Ne kardeşi sen izlemiyonmu Alper'in ne düşündüğünü gösterdilerdi )))İkisi kardeşler Dilara ile Alper.
Benim kardeşim diyor ki Kartepe imiş öyle söylenmiş dizide.
Ne kardeşi sen izlemiyonmu Alper'in ne düşündüğünü gösterdilerdi )))İkisi kardeşler Dilara ile Alper.
Evet kardeşler.
İkisi kardeşler bilmiyor musun
Babasi bütün mirasi kızına bıraktığı içinmi bu afra tafra ?Bana kalırsa Dilaraya aşıkta zaten bu Alper Dilara ne iş götürüyor bilmem ya adam kıçından salladı bişey karıştırdıkları yok )))
Hayır kardeş değiller Alper dilrayı isterken Alper'in yanındkai kadın kılıklı karıda Cihanda gözü varEvet kardeşler.
İkisi kardeşler bilmiyor musun
Doğrudur, sanki ben de duydum öyle bir şey.İkisi kardeşler Dilara ile Alper.
Yahu kardeşler ikisi @Bully yanlış mı biliyorum.Ne kardeşi sen izlemiyonmu Alper'in ne düşündüğünü gösterdilerdi )))
Bilmem belki deBabasi bütün mirasi kızına bıraktığı içinmi bu afra tafra ?
Abant bizden sorulur her yerini bilirim Abant değildi orası.Uludağ bize 15 dk 'da [emoji14] [emoji14]
Abant veya Kartepe düşündüm bir an. [emoji40]
Yok ya Bursa'dır bence, Kocaeli ve Bolu biraz Truzim bakımından Bursa kadar iyi değil bence.
Hemen kısa yol. :/İkisi kardeşler Dilara ile Alper.
Evet kardeşler
Niye Metin bence gayet güzel mekandı Kartepe'de ama sen şanssızsın evetHemen kısa yol. :/
Bi gelememişler Bursa"ya
Oysa ki Medcezir ne kadar hoş görüntüler oluşturmuştu.[emoji101]
Yüzüme vurma lütfen.Niye Metin bence gayet güzel mekandı Kartepe'de ama sen şanssızsın evet
Alper bildiğin Dilaraya sulanmıştı kaç bölüm önce Başka bir iş çıkıcak bu işin içinde
Hadi inşallahYüzüme vurma lütfen.
Uludağ 'a bir dizi gelsin hepinizi kıskandıracağım.
Orası Meçhul.Bu kardeş dedikodusunu kim çıkardı ???
Beğenmemen imkansızdı zaten.Müjdemi isterim, diziyi beğendim. Beklediğimden daha iyi çıktı. Artık size yetişmek için yarından itibaren günde 2 bölüm izlemem lazım. Dizi bu sürükleyicilikte giderse onu da yaparım herhalde. Sezonun en iyi dizilerinden biri.
Ne güzel bir eleman daha geldiMüjdemi isterim, diziyi beğendim. Beklediğimden daha iyi çıktı. Artık size yetişmek için yarından itibaren günde 2 bölüm izlemem lazım. Dizi bu sürükleyicilikte giderse onu da yaparım herhalde. Sezonun en iyi dizilerinden biri.