Reytingli dizi bulmuşken başla tabii.Taksici Keriman'a arabadan insin diye 20 lira verdi haha.Bizimki de havada kaptı.
Sence başlayayım mı diziye @Bully?![]()
Cansu-Gülseren sahneleri Uludağ'da mı çekildi ?Süper bölümdü. Özkan elinin tersiyle fena yapıştırdı Gülseren'e.Özkan'ın gelişiyle birlikte işler fena karışacak, haftayaki bölüm fena olacak her anlamda.
Cansu - Gülseren sahneleri çok güzeldi bu arada, Cansu çok tatlı kız ya.![]()
Bence dizidekiKaç saattir konuyu takip ediyorum bu kadar Totalliğe bu dizi nasıl AB çıkıyor hayret ediyorum.![]()
Uludağ'dır büyük ihtimal bir kez gittim ben de kesin konuşamıyorum.Cansu-Gülseren sahneleri Uludağ'da mı çekildi ?
Şöyle bir Uludağ havası vardı sanki.
İkisi kardeşler Dilara ile Alper.
Benim kardeşim diyor ki Kartepe imiş öyle söylenmiş dizide.Uludağ'dır büyük ihtimal bir kez gittim ben de kesin konuşamıyorum.![]()
Oyleler dimiİkisi kardeşler Dilara ile Alper.
Benim kardeşim diyor ki Kartepe imiş öyle söylenmiş dizide.![]()
Bana kalırsa Dilaraya aşıkta zaten bu Alper Dilara ne iş götürüyor bilmem ya adam kıçından salladı bişey karıştırdıkları yok )))
Evet kardeşler.Oyleler dimi![]()
İkisi kardeşler bilmiyor musunBana kalırsa Dilaraya aşıkta zaten bu Alper Dilara ne iş götürüyor bilmem ya adam kıçından salladı bişey karıştırdıkları yok )))
Uludağ bize 15 dk 'da [emoji14] [emoji14]Uludağ'dır büyük ihtimal bir kez gittim ben de kesin konuşamıyorum.![]()