Poyraz Karayel - Genel Sohbet Konusu

Ekşi'de söylenen isimler: Haluk Bilginer, Erdal Beşikçioğlu, Şener Şen ve Uğur Yücel. :X
çetin tekindor da var :D @gizem ak
bence uğur yücel ya da şener şen olmasın musa uzunlara büyük gelir onların oyunculuğu diğer isimlerle aynı seviyede ya da daha iyi bahri babanın oyunculuğu :D

@Aserat adil topalın poyrazın babası olduğu nerde söylenmişti (b)

Son düzenleme:
Ve sonunda ilk bölümünü izledim,Poyraz Karayel dizisine kendi hayatımda başladım.112 dakikalık dev bir tanıtım bölümü vardı,ama neredeyse hiç sıkmadı diyebilirim.Dizinin en büyük artısı karakterlerin nerdeyse tamamının sempatik yüzlerden oluşması.Karakterler ve aktör seçimleri çok iyi.Konu geniş,Suskunlar`dan beri devamlı izlediğim bir dizi yoktu Muhteşem Yüzyıl dışında.Poyraz Karayel yazın dizi zamanımın tamamında yer alacak gibi:):)

Ve sonunda ilk bölümünü izledim,Poyraz Karayel dizisini kendi hayatımda başladım.112 dakikalık dev bir tanıtım bölümü vardı,ama neredeyse hiç sıkmadı diyebilirim.Dizinin en büyük artısı karakterlerin nerdeyse tamamının sempatik yüzlerden oluşması.Karakterler ve aktör seçimleri çok iyi.Konu geniş,Suskunlar`dan beri devamlı izlediğim bir dizi yoktu Muhteşem Yüzyıl dışında.Poyraz Karayel yazın dizi zamanımın tamamında yer alacak gibi:):)
Çok doğru bir tercih yapmışsın, gelecek sezon için bir izleyici daha kazanmış olduk böylece. :)

Ve sonunda ilk bölümünü izledim,Poyraz Karayel dizisine kendi hayatımda başladım.112 dakikalık dev bir tanıtım bölümü vardı,ama neredeyse hiç sıkmadı diyebilirim.Dizinin en büyük artısı karakterlerin nerdeyse tamamının sempatik yüzlerden oluşması.Karakterler ve aktör seçimleri çok iyi.Konu geniş,Suskunlar`dan beri devamlı izlediğim bir dizi yoktu Muhteşem Yüzyıl dışında.Poyraz Karayel yazın dizi zamanımın tamamında yer alacak gibi:):)
İyi ki başlamışsın gittikçe güzelleşecek dizi, bu senenin en güzel dizisi kesinlikle :bhr:

Poyraz Karayel 2
İzleyeli çok oldu aslında.Bölümde duygusal sahneler bence çok fazlaydı ve gereksizleştirdi sahneleri.Baba-oğul ilişkisinin üzerine çok gidiliyor,böyle devam ederse sıkıcı hale gelir o sahneler, dizinin reytingleri gittikce artıcak bildiğim kadarıyla demek ki böyle devam etmemiş.Aşk konusuna daha gelinmedi.İlk kıvılcımları atıldı sadece.Oyunculuklar Poyraz harika 3.bölümü de bu hafta sonu izleyeceğim:):)

Poyraz Karayel 2
İzleyeli çok oldu aslında.Bölümde duygusal sahneler bence çok fazlaydı ve gereksizleştirdi sahneleri.Baba-oğul ilişkisinin üzerine çok gidiliyor,böyle devam ederse sıkıcı hale gelir o sahneler, dizinin reytingleri gittikce artıcak bildiğim kadarıyla demek ki böyle devam etmemiş.Aşk konusuna daha gelinmedi.İlk kıvılcımları atıldı sadece.Oyunculuklar Poyraz harika 3.bölümü de bu hafta sonu izleyeceğim:):)
Baba-oğul sahneleri çok iyi aslında. Poyraz'ın iyi bir baba olduğunu da gösteriyor. :)

