Poyraz Karayel - Genel Sohbet Konusu

1x6

Bu bölüm de fena değildi, geçen bölüm kadar başarılı bulmadım ancak. Çok fazla yapacak yorum da bulamıyorum açıkçası.
Bu bölümü Sadreddin'e bol bol küfür ederek izledim. Sırf Poyraz'a olan kıskançlığından gitti Sinan'ı Poyraz'a düşman etti. Üstelik sondaki karakol sahnesinde de işler iyice karıştı.

Poyraz ile Ayşegül'ün Sema'ya (ve izleyiciye) yaptıkları ters köşe çok iyiydi. Açıkçası hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Ama yine sondaki karakol sahnesinde her şey açığa çıkacak gibi ve Ayşegül-Poyraz ilişkisini de iyi günler beklemiyor sanırım.

Zülfikar'ın oğlunu döven babaya yaptığı konuşma çok iyiydi.

Sefer'in de otobüs durağında birdenbire yanında peluş panda bulmasına çok güldüm. :D

1x7 & 1x8

7. bölüm için yapacak çok az yorumum vardı, bu yüzden 8. bölümü bitirdikten sonra iki bölümün yorumunu birlikte yapayım dedim. 7. bölüm bence son sahnesi hariç sıkıcı bir bölümdü, 8'in ise başı ve sonu heyecanlı, orta kısmı biraz sıkıcıydı.

İlk önce 7. bölümde dikkatimi çeken hatalar vardı, örneğin İsa'nın Pazar günü okula gönderilmesi ve havanın bir güneşli bir karlı olması gibi.

7. bölüm epey heyecanlı bir şekilde bitmişti: Bahri, Kulaksız'ın oğlunun katilinin Sadreddin olduğunu, Ayşegül de Poyraz'ın Bahri için çalıştığını öğrendi. Dolayısıyla 8. bölüm de bu sahnenin devamıyla başladı.

Ayşegül - Poyraz ilişkisi büyük bir yara aldı, iki taraf da kendilerine göre haklı tabii. Bir kız olarak bakınca Ayşegül biraz daha haklı görünüyor gözüme ama Poyraz da keyfinden söylememezlik etmedi sonuçta, sürekli bu konuyu dert etti yani. 8. bölümün sonu itibariyle de bu ilişkinin en azından bir süre daha iyi gitmeyeceği belli oldu ama Mümtaz tarafından satıldıktan sonra Poyraz'ın intikam alması da gerekiyordu.

Sadreddin iyice sevimsiz bir karaktere dönüştü, keza Songül de öyle. İki gün önce dayak yediği kocası için ölecek neredeyse. CD meselesi için Poyraz'ı suçlaması Poyraz ve Sefer ile Zülfikar'ı karşı karşıya getirebilirdi ama neyse ki Sefer ile Zülfikar, Sadreddin'in ne mal olduğunun farkındalar.

O kadar aksiyonlu sahnenin arasında Sinan'ın okul sahneleri bana yavan geliyor açıkçası. Tamam arada Sinan'ın okul hayatını da görelim ama bu bölümde çok alakasız duruyordu.

Gelecek bölümde açıkçası en çok merak ettiğim Poyraz - Mümtaz arasındaki olayın nasıl gelişeceği. Fragmandan izlediğim kadarıyla yüzleşecekler gibi.

1x9

Ortalama, ancak sürükleyici denilebilecek bir bölümdü. Bölümün sonunu düşündükçe insanın Poyraz'a üzülmemesi de elde değil.

Poyraz'ın Mümtaz'ın kurduğu tezgaha karşılık Bahri'ye bağlılık yemini etmesi iyiydi tabii ama bu yüzden Ayşegül'le arası açılması kötü oldu. Sadreddin ile Zafer'in tezgahladığı Kulaksız ve şoförü cinayeti kendisine kaldığı için Bahri'nin bu durumu öğrenince Poyraz'a karşı alacağı tutum nasıl olur bilemiyorum.

Poyraz ile Ayşegül'ün "çamaşır suyu" temalı diyaloğu epey komikti. Sefer'in Sema'ya portakal hediye etmesine de oldukça güldüm.

Ünsal zaten gıcığın biriydi ve Mümtaz ile birlikte Poyraz'a karşı kurdukları tuzak gıcıklığını iyice tescilledi. Poyraz tam Sinan'ı haftasonları göreceğine sevinecekken adamın sevinci kursağında kaldı. Sırf bu cinayet suçlaması yüzünden Poyraz'ın dünyası yıkılabilir ama bu dizide oldukça fazla ters köşe var, bu yüzden ne olacağını hiç bilmiyorum.

Sanırsam bir ya da iki.:(

O zaman baştan sona güzelce izle internetten, Poyraz'da bir bölüm bile kaçırırsan çok şey kaybedersin. :)

1x6

Bu bölüm de fena değildi, geçen bölüm kadar başarılı bulmadım ancak. Çok fazla yapacak yorum da bulamıyorum açıkçası.
Bu bölümü Sadreddin'e bol bol küfür ederek izledim. Sırf Poyraz'a olan kıskançlığından gitti Sinan'ı Poyraz'a düşman etti. Üstelik sondaki karakol sahnesinde de işler iyice karıştı.

Poyraz ile Ayşegül'ün Sema'ya (ve izleyiciye) yaptıkları ters köşe çok iyiydi. Açıkçası hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Ama yine sondaki karakol sahnesinde her şey açığa çıkacak gibi ve Ayşegül-Poyraz ilişkisini de iyi günler beklemiyor sanırım.

Sefer'in de otobüs durağında birdenbire yanında peluş panda bulmasına çok güldüm. :D
sema yeni sezona hazır ya siz @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitto7a3HrPaih4.jpg

Sanırsam bir ya da iki.:(

O zaman baştan sona güzelce izle internetten, Poyraz'da bir bölüm bile kaçırırsan çok şey kaybedersin. :)

1x6

Parçala o yellozu Sema'cım arkandayız :A
sizce nedir :X bu arada songül @Çiğdem- in ablası galiba laflara bak :F

CQLhWDrXAAAGv6h.jpg

:T :T :T :T