Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O değilde Ben Bilmem Eşim Bilir'de Irem Derici den soğudum ,insan bukadar da rahat olur mu ki.
@denizz19
Ben onun o hallerini seviyorum kadın aslında dobra tek farkı o ,Demet akalın mesela çok yapmacıktı ama irem abi yap diye kocasına saydırıyordu :) Demet saçım bozulmasın dedi ve aahtarı boğazına takmadı ..ss biri sonradan ünlü oldu biri önceden beri ünlüydü...

Ben onun o hallerini seviyorum kadın aslında dobra tek farkı o ,Demet akalın mesela çok yapmacıktı ama irem abi yap diye kocasına saydırıyordu :) Demet saçım bozulmasın dedi ve aahtarı boğazına takmadı ..ss biri sonradan ünlü oldu biri önceden beri ünlüydü...
Fena bir kadın zaten Demet Akalın ,üst gösterip alt vuranlardan bugün baya gıybet yaptık. [emoji23]

Dilara'nın Cihan'a okuduğu o mektup, kesin Ozan ile ilgili. Ozan, Dilara ve Alper'in gayrimeşru çocuğu olabilir. :)

Ama Cihan ve Dilara hastanedeyken doktor demisti Ozan sizin cocugunuz diye
Ama Dilara 11. bölüm fragmanında bir mektup okuyor ve mektupta "Çocuğum başkasını baba bilmesi, son nefesime kadar yaşayacağım en büyük acı." gibi bir şey diyor. Bence o mektubu Alper yazmış olabilir. Yani ben böyle bir çıkarımda bulundum. :)

Ama Dilara 11. bölüm fragmanında bir mektup okuyor ve mektupta "Çocuğum başkasını baba bilmesi, son nefesime kadar yaşayacağım en büyük acı." gibi bir şey diyor. Bence o mektubu Alper yazmış olabilir. Yani ben böyle bir çıkarımda bulundum. :)
Yani doktor ozan %99 sizin cocugunuz dedi o yuzden ben pek sanmiyorum ama bekleyip gorelim

hahahhaha erkan petekkaya @destere sarıldığı adamda @xemrexxx :F:F
@Nisa tatlım bak gör @destere @xemrexxx e bile sulanıyor :F:F
b9kx-voigaakwms-jpg-large-jpg.43210

hahahhaha erkan petekkaya @destere sarıldığı adamda @xemrexxx :F:F
@Nisa tatlım bak gör @destere @xemrexxx e bile sulanıyor :F:F
b9kx-voigaakwms-jpg-large-jpg.43210
ayyy bu neeeee:F:F:F

yok ya ne yaptın alperle dilara kardeşler yanlış
anlamışsın sen ozan dilara ve cihanın çocuğu

arkadaşlar fragmanı tekrar izledim cihanla ilgili olabilirmi acaba
cihan rahminin oğlu olmayabilirmi ozanla ilgili olduğu mektup

arkadaşlar özeti okudumda o mektup alperle ilgili mektup
dilara cihana alperin kardeşi olduğunu söylüyor sanırım
mektubu yazanda dilaranın babası sanırım

Son düzenleme: