Sılayı halen seviyorum irem'i napayım evlenmiş gitmiş .ss Şuanda Tuba Yurt fenomenimSen ilk zamanlar Sıla'yı çok seviyordun ne değişti de İremci oldun![]()
Sılayı halen seviyorum irem'i napayım evlenmiş gitmiş .ss Şuanda Tuba Yurt fenomenimSen ilk zamanlar Sıla'yı çok seviyordun ne değişti de İremci oldun![]()
Bu hafta Kafa şarkısını sunacağım ne düşünüyorsunSılayı halen seviyorum irem'i napayım evlenmiş gitmiş .ss Şuanda Tuba Yurt fenomenim
iyi şarkı benden en yüksek puanı alabilir ama yenilerini niye kullanmıyon işte reverans vs onlar daha iyi değilmi aslan gibi yada ?Bu hafta Kafa şarkısını sunacağım ne düşünüyorsun![]()
Aslan Gibi ve Reverans'ı kullandım ne yazık kiiyi şarkı benden en yüksek puanı alabilir ama yenilerini niye kullanmıyon işte reverans vs onlar daha iyi değilmi aslan gibi yada ?
Ben görmedim (( sona ne saklıyorsun bana özelden fısılda rakiplerin görürse ona göre şarkı çıkarırlarAslan Gibi ve Reverans'ı kullandım ne yazık ki![]()
O değilde Ben Bilmem Eşim Bilir'de Irem Derici den soğudum ,insan bukadar da rahat olur mu ki.Sılayı halen seviyorum irem'i napayım evlenmiş gitmiş .ss Şuanda Tuba Yurt fenomenim
Ben onun o hallerini seviyorum kadın aslında dobra tek farkı o ,Demet akalın mesela çok yapmacıktı ama irem abi yap diye kocasına saydırıyorduO değilde Ben Bilmem Eşim Bilir'de Irem Derici den soğudum ,insan bukadar da rahat olur mu ki.
@denizz19
Fena bir kadın zaten Demet Akalın ,üst gösterip alt vuranlardan bugün baya gıybet yaptık. [emoji23]Ben onun o hallerini seviyorum kadın aslında dobra tek farkı o ,Demet akalın mesela çok yapmacıktı ama irem abi yap diye kocasına saydırıyorduDemet saçım bozulmasın dedi ve aahtarı boğazına takmadı ..ss biri sonradan ünlü oldu biri önceden beri ünlüydü...
Aynen ama olsun )) Demetin kocası süper adam )) hırslı ve iyi bir yarışmacıydıFena bir kadın zaten Demet Akalın ,üst gösterip alt vuranlardan bugün baya gıybet yaptık. [emoji23]
Ama Cihan ve Dilara hastanedeyken doktor demisti Ozan sizin cocugunuz diyeDilara'nın Cihan'a okuduğu o mektup, kesin Ozan ile ilgili. Ozan, Dilara ve Alper'in gayrimeşru çocuğu olabilir.![]()
Ama Dilara 11. bölüm fragmanında bir mektup okuyor ve mektupta "Çocuğum başkasını baba bilmesi, son nefesime kadar yaşayacağım en büyük acı." gibi bir şey diyor. Bence o mektubu Alper yazmış olabilir. Yani ben böyle bir çıkarımda bulundum.Ama Cihan ve Dilara hastanedeyken doktor demisti Ozan sizin cocugunuz diye
Yani doktor ozan %99 sizin cocugunuz dedi o yuzden ben pek sanmiyorum ama bekleyip gorelimAma Dilara 11. bölüm fragmanında bir mektup okuyor ve mektupta "Çocuğum başkasını baba bilmesi, son nefesime kadar yaşayacağım en büyük acı." gibi bir şey diyor. Bence o mektubu Alper yazmış olabilir. Yani ben böyle bir çıkarımda bulundum.![]()
hahahahah nede olsa biliyoruz ne mal olduklarını tatlım
ayyy bu neeeee
yok ya ne yaptın alperle dilara kardeşler yanlışAma Dilara 11. bölüm fragmanında bir mektup okuyor ve mektupta "Çocuğum başkasını baba bilmesi, son nefesime kadar yaşayacağım en büyük acı." gibi bir şey diyor. Bence o mektubu Alper yazmış olabilir. Yani ben böyle bir çıkarımda bulundum.![]()