İlk 10 bölümü izledim, ama gerisi gelmedi. En son Cihan vurulmuştu, sonrasını izleyemedim. Çok dizi izlemek insanı yoruyor. Ama yazın bakarım büyük ihtimalle.Izle yazin izle 😉
Pişman olmazsin super dizi
Evet hakliyim ya dizide iyi karakter yok![]()
İlk 10 bölümü izledim, ama gerisi gelmedi. En son Cihan vurulmuştu, sonrasını izleyemedim. Çok dizi izlemek insanı yoruyor. Ama yazın bakarım büyük ihtimalle.Izle yazin izle 😉
Pişman olmazsin super dizi
Evet hakliyim ya dizide iyi karakter yok![]()
ya ben son 4 bölümü izleyemedim yarın başlıcam öyle yorumlayım artıkOncelikli olarak fragmanlar artık persembe cikacakmis @gözlemci @Ahmad @denizz19 @Çiğdem- @gözlemci @ABAY_06 @hayret bi şey
Ayol dizideki herkes hakli love herkes kötü nerdeyse
Gülseren : Dizide iyi gibi gosterilen kadın gurur falan yapıyor hazali falan seviyor ve göremediği için analik duygusunu cansu üstünde deniyor surekli kullandığı söz "Canım benimmm" lafıdir.Ama evli adamla (karisiyla arasi bozuk olabilir ama olsun sonuçta çocuğu falan var ) ne işin var senin bre gülseren sana erkekmi yok😉 😉
Hazal : Dizide kötü olarak gosterilen kız aslında iyi kız yalnızca hakkı olani istiyor ve yillardir onun yerine o köşklerde yaşayan kızi sevmiyor, köşkte surekli kalmak için Gülsereni satiyor ama icten içe pismanlik duyuyor çünkü oda biliyor ki bu hayatta gülseren kadar onu seven yok.Abisi annesi babasi dedesi herkes kötü davraniyor kıza ben olsaydim bende böyle olurdum diye düşünüyorum ama ben eski ailemi kolay satmazdim (Köşkte yaşamak var ama düşünmek lazim ) hadi sattım diyelim kendimi hazal gibi gercek anneme ve diğer kıza ezdirmezdim hazalda ezdirmemeye çalışıyor ama herkes cansunun tarafinda ...
Iyi davraninca suç , kötü davraninca suç.. Ohhh iyide yaptı Cansunun defterini denize atarak
Cansu : Dizinin iyi gosterilen ama bence o kadarda iyi olmayan kızı. Hatirlarmisiniz bilmem ilk bolumler yemeğe gelmislerdi hazallar ve bu kız hazala evi doğru düzgün gezdirmemisti neymis efendim burasi abisinin odasiymis burasi babasinin odasiymis ayol bu ev bu kızın haklıydı ve istediği gibi gezebilirdi.Hazal Cansuya burdan beri gıcık ki hakli ben olaydim saçını başını yolardim o yellozun ayol o kim oluyorda benim öz ailemin evini gezmeme karışıyor ?? Dilarayi çok çabuk sattı halbuki annesi cansuyu aşırı seviyor ama neymie efenim gulserenle kalmaliymis gulserende gulseren ayol sen düşman yaptin dilarayi gülserene biraz yaw .ss .ss .ss
Ayrıca sevdiğin çocuk amma şey çıktı be hazal ona çıktığı var dediği anda doğru düzgün tepki bile vermedi hemen hazali yemeğe götürdü abe kızım demek o kadarda tercih edilecek biri degilsin 😉
Dilara : Kocasını elinde tutmaya çalışan gururlu kadın ... Kötü gosteriliyor ne yazikki ama bir yandanda haklı ! Çocuklarinin babasindan ayrilmak istemiyor ve biliyorki sirket batacak bosaninca yani takdir ediyorum Dilara yi elinde tutmak için herşeyi yapiyor yani böyle bir kadini bırakıp Gulserene Run run run yapan Cihanı şiddetle kınıyoruz !! Bu kadin iyi biri kocası yüzünden ve o dedenin doldurmalari yüzünden bu halde bide avukat geldi dilaranin beynini yıkıyor resmen .ss
Cihan : Dizinin paylaşılamayan erkeği....
