Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölümü dün akşam izledim, süper bir bölümdü, nasıl geçtiğini anlamadım.

Özkan gelince dizi daha bir güzelleşti sanki, dünkü bölüme damgasını vurdu adam. :D Keriman'la olan diyalogları baya güldürdü. :D Çok iyi bir oyunculuğu var Tolga Tekin'in. :)
Haftaya Özkan-Cansu kavuşması olacak merakla bekliyoruz. :D

Alper, Cihan'ı vurarak sonunu hazırladı. Bence sadece korkutmak istiyordu ama Cihan hamle yapınca silah patladı. Hapse girer herhalde, bu durumdan yırtması zor.

Ozan tam Hazal'a karşı yumuşamaya başlamıştı ki Hazal'ın kendisini ihbar ettiğini öğrendi. Herkes durumu öğrenince Hazal cadısı napacak bakalım :D

Özkan'ın gelişiyle Cihan ve Gülseren'in ilişkisi de çıkmaza girdi gibi, bence Özkan Cansu'yu almak isteyecek. Bekliyoruz gelecek bölümü. :)

Evde diziyi biraz izledim Keriman yemek yedikçe annem boğazında kalsın diye söyleniyor bir gün bu beddualar tutacak diye korkuyorum valla.:F Çok iğrenç ve itici bir kadın bee.:(

Fragman çok iyi yine. Cansu-Özkan sahnelerini bekliyorum merakla özellikle. :D

Bu bölüm neydi öyle Cihan feci benzetti Özkanı,Keriman-Özkan didişmeleri ve Keriman-Rahmi insanı güldürür yaa =))

Rahmi levyeyle kafa göz daldı Alper' e )) Gülseren biçaresiz evine döndü ve Özkan içip Gülserene saldırınca olanlar oldu )))

Birkaç bölümlük aradan sonra bugün yeniden diziyi izledim. Çok güzel bir bölümdü, özlemişim.
Hazal yine yaptı yapacağını.