Ne biliyim @denizz19'un fantezileri değişiktir sen bilmezsin ablacım.
Henüz takma göğüs kullanıyor işte.Fena da görünmüyor aslında azıcık göğüs takviyesiyle iyi şırfıntı olur bu Umut
Vereceği cevap şu olacak ben ben ben ben ben![]()
Ne biliyim @denizz19'un fantezileri değişiktir sen bilmezsin ablacım.
Henüz takma göğüs kullanıyor işte.Fena da görünmüyor aslında azıcık göğüs takviyesiyle iyi şırfıntı olur bu Umut
Vereceği cevap şu olacak ben ben ben ben ben![]()
Hııı sümüğümü yeNe biliyim @denizz19'un fantezileri değişiktir sen bilmezsin ablacım.
Henüz takma göğüs kullanıyor işte.![]()
Öyle gerçekten. Yalnız hissetmiyoruz kendimizi sen oluncavadikızı olmasa siz ne yapacadınız acep
Çok gülüyor yine @vadikızı maşallah hiç yüzü asılmıyor![]()
Öyle gerçekten. Yalnız hissetmiyoruz kendimizi sen olunca![]()
gece gece korktum rüyama girmese bari mezar suratlı 😕😕😕Ne biliyim @denizz19'un fantezileri değişiktir sen bilmezsin ablacım.
Henüz takma göğüs kullanıyor işte.![]()
Sağol.(sözünü keser) kısmını yanlış anladım ilk okuyunca.Sinsi sinsi dinleyeceğim sarayı sanırım en sevdiğim.
Eline sağlık.
@mrt-06
Konu çoştuSağol.Dizi Osmanlıda geçse yazı işlerine verirdik seni.
![]()
Horror Story'i de bıraktın o kadar izle demiştim.gece gece korktum rüyama girmese bari mezar suratlı 😕😕😕
100'ü geçsin de istemiyorum açıkcası neden dersen her hafta çizgiyi korumaya çalışmak yorucu oluyor o yüzden 90 - 100 arası yorum iyidir valla fazlasında gözüm yok.Konu çoştu![]()
iyiki bırakmışım gösterdiklerinden sonraHorror Story'i de bıraktın o kadar izle demiştim.![]()
Kız evinde kendi kendine gül o zaman bizi niye bildirimlere boğuyonsohbetiniz o kadar eğlenceli ki tutamıuyorum kendimi boğmayayım bildirime diyom olmuyorr @denizz19 beni yoldan çıkarıyorr
![]()
Sağol.Dizi Osmanlıda geçse yazı işlerine verirdik seni.
![]()
Kız evinde kendi kendine gül o zaman bizi niye bildirimlere boğuyon![]()
Lady Gaga'lı sezon bu.iyiki bırakmışım gösterdiklerinden sonra![]()
![]()
![]()