Aslında o kadarda yakışıklı olmayan ama nedense iki kadinida elinde tutmayı başaran erkek...
Dilara gibi karısı varken gidiyor dışarıya ? @destere bu adam neden böyle .ss .ss
Ayol dilara birakilirmi be neymiş efendim hep elalemi dusunuyormus 19 yil nasıl evli kalabilmistr falanda filanda yahu o kadın bütün aileyi çekip çeviren kadin ve yazıktir gunahtir!!! Alpere vekaletini iyiki verdi diyorum dilara için çünkü bu cihan iyice cosmustu.ss
Cihanda hakli lo aslinda mutsuz evliligi var ve gulseren gibi Tatlisko bi kadın görünce hemen aşık oluverdi ....
Ozan : Bu çocuğa uyuzum ben uyuzzzz .ss .ss .ss
Hazali tanimamasindan sonra bu çocuğa uyuz olmaya başladım şimdide hazal gitti ona 12.750 lik saat aldi bu gidiyor dandik deftere bakıyor brn olucam orda hazalimmm diye sarilirdim lo kıza![]()
Annesini hiçbir şekilde dinlemiyor ama babasindan çok annesi seviyor bu çocuğu yani senin ekmeğin babanda değil ananda be ozan .
Tutturmus benim kız kardesim cansu hazalda kim diye ilk bolumden beri Allah seni bildiği gibi yapsin sonra neden hazal cansuya gıcık neden boyle davraniyor !?!?!?!? Senin de payin var bunda ben senin yerinde olucidim hazala iyi davranirdim bağrıma basardim hazal ve cansuya ayni davranirdim neymiş efendim hazal yine defteri denize atma gibi bişi yaparsa evi terketcekmis ne halin varsa gör biz @destere giller olarak seni sevmiyoruz canim hade başka kapiya.. bide üniversite puanida berbatmis bunuda öğrendik annesi diyor çalış iyi yerleri kazanmak için çabala bu onu takmiyor bilr off anne yinemi baskalariyla karsilastiriyosun beni yeterr falan diyor a be canim baban aşırı zengin en iyi okula gidiyon altinda koskoca köşk , hizmetciler var en iyi dersanelere gidiyon özel derslerin alasini almissindir herıld yani iyi yerleri kazanacaksin yani dilara haklı bu konuda
Aslinda buda haklı haa babam o kadar zengin olcak salardim ben lise bile okumazdim
Ama anamlar beni evden atardi lo orasi da ayri mesele
Sonuç olarak dizide herkes kötü herkes kendi aleminde[HASHTAG]#YuruBeParamparca[/HASHTAG]
[HASHTAG]#EndegisikkarakterlidiziParamparca[/HASHTAG]
[HASHTAG]#ParamparcaForever[/HASHTAG]
@xemrexxx @Bully @mrt-06 @vadikızı @MelankoliK @HachiKo @*YıldırıM* @-potterhead- @aserat54 @EFE UYSAL @eros Bu da benim analizim haksizmiyim ama ???
