senin ütopyanda satılmış olabilirYoo niye karşılaştırılmasın Pis Yedili ABD'ye bile satıldı. Ayrıca Orço ve Zeki'nin şarkıları yeter.
senin ütopyanda satılmış olabilirYoo niye karşılaştırılmasın Pis Yedili ABD'ye bile satıldı. Ayrıca Orço ve Zeki'nin şarkıları yeter.
Yavaş yavaş yabancı kaynaklar buluyorum ne nereye satılmış ne kadar izlenmiş bu haberlere erişcem artık forumda devrin bitiyor elinden alıcam o konuların hepsini.senin ütopyanda satılmış olabilir
yanlış kaynaklara erişiyon gibiYavaş yavaş yabancı kaynaklar buluyorum ne nereye satılmış ne kadar izlenmiş bu haberlere erişcem artık forumda devrin bitiyor elinden alıcam o konuların hepsini.
Kıskanma kıskanma.yanlış kaynaklara erişiyon gibi
yok valla yalan haber çok çıkıyor sen aç ben zevkle ve şevkle kilitletirimKıskanma kıskanma.
Supernaturel'in neresi ergenik başroller şey sadece yani bu dizi kadar değil en azından. Fantastik olduğu için izliyorum ben ayrıca. @Çiğdem- demi? Abartıyor bu totoş Emre ile destere.
sen @xemrexxx e bakma cnm o ne anlar diziden hep kaliteden mahrum kalıcakdizimagte falan izleyenlerin grafiği vairidi faceebookta da beeğenenlerin yaş ortalaması falan çıkıyi
bir haftada bir bölüm izlediysen süperportakalda çok fazla ilerlemen mümkün değil 10 sezon her sezonu 20 küsür bölümden oluşuyor senin hızınla 120 yılda anca biterÇiko indirdim çoktan 2. bölümü, izlemek kısmet olmadı.
Yazın boş oluyorum hızlanırım yahu.bir haftada bir bölüm izlediysen süperportakalda çok fazla ilerlemen mümkün değil 10 sezon her sezonu 20 küsür bölümden oluşuyor senin hızınla 120 yılda anca biter
bence tek bölümde yeterli zaten bir bölümde herşey anlaşılıyor
seni PLL ye bekliyoruz konusu sarmasa bile kızları yeterli
konusuda güzel sadece kızları değil, gizem var sır var hangi kız kime korkacak! insan merak ediyor )Yazın boş oluyorum hızlanırım yahu.
Sanırım sen kızları için izliyorsun sadece?
Destere çok fenasın ya.konusuda güzel sadece kızları değil, gizem var sır var hangi kız kime korkacak! insan merak ediyor )
aaa ayır 40 dakıkanı en ksıa sürede izle cnm 🙂🙂🙂Çiko indirdim çoktan 2. bölümü, izlemek kısmet olmadı.
K.b. etiket gelmedi yeni gördüm tesadüfen 🙂yeni bölüm çıktımı acaba @MelankoliK ?
sen çok ağır geliyorsun ben dört sezonu bir ayda bitirmiştim daha yolun çokK.b. etiket gelmedi yeni gördüm tesadüfen 🙂
Neyin yeni bölümü Ben Pll'nin daha 1.sezonundayım , 2 bölüm izledim.
Revenge dikkatimi çekti ona dönüş yaptım bu diziyi de indirmeye başlıyorum en kısa zamanda devam edeceğim
Ben 1 ayda G.o.T. 'un 4 sezonunu bitirmiş biri olarak kısa sürede bu diziyi de tüketirim Revenge 'nin 1 sezonu bitmek üzere ona ara vericem Pll ye geçiş yapıyorum şimdi indirmeye başladım hattasen çok ağır geliyorsun ben dört sezonu bir ayda bitirmiştim daha yolun çok