Ne biliyim @denizz19'un fantezileri değişiktir sen bilmezsin ablacım.
Henüz takma göğüs kullanıyor işte.Fena da görünmüyor aslında azıcık göğüs takviyesiyle iyi şırfıntı olur bu Umut
Vereceği cevap şu olacak ben ben ben ben ben
Ne biliyim @denizz19'un fantezileri değişiktir sen bilmezsin ablacım.
Henüz takma göğüs kullanıyor işte.Fena da görünmüyor aslında azıcık göğüs takviyesiyle iyi şırfıntı olur bu Umut
Vereceği cevap şu olacak ben ben ben ben ben
Hııı sümüğümü yeNe biliyim @denizz19'un fantezileri değişiktir sen bilmezsin ablacım.
Henüz takma göğüs kullanıyor işte.
Öyle gerçekten. Yalnız hissetmiyoruz kendimizi sen oluncavadikızı olmasa siz ne yapacadınız acep
Çok gülüyor yine @vadikızı maşallah hiç yüzü asılmıyor
Öyle gerçekten. Yalnız hissetmiyoruz kendimizi sen olunca
gece gece korktum rüyama girmese bari mezar suratlı 😕😕😕Ne biliyim @denizz19'un fantezileri değişiktir sen bilmezsin ablacım.
Henüz takma göğüs kullanıyor işte.
Sağol.(sözünü keser) kısmını yanlış anladım ilk okuyunca.Sinsi sinsi dinleyeceğim sarayı sanırım en sevdiğim.Eline sağlık.@mrt-06
Konu çoştuSağol.Dizi Osmanlıda geçse yazı işlerine verirdik seni.
Horror Story'i de bıraktın o kadar izle demiştim.gece gece korktum rüyama girmese bari mezar suratlı 😕😕😕
100'ü geçsin de istemiyorum açıkcası neden dersen her hafta çizgiyi korumaya çalışmak yorucu oluyor o yüzden 90 - 100 arası yorum iyidir valla fazlasında gözüm yok.Konu çoştu
iyiki bırakmışım gösterdiklerinden sonraHorror Story'i de bıraktın o kadar izle demiştim.
Kız evinde kendi kendine gül o zaman bizi niye bildirimlere boğuyonsohbetiniz o kadar eğlenceli ki tutamıuyorum kendimi boğmayayım bildirime diyom olmuyorr @denizz19 beni yoldan çıkarıyorr
Sağol.Dizi Osmanlıda geçse yazı işlerine verirdik seni.
Kız evinde kendi kendine gül o zaman bizi niye bildirimlere boğuyon
Lady Gaga'lı sezon bu.iyiki bırakmışım gösterdiklerinden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?