ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

Supernaturel'in neresi ergenik başroller şey sadece yani bu dizi kadar değil en azından. :D Fantastik olduğu için izliyorum ben ayrıca. @Çiğdem- demi? Abartıyor bu totoş Emre ile destere. :A
dizimagte falan izleyenlerin grafiği vairidi :A faceebookta da beeğenenlerin yaş ortalaması falan çıkıyi :F
sen @xemrexxx e bakma cnm o ne anlar diziden hep kaliteden mahrum kalıcak:F:F

ama sen @mrt-06 cnm başladın ama devamı gelmedi 2.bölüme bakmadın henüz:kiki::kiki:

Çiko indirdim çoktan 2. bölümü, izlemek kısmet olmadı. :(
bir haftada bir bölüm izlediysen süperportakalda çok fazla ilerlemen mümkün değil :) 10 sezon her sezonu 20 küsür bölümden oluşuyor senin hızınla 120 yılda anca biter :)
bence tek bölümde yeterli zaten bir bölümde herşey anlaşılıyor :)
seni PLL ye bekliyoruz konusu sarmasa bile kızları yeterli :)

bir haftada bir bölüm izlediysen süperportakalda çok fazla ilerlemen mümkün değil :) 10 sezon her sezonu 20 küsür bölümden oluşuyor senin hızınla 120 yılda anca biter :)
bence tek bölümde yeterli zaten bir bölümde herşey anlaşılıyor :)
seni PLL ye bekliyoruz konusu sarmasa bile kızları yeterli :)
Yazın boş oluyorum hızlanırım yahu. :T:

Sanırım sen kızları için izliyorsun sadece? :)

K.b. etiket gelmedi yeni gördüm tesadüfen 🙂
Neyin yeni bölümü :D Ben Pll'nin daha 1.sezonundayım , 2 bölüm izledim. :)
Revenge dikkatimi çekti ona dönüş yaptım bu diziyi de indirmeye başlıyorum en kısa zamanda devam edeceğim :)
sen çok ağır geliyorsun ben dört sezonu bir ayda bitirmiştim daha yolun çok :)

sen çok ağır geliyorsun ben dört sezonu bir ayda bitirmiştim daha yolun çok :)
Ben 1 ayda G.o.T. 'un 4 sezonunu bitirmiş biri olarak kısa sürede bu diziyi de tüketirim :) Revenge 'nin 1 sezonu bitmek üzere ona ara vericem Pll ye geçiş yapıyorum şimdi indirmeye başladım hatta :)