnız seniin yorumlar bir türlü doğru adresi bulamadı .:) o yorumu the killing sayfasına yazacaktın :)

bölümü izledim şimdik

@Çiğdem- kılıklı bodur aria
A matkapla saldırdı ama öldürmedi monanın laptopunu alıp kaçtı ariadan
hnnoşum miss grunwald ı çağırdı korka korka sahneleri güzeldi. monanın ktilini medyumla bulabileceğini sanıyorum hannoşum :bhr:
spencerın üzerindeki suçalamalar düştü. jason ı ikna etti spoşum :love1:
emily ile paige ayrıldı paige san franciscoya gitti neyse emily daha güzellerini hakediyi
alison mapus damlarınadüştü kurtuluşu yok gibi gerçek -A o değilse ortaya çıakr sonraki bölümde

@destere

5x14. bölüm

güzeldi ama alison a haksızlık yaptı bizim grup acıdım kıza teselli edesim var :)

alison un cezaevinde portakal rengi kıyafetleriyle portakalları çok güzel duruyordu :)
emily paige e veda etti üzüldü bense sevindim gereksiz bir karakterdi umarım uçağı havada patlar
aria yı matkapla deleceklerdi son anda paketi kurtardı kız :)
jason u spencer kandırdı alison aleyhine tanıklık ettirdi o kamera kayıtlarıda spencer ın işine yaradı o da paçayı kurtaranlardan
mona ölmemişmiydi @xemrexxx ?bu kayıp vakası neyin nesi ? :)
banim hannoş gitti morcivert gözlü ihtiyar şeytan bayan grunwald dan cesedin yeri hakında bilgi toplamaya çalıştı? hannoşuma bilgi toplamaya çalışmak bile yakışıyor:) kırk bin bilgim olsa hepsini hannoşa veririm yeterki o da versin :)

bölümü izledim şimdik

@Çiğdem- kılıklı bodur aria
A matkapla saldırdı ama öldürmedi monanın laptopunu alıp kaçtı ariadan
hnnoşum miss grunwald ı çağırdı korka korka sahneleri güzeldi. monanın ktilini medyumla bulabileceğini sanıyorum hannoşum :bhr:
spencerın üzerindeki suçalamalar düştü. jason ı ikna etti spoşum :love1:
emily ile paige ayrıldı paige san franciscoya gitti neyse emily daha güzellerini hakediyi
alison mapus damlarınadüştü kurtuluşu yok gibi gerçek -A o değilse ortaya çıakr sonraki bölümde

@destere
son dakikadaki havai fişekli A yazısıda güzeldi :)

5x14. bölüm

güzeldi ama alison a haksızlık yaptı bizim grup acıdım kıza teselli edesim var :)

alison un cezaevinde portakal rengi kıyafetleriyle portakalları çok güzel duruyordu :)
emily paige e veda etti üzüldü bense sevindim gereksiz bir karakterdi umarım uçağı havada patlar
aria yı matkapla deleceklerdi son anda paketi kurtardı kız :)
jason u spencer kandırdı alison aleyhine tanıklık ettirdi o kamera kayıtlarıda spencer ın işine yaradı o da paçayı kurtaranlardan
mona ölmemişmiydi @xemrexxx ?bu kayıp vakası neyin nesi ? :)
banim hannoş gitti morcivert gözlü ihtiyar şeytan bayan grunwald dan cesedin yeri hakında bilgi toplamaya çalıştı? hannoşuma bilgi toplamaya çalışmak bile yakışıyor:) kırk bin bilgim olsa hepsini hannoşa veririm yeterki o da versin :)

son dakikadaki havai fişekli A yazısıda güzeldi :)
diziyi @Çiğdem- in foreverı izlediği gibi mi izliyon :F 2 bölüm önce dediler ya ceset yok ama çok kan var bu kan kaybıyla ölmüştür diye sonra -A nin arabasındaki cesedi gösterdiler yani öldü ama cesedi kayıp

diziyi @Çiğdem- in foreverı izlediği gibi mi izliyon :F 2 bölüm önce dediler ya ceset yok ama çok kan var bu kan kaybıyla ölmüştür diye sonra -A nin arabasındaki cesedi gösterdiler yani öldü ama cesedi kayıp
araya bir kamyon dizi girdi monanın başına gelenleri unutmuşum :))
o bıngıldak totosu yere yakın kayıpsa ölmemiştiz zaten :)

araya bir kamyon dizi girdi monanın başına gelenleri unutmuşum :))
o bıngıldak totosu yere yakın kayıpsa ölmemiştiz zaten :)
hahaha ohhh @destere senmisin ayoll benle dalga geçen bak heme başına geldi işte birşeyide anlayamıyorsun nasıl dizi izlemek bu hahaha intikam :A:A:A

hahaha ohhh @destere senmisin ayoll benle dalga geçen bak heme başına geldi işte birşeyide anlayamıyorsun nasıl dizi izlemek bu hahaha intikam :A:A:A
bu hafta yine olaylar olaylar :X @destere bak çiğdemi çekmek için parlak oğlanı dönderttiler diziye
1939693_10152584047065233_5032860359117539204_n.jpg