Sana bela okuyacağım değmez. 😱 Ben de seni Çiğdem sandım da izledin mi diyorum. @Aserat @Çiğdem @Harunnn60Şaka maka finale kadar geldiğiniz Yiğit beyciğim, tebrik ediyorum. Poyraz Karayel efsanesini izlediğiniz için mutluyum.
Sana bela okuyacağım değmez. 😱 Ben de seni Çiğdem sandım da izledin mi diyorum. @Aserat @Çiğdem @Harunnn60Şaka maka finale kadar geldiğiniz Yiğit beyciğim, tebrik ediyorum. Poyraz Karayel efsanesini izlediğiniz için mutluyum.
Sana bela okuyacağım değmez. 😱 Ben de seni Çiğdem sandım da izledin mi diyorum. @Aserat @Çiğdem @Harunnn60
Diziler ara verince başladım, dizilerden bir ay sonraya yetiştirdim. Yine iyi hallettiğimi düşünüyorum. Sen izledin mi bu diziyi, hiç söylemiyorsun?
Ben alıntıladım birde.Sana bela okuyacağım değmez. 😱 Ben de seni Çiğdem sandım da izledin mi diyorum. @Aserat @Çiğdem @Harunnn60
Hadi geçmiş olsun. Bu sefer devamını getirebildin neyse ki.82. BÖLÜM (FİNAL)
Ah be... Ayşegül öldü, Poyraz delirdi... Sonunu biliyordum tabi, spoiler yemiştim daha önce ama bunu bilerek başlayıp izledim zaten. İyi ki de izlemişim, benim için efsane işlerden biri olarak hatırlanacak. Belli mi olur, yıllar sonra yeniden izlerim diziyi...
En sevdiğim sezon ilk sezondu, ardından iki, sonuncu olarak ise üçüncü sezon. Kesinlikle üçüncü sezon olmamalıydı, tadında bitmeliydi. Zorlama bir sezon olduğu açıktı, buna rağmen izlettirdi tabi ama eski tadı alamadım ben doğrusu.
Dizinin en sevdiğim yönü jenerik müziğiydi. Dizide kullanılan müzikler/şarkılar da çok hoştu.
Sema ve Sefer'in yokluğunu çokça hissettik. Dizinin en büyük renklerindendiler... Diziden kimler gelip geçmedi ki? Mete, Zafer, Adil Topal, Sinan Karayel, Çınar, İpek, Selçuk.....
Kuru fasulye, pilav ve cacık üçlüsünü unutmayacağız. Tüm ekibin emeklerine sağlık, sizinle geç tanıştığım için üzgünüm.
Şaka maka finale kadar geldiğiniz Yiğit beyciğim, tebrik ediyorum. Poyraz Karayel efsanesini izlediğiniz için mutluyum.
@Sherlock Yüzünden adım çıkacak nerelere bulaştırmış beni @Harunnn60 @Forumdash @xemrexxxDiziler ara verince başladım, dizilerden bir ay sonraya yetiştirdim. Yine iyi hallettiğimi düşünüyorum. Sen izledin mi bu diziyi, hiç söylemiyorsun?
Evlenecez de evlenecez Efsane sahne, efsane uyumSanırım İlker'in en sempatik hali. Bu sahne çok iyi yaa. Burçin"in mimikleri şahane.
Evlenecez de evlenecez Efsane sahne, efsane uyum
İzlerim ben de ara ara
7Başlamasının üstünden tam 6 yıl geçmiş. Gelmedi sizin gibisi.
Dizinin ilk bölümü yayınlandığı zaman 20 yaşındaydım yani vay bee. Zaman acımasızDün dizinin başlamasının 9. yıldönümüydü. İlk bölümü izlediğim günü daha dün gibi hatırlıyorum zaman ne çabuk geçti.