Note : 6-7 kisiyi yazabildim digerlerinide yazaydim kimse okumazdi![]()
Paramparça zevk veriyor ne yormasi lo[emoji7] [emoji7]İlk 10 bölümü izledim, ama gerisi gelmedi. En son Cihan vurulmuştu, sonrasını izleyemedim. Çok dizi izlemek insanı yoruyor. Ama yazın bakarım büyük ihtimalle.![]()
Tamam o zaman bekliyoruzya ben son 4 bölümü izleyemedim yarın başlıcam öyle yorumlayım artık![]()
Söylediğim şey, 4-5 dizi izleyince yorulmamdı.Paramparça zevk veriyor ne yormasi lo[emoji7] [emoji7]
İnşallah izlersin 😉
Aa o bölümde heyecanliydi 😱 😱😉
Tamam o zaman bekliyoruz![]()
😉
Birazdan birşeyler de ben izah edeceğimOncelikli olarak fragmanlar artık persembe cikacakmis @gözlemci @Ahmad @denizz19 @Çiğdem- @gözlemci @ABAY_06 @hayret bi şey
Ayol dizideki herkes hakli love herkes kötü nerdeyse
Gülseren : Dizide iyi gibi gosterilen kadın gurur falan yapıyor hazali falan seviyor ve göremediği için analik duygusunu cansu üstünde deniyor surekli kullandığı söz "Canım benimmm" lafıdir.Ama evli adamla (karisiyla arasi bozuk olabilir ama olsun sonuçta çocuğu falan var ) ne işin var senin bre gülseren sana erkekmi yok😉 😉
Hazal : Dizide kötü olarak gosterilen kız aslında iyi kız yalnızca hakkı olani istiyor ve yillardir onun yerine o köşklerde yaşayan kızi sevmiyor, köşkte surekli kalmak için Gülsereni satiyor ama icten içe pismanlik duyuyor çünkü oda biliyor ki bu hayatta gülseren kadar onu seven yok.Abisi annesi babasi dedesi herkes kötü davraniyor kıza ben olsaydim bende böyle olurdum diye düşünüyorum ama ben eski ailemi kolay satmazdim (Köşkte yaşamak var ama düşünmek lazim ) hadi sattım diyelim kendimi hazal gibi gercek anneme ve diğer kıza ezdirmezdim hazalda ezdirmemeye çalışıyor ama herkes cansunun tarafinda ...
Iyi davraninca suç , kötü davraninca suç.. Ohhh iyide yaptı Cansunun defterini denize atarak
Cansu : Dizinin iyi gosterilen ama bence o kadarda iyi olmayan kızı. Hatirlarmisiniz bilmem ilk bolumler yemeğe gelmislerdi hazallar ve bu kız hazala evi doğru düzgün gezdirmemisti neymis efendim burasi abisinin odasiymis burasi babasinin odasiymis ayol bu ev bu kızın haklıydı ve istediği gibi gezebilirdi.Hazal Cansuya burdan beri gıcık ki hakli ben olaydim saçını başını yolardim o yellozun ayol o kim oluyorda benim öz ailemin evini gezmeme karışıyor ?? Dilarayi çok çabuk sattı halbuki annesi cansuyu aşırı seviyor ama neymie efenim gulserenle kalmaliymis gulserende gulseren ayol sen düşman yaptin dilarayi gülserene biraz yaw .ss .ss .ss
Ayrıca sevdiğin çocuk amma şey çıktı be hazal ona çıktığı var dediği anda doğru düzgün tepki bile vermedi hemen hazali yemeğe götürdü abe kızım demek o kadarda tercih edilecek biri degilsin 😉
Dilara : Kocasını elinde tutmaya çalışan gururlu kadın ... Kötü gosteriliyor ne yazikki ama bir yandanda haklı ! Çocuklarinin babasindan ayrilmak istemiyor ve biliyorki sirket batacak bosaninca yani takdir ediyorum Dilara yi elinde tutmak için herşeyi yapiyor yani böyle bir kadini bırakıp Gulserene Run run run yapan Cihanı şiddetle kınıyoruz !! Bu kadin iyi biri kocası yüzünden ve o dedenin doldurmalari yüzünden bu halde bide avukat geldi dilaranin beynini yıkıyor resmen .ss
Cihan : Dizinin paylaşılamayan erkeği....
Aslında o kadarda yakışıklı olmayan ama nedense iki kadinida elinde tutmayı başaran erkek...
Dilara gibi karısı varken gidiyor dışarıya ? @destere bu adam neden böyle .ss .ss
Ayol dilara birakilirmi be neymiş efendim hep elalemi dusunuyormus 19 yil nasıl evli kalabilmistr falanda filanda yahu o kadın bütün aileyi çekip çeviren kadin ve yazıktir gunahtir!!! Alpere vekaletini iyiki verdi diyorum dilara için çünkü bu cihan iyice cosmustu.ss
Cihanda hakli lo aslinda mutsuz evliligi var ve gulseren gibi Tatlisko bi kadın görünce hemen aşık oluverdi ....
