Bir Özkan'ımız eksikti.10.Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Bu bölüm rekor kırmaz ise başka da bişey bilmiyorum
@Ahmad @gözlemci @Bully @xemrexxx @Yiğitt @*YıldırıM* @denizz19 @eros @Nisa @cookies @hayret bi şey @-potterhead-
Bir Özkan'ımız eksikti.10.Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Bu bölüm rekor kırmaz ise başka da bişey bilmiyorum
@Ahmad @gözlemci @Bully @xemrexxx @Yiğitt @*YıldırıM* @denizz19 @eros @Nisa @cookies @hayret bi şey @-potterhead-
Totalde zirvede olacak bence.Zaten Karagülle arasında 0.10 lük reyting varBir Özkan'ımız eksikti.![]()
Haftaya güzel bir bölüm olacak o zaman.Totalde zirvede olacak bence.Zaten Karagülle arasında 0.10 lük reyting var![]()
Eee ne zannettin.Dünki bölüm nasıldı izleyemedim benHaftaya güzel bir bölüm olacak o zaman.![]()
Güzel bölümdü bence, son zamanların en iyi bölümüydü.Eee ne zannettin.Dünki bölüm nasıldı izleyemedim ben![]()
O zaman yükselebilirGüzel bölümdü bence, son zamanların en iyi bölümüydü.![]()
Daha acıtasyonlu ve heyecanlı bir bölüm Gülserenin kocası geliyor ve Cansunun o sözü bitiriyor ))10.Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Bu bölüm rekor kırmaz ise başka da bişey bilmiyorum