ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

Ben 1 ayda G.o.T. 'un 4 sezonunu bitirmiş biri olarak kısa sürede bu diziyi de tüketirim
Revenge 'nin 1 sezonu bitmek üzere ona ara vericem Pll ye geçiş yapıyorum şimdi indirmeye başladım hatta
GOT un sezon sayısı 10, pll nin sezon sayısı 24 yani aynı değiller birde got 10 sezonuda bir haftada izlenecek dizi insanın izledikçe izleyesi geliyor yıpratmıyor ?
pll de ise konudan çok kızları seyre dalıyorsun teşvik edici unsur pll de daha az

Daha iyi o zaman hemen bitmeyecek

GoT'un hepsini bir anda izledim çok süper oluyor , ama sonra yeni sezonu 5-6 ay bekletiyorlar

Bence Pll daha iyi gibi sadece 2 bölümünü izlediğim halde daha iyi geldi.
Pll 'yi indirmemiştim yoksa diziyi yarıda bırakıp Revenge' ye geçiş yapmazdım

Bu arada The Killing 'in 3.bölümü de iyiydi.
ne olacağı belli değil erkek polis şüphe uyandırmaya başladı

yalnız seniin yorumlar bir türlü doğru adresi bulamadı .
o yorumu the killing sayfasına yazacaktın

bölümü izledim şimdik

@Çiğdem- kılıklı bodur aria
A matkapla saldırdı ama öldürmedi monanın laptopunu alıp kaçtı ariadan
hnnoşum miss grunwald ı çağırdı korka korka sahneleri güzeldi. monanın ktilini medyumla bulabileceğini sanıyorum hannoşum

spencerın üzerindeki suçalamalar düştü. jason ı ikna etti spoşum

emily ile paige ayrıldı paige san franciscoya gitti neyse emily daha güzellerini hakediyi
alison mapus damlarınadüştü kurtuluşu yok gibi gerçek -A o değilse ortaya çıakr sonraki bölümde

@destere

ben daha izleyemedim o yüzden yorumuna bakmıyorum

1 cümlelik yorum için bir daha sayfa aramayayım, araya sıkıştırayım dedim
sorun değil zaten şimdi arasanda bulamazsın
the killing konusu acaba kaçıncı sayfada kaldı kaç tozlu rafı karıştırıp ortaya çıkarmak lazım? tam çile
)

sorun değil zaten şimdi arasanda bulamazsın
the killing konusu acaba kaçıncı sayfada kaldı kaç tozlu rafı karıştırıp ortaya çıkarmak lazım? tam çile
)
Eee o zaman niye bir türlü doğru adresi bulamadın diyorsun

5x14. bölüm

güzeldi ama alison a haksızlık yaptı bizim grup acıdım kıza teselli edesim var

alison un cezaevinde portakal rengi kıyafetleriyle portakalları çok güzel duruyordu

emily paige e veda etti üzüldü bense sevindim gereksiz bir karakterdi umarım uçağı havada patlar
aria yı matkapla deleceklerdi son anda paketi kurtardı kız

jason u spencer kandırdı alison aleyhine tanıklık ettirdi o kamera kayıtlarıda spencer ın işine yaradı o da paçayı kurtaranlardan
mona ölmemişmiydi @xemrexxx ?bu kayıp vakası neyin nesi ?

banim hannoş gitti morcivert gözlü ihtiyar şeytan bayan grunwald dan cesedin yeri hakında bilgi toplamaya çalıştı? hannoşuma bilgi toplamaya çalışmak bile yakışıyor
kırk bin bilgim olsa hepsini hannoşa veririm yeterki o da versin

son dakikadaki havai fişekli A yazısıda güzeldi

diziyi @Çiğdem- in foreverı izlediği gibi mi izliyon
2 bölüm önce dediler ya ceset yok ama çok kan var bu kan kaybıyla ölmüştür diye sonra -A nin arabasındaki cesedi gösterdiler yani öldü ama cesedi kayıp

araya bir kamyon dizi girdi monanın başına gelenleri unutmuşum
)
o bıngıldak totosu yere yakın kayıpsa ölmemiştiz zaten

)
öldü öldü gözüaçık öldü hem de gerçi sen başka yerlerinin açık olmasını isterdin ama neyse

)
hahaha ohhh @destere senmisin ayoll benle dalga geçen bak heme başına geldi işte birşeyide anlayamıyorsun nasıl dizi izlemek bu hahaha intikam