Poyraz Karayel - Genel Sohbet Konusu

Ve Hare Sürel de bu bölüm ile birlikte resmen diziye dahil oldu. Darısı Özkan Uğur, İdil Fırat ve Öykü Çelik'in başına, ama senarist her bölümde yeni bir karakter getirmeyi düşünüyor sanırım. Bu arada Sinan'ı jenerikte göremeyince bir an ödüm koptu, ama sadece yeri değişmiş. :)

@Tzira, @Bully, @xemrexxx, @-potterhead-

küçükük çocuğun aort damarına şetmiş kurşun pis @Çiğdem- in büyüleri hep.ss

sadrettin kudurdu :F ekranın en iğrenç çifti songül sadrettin :F

Taşkafa ve Ümran aşkı yavaş yavaş başlayacak gibi, dizideki en merak ettiğim çift onlar. Bu arada İdil Fırat da gelecek hafta geliyor, belli oldu. Ayrıca bu bölümün sezon açılışından çok daha iyi olduğunu da belirtmem lazım. :)

Edit: Meltem de kendini gösterdi sonunda, hoş gelmiş. :)

Güzel gidiyor bölüm Poyraz'la Ayşegül'ün kavga çok iyiydi. :D Bir de Zülfikar'in polisten kaçtığını öğrenince kızı kaçırması da iyiydi. :F

Sefer'in damatlık sahnesine ve "Hasan Yağmur" sahnelerine epey güldüm. Begüm'e de iyice üzüldüm, nedense seviyorum onu ben ya. Ama yeni saç tarzı pek olmamış, üstelik Sinan'ın saç modeliyle aynı olmuş neredeyse. :D

Neyse Sinan kefeni yırttı ya ne olursa olsun. Hare Sürel de iyi olmuş, Fırat Çelik'ten daha iyi en azından şu anlık.

Semanın gidişat iyi değil yalnız neyse bölüm yine süperdi Sadrettin kesinlikle öldürmeli bu sefer Songülü. :D