sana dişi olan her şey güzel gözüküyor @Çiğdem- bu hareketi de sana gönderiyor ariaburda güzel çıkmış ama uzun zamandır göremedik belki o yüzden pll nin tüm kızları bana hoş görünmeye başladı
bak burda tipsiz çıkmışsana dişi olan her şey güzel gözüküyor @Çiğdem- bu hareketi de sana gönderiyor aria
bak burda tipsiz çıkmış
aaa ben ona oklavamla bir hareket yaparım görür ozaman gününüsana dişi olan her şey güzel gözüküyor @Çiğdem- bu hareketi de sana gönderiyor aria
zaten kurtulmasada bişey olmazki ölen diziden çıkmıyor nasıl olsa mona öldü dedik hannoştan fazla çıktı ? herkesin rüyasına tecavüz etmekle meşgul kız
bakalım nasıl kurtulacak senin bodur
parlaklar kızın peşinde pervane ama naber hangisine seçse karar veremiyor avcunu yala senaaa ben ona oklavamla bir hareket yaparım görür ozaman gününü
daha iyi oliyi monalisa gibi kız mona gitmese de olurzaten kurtulmasada bişey olmazki ölen diziden çıkmıyor nasıl olsa mona öldü dedik hannoştan fazla çıktı ? herkesin rüyasına tecavüz etmekle meşgul kız
sen anlamazsın totoşÇok ergenik buluyorum bu diziyi. Yani afişinden öyle bir algı yarattı bende.
Doğru ergen dizilerini anlamıyorum.sen anlamazsın totoş
aynen supernatural izleyerek kanıtladın ergenikliğin göbüşüne daldınDoğru ergen dizilerini anlamıyorum.
Supernaturel'in neresi ergenik başroller şey sadece yani bu dizi kadar değil en azından. Fantastik olduğu için izliyorum ben ayrıca. @Çiğdem- demi? Abartıyor bu totoş Emre ile destere.aynen supernatural izleyerek kanıtladın ergenikliğin göbüşüne daldın
izleyn kitle ortaokul-lise talebeleriSupernaturel'in neresi ergenik başroller şey sadece yani bu dizi kadar değil en azından. Fantastik olduğu için izliyorum ben ayrıca. @Çiğdem- demi? Abartıyor bu totoş Emre ile destere.
Tüm Dünya'ya çıkıp sordun sanırım. ))))))))izleyn kitle ortaokul-lise talebeleri
dizimagte falan izleyenlerin grafiği vairidi faceebookta da beeğenenlerin yaş ortalaması falan çıkıyiTüm Dünya'ya çıkıp sordun sanırım. ))))))))
Her dizinin ergen kitlesi olur elbet yani bu dizinin de eminim ki Supernaturel'den aşağı kalır yanı yoktur. 🙂dizimagte falan izleyenlerin grafiği vairidi faceebookta da beeğenenlerin yaş ortalaması falan çıkıyi
hanna ve spencer evrenseller herkese hitap ediyiler diğer 3 başrolü bilememHer dizinin ergen kitlesi olur elbet yani bu dizinin de eminim ki Supernaturel'den aşağı kalır yanı yoktur. 🙂
He klasik xemrexxx lafı evrenselmiş.hanna ve spencer evrenseller herkese hitap ediyiler diğer 3 başrolü bilemem
hayır o glee bir kere.ss ayrıca ne glee ne pll pis yedili ile karşılaştırılamaz.ssHe klasik xemrexxx lafı evrenselmiş.
Müzikal dizi değil mi bu dizi işte Pis Yedili gibidir.
Yoo niye karşılaştırılmasın Pis Yedili ABD'ye bile satıldı. Ayrıca Orço ve Zeki'nin şarkıları yeter.hayır o glee bir kere.ss ayrıca ne glee ne pll pis yedili ile karşılaştırılamaz.ss