Sanırsam bir ya da iki.Arada kaçırdığın bir bölüm olmadı, değil mi?
Sanırsam bir ya da iki.Arada kaçırdığın bir bölüm olmadı, değil mi?
O zaman baştan sona güzelce izle internetten, Poyraz'da bir bölüm bile kaçırırsan çok şey kaybedersin.Sanırsam bir ya da iki.
Kaçırdıklarımı izlerim ya.O zaman baştan sona güzelce izle internetten, Poyraz'da bir bölüm bile kaçırırsan çok şey kaybedersin.
İzle de yetiş. @-potterhead- sezon bitmeden izleyip bitirdi, @Tzira ve @S.G.A.T. geçen haftalarda başladı @xemrexxx, @Bully, @ozgur2113 ve birkaç kişi daha diziyi izliyor. Sen de aramıza gelirsen iyice güçleniriz.Kaçırdıklarımı izlerim ya.
Ben aranızdayım zaten.İzle de yetiş. @-potterhead- sezon bitmeden izleyip bitirdi, @Tzira ve @S.G.A.T. geçen haftalarda başladı @xemrexxx, @Bully, @ozgur2113 ve birkaç kişi daha diziyi izliyor. sen de aramıza gelirsen iyice güçleniriz.
Anca tüm bölümleri izledikten sonra girebilirsin.Ben aranızdayım zaten.
Keşke sözleşmeyi okusaydım.((Anca tüm bölümleri izledikten sonra girebilirsin.
Sanırsam bir ya da iki.
O zaman baştan sona güzelce izle internetten, Poyraz'da bir bölüm bile kaçırırsan çok şey kaybedersin.
sema yeni sezona hazır ya siz @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt1x6
Bu bölüm de fena değildi, geçen bölüm kadar başarılı bulmadım ancak. Çok fazla yapacak yorum da bulamıyorum açıkçası.
Bu bölümü Sadreddin'e bol bol küfür ederek izledim. Sırf Poyraz'a olan kıskançlığından gitti Sinan'ı Poyraz'a düşman etti. Üstelik sondaki karakol sahnesinde de işler iyice karıştı.
Poyraz ile Ayşegül'ün Sema'ya (ve izleyiciye) yaptıkları ters köşe çok iyiydi. Açıkçası hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Ama yine sondaki karakol sahnesinde her şey açığa çıkacak gibi ve Ayşegül-Poyraz ilişkisini de iyi günler beklemiyor sanırım.
Zülfikar'ın oğlunu döven babaya yaptığı konuşma çok iyiydi.
Sefer'in de otobüs durağında birdenbire yanında peluş panda bulmasına çok güldüm.
Parçala o yellozu Sema'cım arkandayız
Sanırsam bir ya da iki.
O zaman baştan sona güzelce izle internetten, Poyraz'da bir bölüm bile kaçırırsan çok şey kaybedersin.
1x6
Bu bölüm de fena değildi, geçen bölüm kadar başarılı bulmadım ancak. Çok fazla yapacak yorum da bulamıyorum açıkçası.
Bu bölümü Sadreddin'e bol bol küfür ederek izledim. Sırf Poyraz'a olan kıskançlığından gitti Sinan'ı Poyraz'a düşman etti. Üstelik sondaki karakol sahnesinde de işler iyice karıştı.
Poyraz ile Ayşegül'ün Sema'ya (ve izleyiciye) yaptıkları ters köşe çok iyiydi. Açıkçası hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Ama yine sondaki karakol sahnesinde her şey açığa çıkacak gibi ve Ayşegül-Poyraz ilişkisini de iyi günler beklemiyor sanırım.
Zülfikar'ın oğlunu döven babaya yaptığı konuşma çok iyiydi.
Sefer'in de otobüs durağında birdenbire yanında peluş panda bulmasına çok güldüm.
sizce nedir bu arada songül @Çiğdem- in ablası galiba laflara bakParçala o yellozu Sema'cım arkandayız
ölmemiş Yoksa diziyi bırakırdım.
Yeni bölüm fragmanı çıkmış: http://www.netd.com/diziler/yerli/poyraz-karayel/fragmanlar/poyraz-karayel-26-bolum-fragmani#_
Sinan son sahnede ölmemiş, ancak fragmandan da yaşayıp yaşamayacağı anlaşılmıyor. Umarım ölmemiştir. Ama bana sanki Sinan bir süre komada kalacak gibi geliyor.