Polat Şaşmaz
Favori Üye
Madem böyle olacaktı en başından söylenmeliydi bence zor duruma girdik
Lige iyi başladık ve yarın karşımızda henüz galibiyet tadamayan @Sherlock ile karşılaşcağız. Oldukça hırslı olacaklardır ve Messi ile iyice güçlendiler. Kadro olarakta bizden üstünler. İşimiz zor. Bizde bir seri yakalamak için elimizden geleni yapacağız 😊
Merak etme, ben sonradan aşağılara kayarım
Merak etme, ben sonradan aşağılara kayarım
İlk 12de olmak hedefim
Totem sizin işiniz. Ben o tarz şeylere başvurmam. Ne hissedersem o. Ben belli aralıklarla kötü gittiğim için başta nekadar puan toplarsam kâr geçen sefer bitik bir takımı almıştım. Bakalım şimdi nekadar ilerlete bileceğimTotemspor... İlk 12 benim de hedefim ama çok kötü başladık, bakalım inşallah toparlarız.
Asıl totemci @TolstoyevskiTotem sizin işiniz. Ben o tarz şeylere başvurmam. Ne hissedersem o. Ben belli aralıklarla kötü gittiğim için başta nekadar puan toplarsam kâr geçen sefer bitik bir takımı almıştım. Bakalım şimdi nekadar ilerlete bileceğim
Aynen öyle. Ben hiç yapmıyorum OSM'de. Sadece GS için yapıyorum
Bugün kü maç 0-0 bitti totemci Tolstoyevski ile karşılacağımAynen öyle. Ben hiç yapmıyorum OSM'de. Sadece GS için yapıyorum
Felon sinirlenmiş defans yapmadım dostluk maçı yapmış @TurkuazzBenim açımdan transferin Kısıtlı yapılması yada yapılmaması çok mühim değil iki ihtimalde de itirazım yok,ancak transfer taktiğini şu yolla yapabiliriz.. Transfer ya 1 hafta yapılıp öbür hafta kapalı kalınabilir. Ya da al sat konusunda kısıtlama yapılabilir.diyelim 1 hafta içinde bir takım al sat konusunda 5 oyuncu alıp 5 oyuncu satabilsin.bunlarıda düşünüp uygulayabiliriz son karar sizindir
Ben defansımı toplamaya çalışıyorum@Araf 2'li defans ile mi oynuyorsun, 4 tane oyuncu ile ne yapıyorsun sen?
Ben 5 satıyorum neresi eksikse oraya adam alıyorumTransfer dönemini kapatmak yerine al-sat olayını yasaklayabiliriz. Transfer listesinden uygun fiyata alınan oyuncuyu hemen hiç oynatmadan yüksek fiyattan listeye koymak yasaklanmalı. Bence bu daha adil olur. Yoksa denildiği gibi sakatlık, cezalı vb. durumlarda transferin açık olmasıyla herkes istediği takviyeleri yapabilir.
Bu al-sat olayı için alınan oyuncunun en az 5 maç oynamadan satılmaması ya da 5 maçlık süre boyunca takımda durması zorunluluğunu koyabiliriz. Bu sadece benim önerim. Zaten antrenman kampı gibi özellikler kapalı. Bir de transferi yasaklayınca da iyice oyun taktik oyununa dönüyor. OSM'nin taktik ayarları da FM gibi değil, son derece kısıtlı. Oyunun neredeyse tüm özelliklerini kapatmak, bence adil yapalım derken sıkıcı hale getirmek olacak. Başta desteklemiştim ama bence kapatma olayı yanlış.
Korona var @SherlockKeçiörengücü taraftarları stadımızın önüne konuşlanmışlar, oyuncularımız tedirgin... @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 89226
Böyle tezahürat yapılacak ve sizin futbolcular alışkın olmadığı için dikkatiniz dağılacakKeçiörengücü taraftarları stadımızın önüne konuşlanmışlar, oyuncularımız tedirgin... @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 89226
Bursaspor’un maçı İzmir’in kartalıylaBöyle tezahürat yapılacak ve sizin futbolcular alışkın olmadığı için dikkatiniz dağılacak