Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen haklısın. Istanbul gibi bir şehirde 4-4.5 saat o şekilde kalması pek inandırıcı değil. Yani toprak ıslak olabilir ama yani orda can çekişirken birşey yapamamaları sinir etti.
Mesela en sade küçük helikopter ile inebilirdiler arabanın yan tarafına.
Aynen ya :)
Bide Gülseren nasil kaldirdi o arabayi da hazal kurtuldu yani o celimsiz kadın parlaklarin kaldiramadığı arabayi kaldirdi 😱 😱

Aynen ya :)
Bide Gülseren nasil kaldirdi o arabayi da hazal kurtuldu yani o celimsiz kadın parlaklarin kaldiramadığı arabayi kaldirdi 😱 😱
Konu evladı olunca tüm gücüyle yaptı. :)
Hazal iyileşmiş. Ama aklı başına gelmemiş yine.

Bölümün bittiği sahne çok anlamsızdı. Pat diye bitti. :D
İşte pat diye bitti ama neden Cansu anasına kötü kötü baktı kadının suçu ne yani :(
Bu Gülseren neden böyle lo ben olacaktım o kızıl saçlı kadinin ağzını burnunu kırmıştım burnunuda eline vermistim .... :(

İşte pat diye bitti ama neden Cansu anasına kötü kötü baktı kadının suçu ne yani :(
Bu Gülseren neden böyle lo ben olacaktım o kızıl saçlı kadinin ağzını burnunu kırmıştım burnunuda eline vermistim .... :(
Annesine bakışları şaşkın gibiydi. Yani o sınıf arkadaşının annesinin yaptığını anladı o yüzden öyle şaşırtı. Zaten o kız neden öyle birkaç günde değişti diye merak ediyordu ya işte nedenini öğrendi. :X

Annesine bakışları şaşkın gibiydi. Yani o sınıf arkadaşının annesinin yaptığını anladı o yüzden öyle şaşırtı. Zaten o kız neden öyle birkaç günde değişti diye merak ediyordu ya işte nedenini öğrendi. :X
Anladım :(
Ah Gülseren ne çektin be ya sende.Cihanin rolü baya az vardi bu bölüm Gülsereni alsin yanina bütün herkese ben bu kadını seviyorum dilaradan nefret ediyorum desin falan iyi olur bence :)

Anladım :(
Ah Gülseren ne çektin be ya sende.Cihanin rolü baya az vardi bu bölüm Gülsereni alsin yanina bütün herkese ben bu kadını seviyorum dilaradan nefret ediyorum desin falan iyi olur bence :)
Evet bu bölüm neredeyse yoktu. :X
Şu Keriman'ın kankası geldi baya iyi oldu. :D

Ahhh Gülseren arabayi ne güzel hareket ettiriyor :love1: :love1: :love1:
Ya hazal yada bacağı gidecek ne demek nolet herif kurtaramadiniz getti hazali kız 4.30 saattir istanbulun göbeğinde ustunde arabayla duruyor .ssss .ssss .sss
@Çiğdem- @denizz19
@Ahmad @MelankoliK
@vadikızı izliyormusunuz :love1: :love1:
[HASHTAG]#HazalForever[/HASHTAG] [HASHTAG]#HazalQalpPen[/HASHTAG]
[HASHTAG]#TurkiyeHazalIcinHareketeGeciyor[/HASHTAG]
izliyorumda geri kaldığım bölümleri tamamlamam lazım ya

erkan petekkaya ameliyat olmuş arkadaşlar o yüzden bu bölümde
az görünmüştür

banlıykene tüm bölümlere izxledim ilk bölümlerde bu ka patlamasına şaşmamalı :) 16.-17. bölüm gibi bozmaya başlamış senaryo :)

ellerindeki tüm karakterleri çok iyi kullanmışlar :) @Çiğdem- cansu görünümlü hazal kesinlikle :A ebru özkan çok iyi iş çıkartıyor bu kadının karşısına çok iyi bir kadın oyuncu koyulursa o diziyi kesinlikle uçurur basit biri gelirse etkisi olmaz:)
keriman o ka bahsedildiği ka bir karakter değilmiş ama fenomen olmaya aday kesinlikle özellikle sivri biberi reçele bandırıp yeme sahneleri çok iyi :F
dizinin tek eksiği sürekli cihan-gülserenin kazanması biraz da dilara ve rahmi kazanmalı yoksa daha düşer:)
@cookies @vadikızı @gizem ak @Forumdash @Ahmad

banlıykene tüm bölümlere izxledim ilk bölümlerde bu ka patlamasına şaşmamalı :) 16.-17. bölüm gibi bozmaya başlamış senaryo :)

ellerindeki tüm karakterleri çok iyi kullanmışlar :) @Çiğdem- cansu görünümlü hazal kesinlikle :A ebru özkan çok iyi iş çıkartıyor bu kadının karşısına çok iyi bir kadın oyuncu koyulursa o diziyi kesinlikle uçurur basit biri gelirse etkisi olmaz:)
keriman o ka bahsedildiği ka bir karakter değilmiş ama fenomen olmaya aday kesinlikle özellikle sivri biberi reçele bandırıp yeme sahneleri çok iyi :F
dizinin tek eksiği sürekli cihan-gülserenin kazanması biraz da dilara ve rahmi kazanmalı yoksa daha düşer:)
@cookies @vadikızı @gizem ak @Forumdash @Ahmad
bende yeni 17.bölüme geldim devam edecem valla senaryo bozulsa
ratingler düşerdi diye düşünüyorum