11.Bölüm Fragmanı
@denizz19 @*YıldırıM* @HachiKo @hayret bi şey @gözlemci @-potterhead- @eros @Yiğitt
@denizz19 @*YıldırıM* @HachiKo @hayret bi şey @gözlemci @-potterhead- @eros @Yiğitt
Geç kalmadın mı ))) hani sen bana ablalı kısımları atıyordun.11.Bölüm Fragmanı
Sonunda sana göre bir bölüm )))Vayy bayağı çatışmalı bir bölüm geliyor.![]()
Kimse paylaşmayınca iş başa düştü geç de olsa paylaştık işte, bomba olmuş fragman.Geç kalmadın mı ))) hani sen bana ablalı kısımları atıyordun.
Sonunda sana göre bir bölüm )))
Kolay beğenmiyorum ne yapayım yani.Geç kalmadın mı ))) hani sen bana ablalı kısımları atıyordun.
Sonunda sana göre bir bölüm )))
Aynen fragman baya güzel 6.bölümse bırak seni yormayayım ben bulurum olmadı )))Kimse paylaşmayınca iş başa düştü geç de olsa paylaştık işte, bomba olmuş fragman.
O dediğim sahne 6.bölümden, youtube'ta baktım da bulamadım, star tv'nin sitesinden bakacaz artık, biraz zamanımı alır ama o.![]()
Sen assolistmisinKolay beğenmiyorum ne yapayım yani.![]()
ooo çok sevindimmm beğenemeneMüjdemi isterim, diziyi beğendim. Beklediğimden daha iyi çıktı. Artık size yetişmek için yarından itibaren günde 2 bölüm izlemem lazım. Dizi bu sürükleyicilikte giderse onu da yaparım herhalde. Sezonun en iyi dizilerinden biri.![]()
Assolistler beğenmiyorlar mı hiçbir şeyiAynen fragman baya güzel 6.bölümse bırak seni yormayayım ben bulurum olmadı )))
Sen assolistmisinZevklerin benle hemen hemen aynı .ss
Ne oyu seçim vardıda haberim mi yok 😱Assolistler beğenmiyorlar mı hiçbir şeyideğilim ama beğenmedim. Ayrıca bu hafta oy kullandın mı sen
![]()
MusicSurvivorNe oyu seçim vardıda haberim mi yok 😱
alperle dilara kardeş 2 bölüm önce konuştuktan sonraNiye normalde ne izliyorsunda netten izliyecen ?
Sende alemsin varyaKardeş çıkmayacak O Alperin karısı kılıklı karınında gözü Cihandaydı karı koca askıntılar
Ulan İstanbul'a emanet Pazartesi akşamlarım.![]()
Bende belediye seçimleri vardıda onlarımı atladım diyecektim ))) ama onuda kullanmayı unuttum hayır sana 5 puan vermiştim ((MusicSurvivor![]()
Bende belediye seçimleri vardıda onlarımı atladım diyecektim ))) ama onuda kullanmayı unuttum hayır sana 5 puan vermiştim ((
Sen niye halen şu kafa sallayan kafayı kullanıyon??
Çok seviyorum ondanSen niye halen şu kafa sallayan kafayı kullanıyon??![]()
Bende içinde yine bir sinsilik var ,diye düşünüyorumÇok seviyorum ondan![]()
Beni öyle tanıdıysan üzülürüm.Bende içinde yine bir sinsilik var ,diye düşünüyorum![]()
Ne diyim ki sana )))Beni öyle tanıdıysan üzülürüm.![]()
Sen ilk zamanlar Sıla'yı çok seviyordun ne değişti de İremci oldunNe diyim ki sana )))