Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne güzel bir eleman daha geldi :)
Diğer bölümleri tamamlayıp yeni bölümleri de netten izleyeceğim artık. :)

Niye normalde ne izliyorsunda netten izliyecen ?

Sende alemsin varya :) Kardeş çıkmayacak O Alperin karısı kılıklı karınında gözü Cihandaydı karı koca askıntılar :)
Ulan İstanbul'a emanet Pazartesi akşamlarım. :)

Yahu Alper abla demedi mi Dilara'ya nasıl olacak senin o dediğin :D
Ben niye duymadım hangi bölümde dedi :) madem dedi niye çaktırmıyorlar işler karışık eğer kardeşiyse bende çıkar giderim :A

Niye normalde ne izliyorsunda netten izliyecen ?

Sende alemsin varya :) Kardeş çıkmayacak O Alperin karısı kılıklı karınında gözü Cihandaydı karı koca askıntılar :)
Ulan İstanbul'a emanet Pazartesi akşamlarım. :)
Hangi emanet öyle bir dizimi var :)

Ben niye duymadım hangi bölümde dedi :) madem dedi niye çaktırmıyorlar işler karışık eğer kardeşiyse bende çıkar giderim :A

Bulacam sana o sahneyi, muhtemelen kaçırmışsın. :D

Niye çaktırmadıklarını ben de anlamadım bir işler dönüyor ama bakalım. Çekip gitmeni istemeyiz ama bu sebepten. :A

Uİ'yi izliyorum, anla işte. :D

Keriman herzamanki gibi şov yaptı. Kadına kizamiyorum bile.Beni o kadar çok güldürüyor ki.Özellikle kuaför sahnesinde dip boya olayı ,taksici ile olan diyalog ve restorantta 75 tl verdiğinde olan pişmanlığı :F

Bulacam sana o sahneyi, muhtemelen kaçırmışsın. :D

Niye çaktırmadıklarını ben de anlamadım bir işler dönüyor ama bakalım. Çekip gitmeni istemeyiz ama bu sebepten. :A
Bulunca bir link at bakalım )) Vay pis Alper ablasına mı sulanıyor :A

Uİ'yi izliyorum, anla işte. :D
Anladık,onu bende izliyom fakat netten :)

Keriman herzamanki gibi şov yaptı. Kadına kizamiyorum bile.Beni o kadar çok güldürüyor ki.Özellikle kuaför sahnesinde dip boya olayı ,taksici ile olan diyalog ve restorantta 75 tl verdiğinde olan pişmanlığı :F
Keriman başlı başına bir olay ya, kadın olmadan diziyi düşünemiyorum, kardeşini çıkarttı gazeteleri gösterdi olaylar onda ))))

Bulunca bir link at bakalım )) Vay pis Alper ablasına mı sulanıyor :A

Anladık,onu bende izliyom fakat netten :)

Keriman başlı başına bir olay ya, kadın olmadan diziyi düşünemiyorum, kardeşini çıkarttı gazeteleri gösterdi olaylar onda ))))
Yok artık. :F

Şu an müsait değilim, akşam eve gidince atarım linki. :D

Karadayı'yı ezip geçmiş, yakinda ikiye katlar.
Atv'ye yazık yine eski haline dönecek.

2. bölümü de az önce izledim ve yine beğendim. 3 ile 4'e de bugün bakacağım. :)

Sonrası daha da güzel :))​
Ben sizin kadar heyecanlı kısımlara gelmedim ama, kıskanıyorum. :D