Ozan : Bu çocuğa uyuzum ben uyuzzzz .ss .ss .ss
Hazali tanimamasindan sonra bu çocuğa uyuz olmaya başladım şimdide hazal gitti ona 12.750 lik saat aldi bu gidiyor dandik deftere bakıyor brn olucam orda hazalimmm diye sarilirdim lo kıza![]()
Annesini hiçbir şekilde dinlemiyor ama babasindan çok annesi seviyor bu çocuğu yani senin ekmeğin babanda değil ananda be ozan .
Tutturmus benim kız kardesim cansu hazalda kim diye ilk bolumden beri Allah seni bildiği gibi yapsin sonra neden hazal cansuya gıcık neden boyle davraniyor !?!?!?!? Senin de payin var bunda ben senin yerinde olucidim hazala iyi davranirdim bağrıma basardim hazal ve cansuya ayni davranirdim neymiş efendim hazal yine defteri denize atma gibi bişi yaparsa evi terketcekmis ne halin varsa gör biz @destere giller olarak seni sevmiyoruz canim hade başka kapiya.. bide üniversite puanida berbatmis bunuda öğrendik annesi diyor çalış iyi yerleri kazanmak için çabala bu onu takmiyor bilr off anne yinemi baskalariyla karsilastiriyosun beni yeterr falan diyor a be canim baban aşırı zengin en iyi okula gidiyon altinda koskoca köşk , hizmetciler var en iyi dersanelere gidiyon özel derslerin alasini almissindir herıld yani iyi yerleri kazanacaksin yani dilara haklı bu konuda
Aslinda buda haklı haa babam o kadar zengin olcak salardim ben lise bile okumazdim
Ama anamlar beni evden atardi lo orasi da ayri mesele
Sonuç olarak dizide herkes kötü herkes kendi aleminde[HASHTAG]#YuruBeParamparca[/HASHTAG]
[HASHTAG]#EndegisikkarakterlidiziParamparca[/HASHTAG]
[HASHTAG]#ParamparcaForever[/HASHTAG]
@xemrexxx @Bully @mrt-06 @vadikızı @MelankoliK @HachiKo @*YıldırıM* @-potterhead- @aserat54 @EFE UYSAL @eros Bu da benim analizim haksizmiyim ama ???
Note : 6-7 kisiyi yazabildim digerlerinide yazaydim kimse okumazdi![]()
Et et 😉Birazdan birşeyler de ben izah edeceğim![]()
Şimdi gelelim açıklamaya kısa ve net olacak benimkilerEt et 😉
Ah be bu kizlarada yazık ha ikiside aynı çocuğa aşık oluyolar çocuk mafyanin çocuğu çıkıyor galiba![]()
Hepsine katiliyorum özellikle gülseren konusuna o arkadaşı nasıl sabrediyor bu kadına anlamıyorum 😱Şimdi gelelim açıklamaya kısa ve net olacak benimkiler
Dilra; Aslında kötü kadın değil sadece salak evet salak diyorum çünkü kocasını çok seviyor geri kazanmak istiyor ama attığı adımlar aptalca.
Hazal; Aslında bakarsan kötü bir karakter değil sadece gözü parada, paranın hatrına bazı şeylere katlanıyor bazı şeyleride görmezden geliyor.
Cansu; Melek gibi gözüksede bence sadece emin adımlarla yürüyen aslında hazal'dan farkı olmayan sadece biraz daha saf ve yumuşak karakterli dışa vurmuyor ,sinsi dediklerimizden.
Gülseren; Bencil,egoist'in teki hep kendini düşünüyor. Derya ile cafe açtı habire onun işlerini aksatıyor , tek derdi Hazal olan ve Cansuya sevgi gösterisinde bulunan birisi.
Keriman; Gözü para ve şöhrette olan sadece paraya tapan daha doğrusu Eurolara tapan biri, Para ver sanını al tarzında.
