Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Taksici Keriman'a arabadan insin diye 20 lira verdi haha. :F Bizimki de havada kaptı. :F
Sence başlayayım mı diziye @Bully? :)

Taksici Keriman'a arabadan insin diye 20 lira verdi haha. :F Bizimki de havada kaptı. :F
Sence başlayayım mı diziye @Bully? :)
Reytingli dizi bulmuşken başla tabii. :F

Şaka bir yana ben ilk, 4.bölümünü izledim ve çok beğendim, sonra 1.bölümden itibaren izlemeye başladım, dizi çok güzel, olaylar hızlıca ilerliyor, hiç sıkılmıyorsun.

Klişe bir konu çok kaliteli bir şekilde işleniyor. :)

Reytingli dizi bulmuşken başla tabii. :F

Şaka bir yana ben ilk, 4.bölümünü izledim ve çok beğendim, sonra 1.bölümden itibaren izlemeye başladım, dizi çok güzel, olaylar hızlıca ilerliyor, hiç sıkılmıyorsun.

Klişe bir konu çok kaliteli bir şekilde işleniyor. :)
Ulan İstanbul'u bırakacağımı sandıysan yanılıyorsun. :F

Cansu ile Gülseren çok tatlı görünüyorlar.
Dizi güzel ilerliyor. :)

Süper bölümdü. Özkan elinin tersiyle fena yapıştırdı Gülseren'e. :D Özkan'ın gelişiyle birlikte işler fena karışacak, haftayaki bölüm fena olacak her anlamda. :D

Cansu - Gülseren sahneleri çok güzeldi bu arada, Cansu çok tatlı kız ya. :D

Kaç saattir konuyu takip ediyorum bu kadar Totalliğe bu dizi nasıl AB çıkıyor hayret ediyorum. :A

Süper bölümdü. Özkan elinin tersiyle fena yapıştırdı Gülseren'e. :D Özkan'ın gelişiyle birlikte işler fena karışacak, haftayaki bölüm fena olacak her anlamda. :D

Cansu - Gülseren sahneleri çok güzeldi bu arada, Cansu çok tatlı kız ya. :D
Cansu-Gülseren sahneleri Uludağ'da mı çekildi ?
Şöyle bir Uludağ havası vardı sanki.

Aynen bide sonda diğer bölümde nolcak diye veriyiler o en sondaki goruntulerde.Alper silahla cihana gidecek 😱

Bu alper tam olarak ne @denizz19 @gözlemci bilirsiniz siz yani sizce Dilarayla ne karistiriyor :)
Bana kalırsa Dilaraya aşıkta zaten bu Alper Dilara ne iş götürüyor bilmem ya adam kıçından salladı bişey karıştırdıkları yok )))

Uludağ'dır büyük ihtimal bir kez gittim ben de kesin konuşamıyorum. :D
Uludağ bize 15 dk 'da [emoji14] [emoji14]
Abant veya Kartepe düşündüm bir an. [emoji40]

Yok ya Bursa'dır bence, Kocaeli ve Bolu biraz Truzim bakımından Bursa kadar iyi değil bence.

Forum İstatistikleri

Konular
173,176
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil