Ben gördüm seni lo tom cruiseyi andırıyosun ama çok azayol bnm tipim tom cruise gibi @Çiğdem- in uydurması by![]()
Ben gördüm seni lo tom cruiseyi andırıyosun ama çok azayol bnm tipim tom cruise gibi @Çiğdem- in uydurması by![]()
O zaman yarına kadar meraktan çatlayacağım kesin.Harika başladı bölüm bir saniyesi boş geçmedi reklama kadar ve 21:31 reklam.
Belli, Twitter yine Keriman caps'leriyle dolup taşıyor. Yarına kadar nasıl beklenir ki şimdi Keriman'cığım?Valla Nurgül döktürdü bu bölüm yine Keriman reyiz keza öyle @aserat54![]()
Dünkü bölümü yoğunluktan dolayı izleyemedim, akşam izleyeceğim, demek Alper Cihan'ı vurmuş ha haftaya daha da patlar reytingler.
Aynen vurulduDünkü bölümü yoğunluktan dolayı izleyemedim, akşam izleyeceğim, demek Alper Cihan'ı vurmuş ha haftaya daha da patlar reytingler.![]()
Fragman müthişti zaten bölümün süper olacağını tahmin ediyordum ben de.Aynen vurulduBu hafta totalde düşmüş galiba AB grubunda da oysaki süper bölümdü.
![]()
Keriman bu bölümde bir Almanca konuşmuş göreceksinFragman müthişti zaten bölümün süper olacağını tahmin ediyordum ben de.Abc1'de de 12'ye çıkmış ama dur açayım reyting konusunu.
![]()
Keriman bu bölümde bir Almanca konuşmuş göreceksinFragman müthişti zaten bölümün süper olacağını tahmin ediyordum ben de.Abc1'de de 12'ye çıkmış ama dur açayım reyting konusunu.
![]()
![]()
Tamam anladık niye 3 kez alıntı yapıyorsun.Keriman bu bölümde bir Almanca konuşmuş göreceksin
Keriman bu bölümde bir Almanca konuşmuş göreceksin
Keriman bu bölümde bir Almanca konuşmuş göreceksin![]()
Forum donuyor ne yapayımTamam anladık niye 3 kez alıntı yapıyorsun.![]()
Aaaa işler daha da kızışacak,reytingler daha da yükselecektir.Bölüm sonunda Alper cihanı silahla vurdu @EFE UYSAL