Karagülde bile bu kadar karmaşıklık yok ))) Zannetmem bence Alper ona sulanıyor çıkıcak kokusu
Karagülde bile bu kadar karmaşıklık yok ))) Zannetmem bence Alper ona sulanıyor çıkıcak kokusu
Annemlere kardesler dedim yarın diyim olamayabilirler simdi cikmazlar falanKaragülde bile bu kadar karmaşıklık yok ))) Zannetmem bence Alper ona sulanıyor çıkıcak kokusu
Niye normalde ne izliyorsunda netten izliyecen ?Ne güzel bir eleman daha geldi
Diğer bölümleri tamamlayıp yeni bölümleri de netten izleyeceğim artık.![]()
Sende alemsin varyaAnnemlere kardesler dedim yarın diyim olamayabilirler simdi cikmazlar falan![]()
TamamNiye normalde ne izliyorsunda netten izliyecen ?
Sende alemsin varyaKardeş çıkmayacak O Alperin karısı kılıklı karınında gözü Cihandaydı karı koca askıntılar
![]()
Onada @Bully demiş sanırım
Yahu Alper abla demedi mi Dilara'ya nasıl olacak senin o dediğinOnada @Bully demiş sanırımiş uzayıp gider Kardeşi çıkarsa eğer bende pılımı pırtımı toplayıp topyükün giderim
![]()
Ben niye duymadım hangi bölümde dediYahu Alper abla demedi mi Dilara'ya nasıl olacak senin o dediğin![]()
Hangi emanet öyle bir dizimi varNiye normalde ne izliyorsunda netten izliyecen ?
Sende alemsin varyaKardeş çıkmayacak O Alperin karısı kılıklı karınında gözü Cihandaydı karı koca askıntılar
Ulan İstanbul'a emanet Pazartesi akşamlarım.![]()
Bulacam sana o sahneyi, muhtemelen kaçırmışsın.Ben niye duymadım hangi bölümde dedimadem dedi niye çaktırmıyorlar işler karışık eğer kardeşiyse bende çıkar giderim
Hangi emanet öyle bir dizimi var![]()
Bulunca bir link at bakalım )) Vay pis Alper ablasına mı sulanıyorBulacam sana o sahneyi, muhtemelen kaçırmışsın.
Niye çaktırmadıklarını ben de anlamadım bir işler dönüyor ama bakalım. Çekip gitmeni istemeyiz ama bu sebepten.![]()
Anladık,onu bende izliyom fakat nettenBen niye duymadım hangi bölümde dedimadem dedi niye çaktırmıyorlar işler karışık eğer kardeşiyse bende çıkar giderim
Hangi emanet öyle bir dizimi var
Uİ'yi izliyorum, anla işte.![]()
Keriman başlı başına bir olay ya, kadın olmadan diziyi düşünemiyorum, kardeşini çıkarttı gazeteleri gösterdi olaylar onda ))))Keriman herzamanki gibi şov yaptı. Kadına kizamiyorum bile.Beni o kadar çok güldürüyor ki.Özellikle kuaför sahnesinde dip boya olayı ,taksici ile olan diyalog ve restorantta 75 tl verdiğinde olan pişmanlığı![]()
Yok artık.Bulunca bir link at bakalım )) Vay pis Alper ablasına mı sulanıyor
Anladık,onu bende izliyom fakat netten
Keriman başlı başına bir olay ya, kadın olmadan diziyi düşünemiyorum, kardeşini çıkarttı gazeteleri gösterdi olaylar onda ))))
Bekliyor olacağım )Yok artık.
Şu an müsait değilim, akşam eve gidince atarım linki.![]()
Sonrası daha da güzel2. bölümü de az önce izledim ve yine beğendim. 3 ile 4'e de bugün bakacağım.![]()