Derya arkadaşım diye katlanıyor ama Gülseren hep kendi çıkarlarını göz ediyorHepsine katiliyorum özellikle gülseren konusuna o arkadaşı nasıl sabrediyor bu kadına anlamıyorum 😱
Cansuda bencede aşırı sinsilik var asıl boylelerinden korkacaksin anali kızlı dizinin sinsileri lo bunlar gercekten 😱 😱![]()
![]()
Ama arkadaslikta bir yere kadar loDerya arkadaşım diye katlanıyor ama Gülseren hep kendi çıkarlarını göz ediyoryok fırıncılaır almadı vs , ben olsam arkadaşlığımı keserdim de işte...
Fırını getiren adamlar geldi kapıda 1 saat bekledi gülseren almamış o alacakmış,deryayı aradı adamlar derya gelip aldı yaAma arkadaslikta bir yere kadar loderya saflari oynuyor garibim .ss
Fırıncılar almadi diye bişi mi olmustu
Bi de hemen cansuya ısınması falan iyicene değişik oldu yani bu kadin degilmiydi dilaraya o benim kızım o benim kızım diye bağıran hazal icin ??![]()
![]()
Aynen haFırını getiren adamlar geldi kapıda 1 saat bekledi gülseren almamış o alacakmış,deryayı aradı adamlar derya gelip aldı ya![]()
Hadi orada bi anne kızına ısınmak zorunda öyle veya böyleama Cihana yaklaşmak için ısınıyor
![]()
Adam normalde geçen senelerde ÖBGZK ile mütiş performans setgilemişti ama paramparçada umduğum gibi değil.Aynen ha
Bu senarist- yonetmenin gülsereni haklı cikartcam diye atmadiklari takla yok ama haklı degilEger zengin bişi olaydi kimseyi saymazdi herkese kibirle bakardi
Gör Cihan bu kadindaki kötülüğü gör
Bide Cihanin şu sozlerine hastayim :
Dilara gulserenin kuzeniyle gosterilen resmini gostermisti buda "Yalancisin çık, Çık dilara, Git dilara,Yalancisin git dilara falan diyor ama adamda duygu falan oynamiyor çok donuk söylüyor o lafiBen Dilaranin yerinde olaydim gülme krizine girerdim
![]()
Adam normalde geçen senelerde ÖBGZK ile mütiş performans setgilemişti ama paramparçada umduğum gibi değil.Dilaraya direkt yalancısın diyor ne malum yalan olduğu senaryoda da bozmalar oluyor düzgün bir diyolog kursunlar
Gülseren dizide masum gösteriliyor ama şeytanın tekibana kalırsa da zengin olsaydı herkese kibirle bakardı,dur evlensin cihanla görecez gerçek yüzünü.
![]()
Dilara niye Özkan'la olsunEvet ya hele cemileyle bi sahnesi vardi ( cemile hamile kalmıştı ) o sahnede aşırı gercekciydiAma burda çok donuk dizi hazal ve dilara sayesinde tuttu yani resmen .ss
Evet adam akıllı diyalog yazamiyorlar bu adama diyaloglar çok komik oluyor![]()
O Gülseren yokmu o gülseren evlenince bakalim dediğin gibi neler yapicak ki bence gayet kibirli bişi olcak parayi bulunca gercek kimliğine bürüncek
O degilde bunlar evlenince dilara kimle olcak ozkanlami![]()
allahım delircem izleyemedim daha bölümleri fırsat bulamadım ya off@Çiğdem- @gözlemci @xemrexxx @denizz19 @Ahmad @MelankoliK @vadikızı @ABAY_06 @hayret bi şey fragmani neden paylasmadiniz lo superdi günde 4-5 defa izliyorum
Aaallahım delircem izleyemedim daha bölümleri fırsat bulamadım ya off
Etiketin gelmedi@Çiğdem- @gözlemci @xemrexxx @denizz19 @Ahmad @MelankoliK @vadikızı @ABAY_06 @hayret bi şey fragmani neden paylasmadiniz lo superdi günde 4-5 defa izliyorum