13.bölümden beri izleyemedim tam izlim diyorum birşey çıkıyorAa
Olsun ya izlersin bi ara super bolumler
En son nerde kaldin![]()
misafir geliyor izleyemiyorum 4 bölüm izlemem lazım ya
13.bölümden beri izleyemedim tam izlim diyorum birşey çıkıyorAa
En son nerde kaldin![]()
İnşallah izlersin13.bölümden beri izleyemedim tam izlim diyorum birşey çıkıyor
tşkler alpercim biliyorum izlememde sorun yokda evde vakit bulamıyorumİnşallah izlersin
Eskiden youtubeden izlenmiyordu engellemislerdi bolumleri ama 14 den sonra actilar diye biliyorum en olmadi baska siteden izlersin ben mailrudan indiriyordum artik youtube açtığı icin youtubeden![]()
allahım delircem izleyemedim daha bölümleri fırsat bulamadım ya off
Aa
En son nerde kaldin![]()
Etiketin gelmedi
Offf ne bölüm bu ,süper yine ,Hazal ne şanslı kız
erkan petekkaya dizilerde öpüşmem kuralını paramparçada bozmuş tabi buldu nurgülü totoş.ss @destere @Çiğdem- @aserat54O tokadı Nurgül mü yiyor?![]()
Aynen ya karagulu solladi bile lo her bölümde ayri heyecan oluyor kalbim dayanmıyor ama çok güzel dizi yani pazartesilerini bu dizi sayesinde sevdim bana karagulun ilk sezondaki havasini veriyor Allah bozmasinAteşler falan dizi Karagül'e dönmüş herhalde @cookies)
Karagül de canlandı bakmıyor musun diziye ? 😵Aynen ya karagulu solladi bile lo her bölümde ayri heyecan oluyor kalbim dayanmıyor ama çok güzel dizi yani pazartesilerini bu dizi sayesinde sevdim bana karagulun ilk sezondaki havasini veriyor Allah bozmasin
Iste dizi bundan dolayi izleniyor çok iyi bir havasi var![]()
Yok lo bu kadar dizinin icine bi de karagulu koyamam ben ben fragmanlardan anlıyorum diziyi merak etme takip ediyormus kadar oluyorumKaragül de canlandı bakmıyor musun diziye ? 😵
Fragman on numara yinede Cihana tezgah var sanırsamPARAMPARÇA 20. BÖLÜM FRAGMANI :
Olay olay olayyyy holeyyy o sondaki kadın kim ve cihanla neler yapiyorlar ve ve onlari kim cekiyor ??
@Çiğdem- @gözlemci @xemrexxx @denizz19 @Ahmad @MelankoliK @vadikızı @ABAY_06 @hayret bi şey
Fragman her Cuma Sizlerle....
(Neden bu kadar geç çıkıyor bu fragman .ss )
Etiket gitmemis olabilir ama paylasayim dedim oyşşluk bi fragman yaa![]()
13.bölümden beri izleyemedim tam izlim diyorum birşey çıkıyor
İnşallah izlersin
Eskiden youtubeden izlenmiyordu engellemislerdi bolumleri ama 14 den sonra actilar diye biliyorum en olmadi baska siteden izlersin ben mailrudan indiriyordum artik youtube açtığı icin youtubeden![]()
O tokadı Nurgül mü yiyor?![]()
Fragman on numara yinede Cihana tezgah var sanırsam![]()
en son 14.bölümü izledim devamını getiremiyorum devam ettirmem lazımne güzel tanıtıyorlsr diziyi yavurlara cannesda))) kız @Çiğdem- çatla
@Forumdash @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 44268
Aynen haklısın. Istanbul gibi bir şehirde 4-4.5 saat o şekilde kalması pek inandırıcı değil. Yani toprak ıslak olabilir ama yani orda can çekişirken birşey yapamamaları sinir etti.Ahhh Gülseren arabayi ne güzel hareket ettiriyor![]()
![]()
Ya hazal yada bacağı gidecek ne demek nolet herif kurtaramadiniz getti hazali kız 4.30 saattir istanbulun göbeğinde ustunde arabayla duruyor .ssss .ssss .sss
@Çiğdem- @denizz19
@Ahmad @MelankoliK
@vadikızı izliyormusunuz![]()
![]()
[HASHTAG]#HazalForever[/HASHTAG] [HASHTAG]#HazalQalpPen[/HASHTAG]
[HASHTAG]#TurkiyeHazalIcinHareketeGeciyor[/HASHTAG]