Poyraz Karayel - Genel Sohbet Konusu

"Sinan ölme" diye bir tweet atmıştım Ata Berk Mutlu favlamış ilk başlarda öldüğünü düşündüm ama sanırım ölmedi. Gerçi bilmiyorum İlker Kaleli öyle muhteşem bir oyunculuk sergiledi ki o sahnede bana oğlunun öldüğünü hissettirdi yani. :(

En Son Kuzey Güney'de Ali'nin ölümünde böyle kötü olmuştum sanırım o sahnede de Kıvanç Tatlıtuğ döktürmüştü.

Poyraz Karayel yeni sezona bomba gibi girdi. Normalde sezon finalinde olması beklenen o final sahnesi bu dizide yeni sezonun ilk bölümünde gerçekleşti bu da Poyraz Karayel'in farkını gösterir işte. Gerçekten bambaşka bir dizi umarım hak ettiği harika reytingleri alır. Ben bomba gibi bir yeni sezon bekliyordum evet ama ilk bölüm beklentimin çok çok üstünde oldu.

Bu dizi bir başka abi. :)

Yeni bölüm fragmanı açıklamasında "Sinan'ın hayatı tehlikeye mi giriyor?" demiş, fragmandan da çıkardığım ölmediği, ama hayati tehlikesi var. @sürgünüm de demin Twitter'dan bana mention attı, birisi de yapımcıdan ölmediğini duymuş onu söyledi.
Murat Özen, Haber1903'ün müdürü. Bugüne kadar yalan haber yaptığını görmedim. Tüm Beşiktaşlıları da tanıyor. Ordan bağlantısını kullanmış olmalı. :)

"Sinan ölme" diye bir tweet atmıştım Ata Berk Mutlu favlamış ilk başlarda öldüğünü düşündüm ama sanırım ölmedi. Gerçi bilmiyorum İlker Kaleli öyle muhteşem bir oyunculuk sergiledi ki o sahnede bana oğlunun öldüğünü hissettirdi yani. :(

En Son Kuzey Güney'de Ali'nin ölümünde böyle kötü olmuştum sanırım o sahnede de Kıvanç Tatlıtuğ döktürmüştü.

Poyraz Karayel yeni sezona bomba gibi girdi. Normalde sezon finalinde olması beklenen o final sahnesi bu dizide yeni sezonun ilk bölümünde gerçekleşti bu da Poyraz Karayel'in farkını gösterir işte. Gerçekten bambaşka bir dizi umarım hak ettiği harika reytingleri alır. Ben bomba gibi bir yeni sezon bekliyordum evet ama ilk bölüm beklentimin çok çok üstünde oldu.

Bu dizi bir başka abi. :)

Ben Sinan'ı vurarak ağzımıza ettiniz yazdım, beni de favlamış. :D

Ben de şuan ağlamıyorum gözüme toz kaçtı yazdım, ne tesadüftür ki beni de favlamış :F

Benim iki oldu, "Sinan bence komada olacak" demiştim onu da favlamış. :D

Gördüm. :D Yerim ben bu çocuğu ya neyse ki ölmemiş Sinan'sız olmazdı. :D

Bu arada Dizi Dizi Fav10 için de fena bir sahne kazanmış oldum. :A

Aynen ya Cumaya Kalsa'dan beri hastasıyım ben de Ata Berk'in, küçüklüğünden beri çok sevimli. :D

Dizi Dizi Fav10'da bu sahneyi kullanırsan şimdiden tam puanın hazır. :D

Çok iyi bir sezon açılışıydı. Yer yer sıkıcı kısımları vardı, ama Sinan'ın vurulması ve Poyraz'ın hali çok etkileyiciydi. Sinan'ın da öleceğini düşünmüyorum, fazla ağır olur bence. Yeni bölümü merakla bekliyorum.

Bölüm süperdi özlemişiz ama süresi çok uzundu bi 20 dk azaltsalar iyi olur. :)

Sinan ölmez ölmemeli. İlker geliştirmiş kendini son sahne çok etkileciliydi.

Bölümün ortalarında Poyraz parkta yatarken bira şişesi sarmışlar gazeteye ama bildiğin Didi'ydi o şeftalili. :D :D

Bölüm süperdi özlemişiz ama süresi çok uzundu bi 20 dk azaltsalar iyi olur. :)

Sinan ölmez ölmemeli. İlker geliştirmiş kendini son sahne çok etkileciliydi.

Bölümün ortalarında Poyraz parkta yatarken bira şişesi sarmışlar gazeteye ama bildiğin Didi'ydi o şeftalili. :D :D

Süre bu bölüme özeldi, hatta 141 dakika diyorlardı da 134 dakika sürmüş. :D Bundan sonra yine 120 dakika olur yani. :)

Bu arada Özkan Uğur, Hare Sürel, İdil Fırat ve Öykü Çelik de fazla bekletmeden gelecek bölümde gelirler umarım, çünkü Fırat Çelik kötü olmasa da biraz yetersizdi. Dediğim gibi Sinan'ın öleceğini de düşünmüyorum, eğer ölseydi fragman ve afişte öne çıkarılmazdı. Aksine Sinan bu sezon daha da önemli bir konuma sahip olacak gibi.

Sinan demişken son sahnenin etkileyiciliğinden bir daha bahsetmek istiyorum, İlker Kaleli ve Şebnem Hassanisoughi (bu arada jenerikte soyadı yanlış yazılımştı) çok iyi oynadı gerçekten. Resmen içime oturdu.

Sadrettin, Songül'ün sakladığı gerçekleri öğrendi. Sema da evlilik teklifini görünce düğünü bir anda planladı, ama işler karışacak gibi. Ayşegül ve Poyraz, Sinan nedeniyle tekrar yakınlaşacak gibi. Ayrıca Poyraz-Bahri sarılışı da içimi dağlamadı değil.

Son düzenleme:
Valla bu yıl düzenli takip edeceğim tek dizi olacak hak ediyor da.:D Dün güzeldi özellikle Poyraz'ın Ayşegül'ü kaçırması falan baya gülümsetti. Sonra bir ara böyle sıkılır gibi oldum falan ama son kısımda zirve yaptı.:D

Görüntü yönetmeni değişmiş, farkı hissediliyor KPA'da da kötüydü performansı adamın.
Ama çok özlemişiz be! İlker Kaleli dağıttı resmen. Bu bölüm sonu gözlerim doldu, haftaya hüngür hüngür ağlarım kesin. O fragman ne hele, Bahri'nin Poyraz'a sarılışı :(

Görüntü yönetmeni değişmiş, farkı hissediliyor KPA'da da kötüydü performansı adamın.
Ama çok özlemişiz be! İlker Kaleli dağıttı resmen. Bu bölüm sonu gözlerim doldu, haftaya hüngür hüngür ağlarım kesin. O fragman ne hele, Bahri'nin Poyraz'a sarılışı :(
ay pis pis gelmiş.ss