Ekşi'de söylenen isimler: Haluk Bilginer, Erdal Beşikçioğlu, Şener Şen ve Uğur Yücel.bence kando abimiz uğur polat da olabilri adil topal @Aserat
çetin tekindor da var @gizem akEkşi'de söylenen isimler: Haluk Bilginer, Erdal Beşikçioğlu, Şener Şen ve Uğur Yücel.
Çok doğru bir tercih yapmışsın, gelecek sezon için bir izleyici daha kazanmış olduk böylece.Ve sonunda ilk bölümünü izledim,Poyraz Karayel dizisini kendi hayatımda başladım.112 dakikalık dev bir tanıtım bölümü vardı,ama neredeyse hiç sıkmadı diyebilirim.Dizinin en büyük artısı karakterlerin nerdeyse tamamının sempatik yüzlerden oluşması.Karakterler ve aktör seçimleri çok iyi.Konu geniş,Suskunlar`dan beri devamlı izlediğim bir dizi yoktu Muhteşem Yüzyıl dışında.Poyraz Karayel yazın dizi zamanımın tamamında yer alacak gibi
Zaten söylemiştim forumda yazın izleyeceğimi.TV`de kaliteli diziler görmek güzel.112 dakikalık bir bölüm hiç sıkmadı ya çok şaşırdım ciddenÇok doğru bir tercih yapmışsın, gelecek sezon için bir izleyici daha kazanmış olduk böylece.
Baba-oğul sahneleri çok iyi aslında. Poyraz'ın iyi bir baba olduğunu da gösteriyor.Poyraz Karayel 2
İzleyeli çok oldu aslında.Bölümde duygusal sahneler bence çok fazlaydı ve gereksizleştirdi sahneleri.Baba-oğul ilişkisinin üzerine çok gidiliyor,böyle devam ederse sıkıcı hale gelir o sahneler, dizinin reytingleri gittikce artıcak bildiğim kadarıyla demek ki böyle devam etmemiş.Aşk konusuna daha gelinmedi.İlk kıvılcımları atıldı sadece.Oyunculuklar Poyraz harika 3.bölümü de bu hafta sonu izleyeceğim
Çok uzun tutuldu bu bölümde.30 dakika içinde aynı temalı sahne 3 kez kullanıldı.3-cü yordu.Ama çok iyi konular var işlenecek.İyi başladı iyi devam ediyorBaba-oğul sahneleri çok iyi aslında. Poyraz'ın iyi bir baba olduğunu da gösteriyor.
Vallahi onu bunu bilmem de piyasadaki neredeyse tüm dizilere taş çıkartır, sen bir de ilerleyen bölümleri gör.Çok uzun tutuldu bu bölümde.30 dakika içinde aynı temalı sahne 3 kez kullanıldı.3-cü yordu.Ama çok iyi konular var işlenecek.İyi başladı iyi devam ediyor
çağrı vila lostuvalı kadınmıymış ben erkek sanıyordumYeni dedikodular var:
- Yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı ve Kanbolat Görkem Arslan (Sefer) iddialara göre aşk yaşıyormuş.
- Ayrıca başka bir iddiaya göre de Celil Nalkaçan (Zülfikar) ve Emel Çölgeçen (Sema)'in arası bozukmuş.
@xemrexxx, @Bully, @-potterhead-
Günaydın, uyan da balığa çıkalım.çağrı vila lostuvalı kadınmıymış ben erkek sanıyordum
İlerleyen bölümler çok daha iyi olacak @Tzira, hatta "niye diziye başlamak için geç kaldım" diye hayıflanacaksın. Behzat Ç. tarzı bir şeyler istediğini söylüyordun, Poyraz tam da boşluğu doldurabilecek bir dizi.
Bu arada her gün 1 bölüm mü izleyeceksin?
Ben günde iki bölüm izlemediğimde bile kendimi biraz yavaş buluyorum, sen ağırdan alacaksın galiba. Gerçi bitirdikten sonra gerisi önemli değil. @Tzira