Çok uzun tutuldu bu bölümde.30 dakika içinde aynı temalı sahne 3 kez kullanıldı.3-cü yordu.Ama çok iyi konular var işlenecek.İyi başladı iyi devam ediyor:):ok:
Vallahi onu bunu bilmem de piyasadaki neredeyse tüm dizilere taş çıkartır, sen bir de ilerleyen bölümleri gör. :)

Yeni dedikodular var:
  • Yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı ve Kanbolat Görkem Arslan (Sefer) iddialara göre aşk yaşıyormuş.
  • Ayrıca başka bir iddiaya göre de Celil Nalkaçan (Zülfikar) ve Emel Çölgeçen (Sema)'in arası bozukmuş.

@xemrexxx, @Bully, @-potterhead-

Yeni dedikodular var:
  • Yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı ve Kanbolat Görkem Arslan (Sefer) iddialara göre aşk yaşıyormuş.
  • Ayrıca başka bir iddiaya göre de Celil Nalkaçan (Zülfikar) ve Emel Çölgeçen (Sema)'in arası bozukmuş.

@xemrexxx, @Bully, @-potterhead-
çağrı vila lostuvalı kadınmıymış ben erkek sanıyordum :F

Diziye gündüz başladım ve ilk bölümünü bu gece bitirdim. Uzun zamandan beri başlamayı düşünüyordum, bugüne kısmet oldu.

İlk bölüm biraz karakterleri ve onların yaşamını tanıtma amaçlı gibi olmuş, bu yüzden beklediğim kadar aksiyon yoktu ancak böylesi de iyiydi.
Poyraz ile Sinan arasındaki sahneler oldukça duygusaldı, Ataberk Mutlu benim sevdiğim birkaç çocuk oyuncudan biridir zaten. Hiç şımarmadan, rolünü yaşarmış gibi oynuyor.

Sefer ile Zülfikar'ın diyalogları da oldukça eğlenceliydi, bildiğim kadarıyla gelecek bölümlerde bu ikiliye daha fazla yer verilecek.

Bölümde en eğlendiğim sahne Poyraz'ın İsa'ya ödevinde yardımcı olduğu sahne oldu. Poyraz'ın ülkemiz hakkındaki tanımları çok iyiydi. :D

Poyraz'ın Sinan'ı takibi ve son sahne haricinde pek bir aksiyon yoktu. Ama yine de sıkıcı bir bölüm değildi ki ilk bölümün böyle sıkmaması çok iyi.

İlerleyen bölümler çok daha iyi olacak @Tzira, hatta "niye diziye başlamak için geç kaldım" diye hayıflanacaksın. Behzat Ç. tarzı bir şeyler istediğini söylüyordun, Poyraz tam da boşluğu doldurabilecek bir dizi. :)

Bu arada her gün 1 bölüm mü izleyeceksin? :X

İlerleyen bölümler çok daha iyi olacak @Tzira, hatta "niye diziye başlamak için geç kaldım" diye hayıflanacaksın. Behzat Ç. tarzı bir şeyler istediğini söylüyordun, Poyraz tam da boşluğu doldurabilecek bir dizi. :)

Bu arada her gün 1 bölüm mü izleyeceksin? :X

İki günde bir bölüm de izleyebilirim, zamanıma göre. :D

Ben günde iki bölüm izlemediğimde bile kendimi biraz yavaş buluyorum, sen ağırdan alacaksın galiba. Gerçi bitirdikten sonra gerisi önemli değil. :D @Tzira

Ben günde iki bölüm izlemediğimde bile kendimi biraz yavaş buluyorum, sen ağırdan alacaksın galiba. Gerçi bitirdikten sonra gerisi önemli değil. :D @Tzira

Dikkat sorunum olduğu için bir oturuşta izleyemiyorum, o yüzden böle böle izliyorum diziyi yani her gün bir bölüm izlesem de ağır giderim. :D

@Tzira çok sevindim başlamana, güzel dizidir. İlk bölüm en temposuz bölümü diyebilirim dizi ilerledikçe güzelleşiyor iyi seyirler :)